题目内容
【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
Last summer Jenny and her friends had a bus trip to New York. She felt very relaxing on the way. They visited a museum. But it's really crowded there and the display(展览) were not interesting at all. They went to different restaurants to have dinner. Some food was quite delicious, but Jenny thought the fast food was terrible. When the weather was fine, they went to the beach to swim. The sea was beautiful and they had a good time.
(1)Jenny had a bus trip to ______.
A.Japan
B.the U.S.
C.Australia
D.New Zealand
(2)They visited ______.
A.a museum
B.a Beijing Hutong
C.the White House
D.a library
(3)They thought the display was ______.
A.interesting
B.cheap
C.crowded
D.boring
(4)They ate dinner ______.
A.at home
B.in the museum
C.in a restaurant
D.in their friend's house
(5)They _____ when it was fine.
A.went to swim
B.went home
C.visited a museum
D.went to their friend's house
【答案】
(1)B
(2)A
(3)D
(4)C
(5)A
【解析】这篇短文Jenny给我们讲述的是她去年夏天和朋友们一起去纽约游玩的事情。他们去参观了一个博物馆,但是那里的展览很没意思。天气好的时候,她和朋友们去海边游泳,在那里他们玩得非常开心。
(1)B细节理解题。根据短文的开头Last summer Jenny and her friends had a bus trip to New York可知,去年夏天Jenny和她的朋友们乘坐公共汽车去了纽约。纽约是美国的城市,故应选B。
(2)A细节理解题。根据短文中They visited a museum可知,在纽约,他们参观了一个博物馆。因此应选A。
(3)D细节理解题。根据短文中But it's really crowded there and the display(展览) were not interesting at all.可知,Jenny和她的朋友们觉得博物馆里的展览一点也不有趣,即觉得他们很无聊,故选D。
(4)C细节理解题。根据短文中They went to different restaurants to have dinner.可知,他们去了不同的餐馆去吃晚饭。因此应选C。
(5)A细节理解题。根据短文中When the weather was fine, they went to the beach to swim可知,当天气好的时候,他们去海边去游泳。因此应选A。
【题目】书面表达。
请根据下面提示,以Modern inventions为题,写一篇100词左右的短文。(标题和开头已给出,不计入总次数)
Introduction | 许多现代发明给我们的生活带来了巨大的变化。他们改变了我们的生活方式。(开头已给出) | |
Main body | 冰箱 | 在古代,人们使用盐来帮助他们长时间的保存肉和鱼。夏天时,新鲜食品会在几小时变坏。而冰箱的发明解决了这一问题。 |
洗衣机 | 过去,人们用手洗衣服。这既累又要花费很多时间。随着洗衣机的发明,人们有了更多的时间来放松。 | |
飞机 | 很久以前,人们主要乘船去旅行。现在飞机使得旅途变得更加舒适。 | |
…… | ……(请例举一项现代发明,并谈一谈其给我们的生活带来的变化) | |
Conclusion | 总之,在现代发明的帮助之下,我们的生活得到了很大地改善。 | |
【题目】用方框中所给词语的适当形式填空,有两个多余选项。
danger, few, hunger, get, man, be, they, many, not take, quiet, try, wolf |
Are all wild (野生的) animals always dangerous?
of people think that all wild animals are. But, in fact, few of will eat man if he leaves them alone(不招惹它们). If you meet a lion, I think you will run away, but even a lion will avoid(避免) a man if it very hungry. Lions only kill and eat men when they are too old their food, such as sheep and other animals.
We know some animals even are afraid of when they happen to(碰巧) see men. Some of them stand and look at a man for some time before they run away. The others care of him at all, but they walk in another direction. Wild animals only eat a man when they are afraid that the man to kill their young babies, or a man is shooting(开枪) at them and they are made angry
Next time you go to the park, please watch some animals such as tigers, lions and in the cages. You can find they don't attack(攻击) people if you don't make them angry.
【题目】情景交际,从方框中选择句子并填入空缺处,其中有两项多余。
A. Could I take a message? B. Please give me your phone number. C. What’s wrong with you? D. I’ll tell him to call you back. E. Wait a minute, please. F. Can I leave my telephone number for you? G. How long may I keep it. |
A: Hello! May I speak to Mr. Smith?
B: I’m sorry. He isn’t here right now. I think he’ll be back in an hour. 【1】 .
A: That’s very kind of you. I’d like him to come to my birthday party. 【2】
B: OK. 【3】 ! I’ll go and got a pen and a piece of paper. OK. 【4】 .
A: 5697846.My name is Liu Wei.
B: All right. 【5】 .