题目内容

【题目】完形填空(每小题2分,共20)

Its half past four in the afternoon________ is readyThere are many things ________ the table—platesbowls and glassesWe can ________ some meateggs and fish _______ the platesThere are some dumplingsnoodles and riceOhthere is a big round cake in the middle of the ________There is ________ to drink and five glasses there________ of the glasses is full of milktwo of them are full of coffee and the others ________ full of CokeThere are two bottles of apple juiceThats greatThey ________ our favorite food and drinkId like ________ them very muchWhy are there so many nice thingsIts Timmys grandmothers birthday

1

ABreakfast

BLunch

CDinner

DMeals

2

Ain

Bon

Cunder

Dat

3

Asee

Blook at

Cwatch

Dread

4

Aon

Bin

Cat

Dto

5

Aplates

Btable

Cbowl

Dbottle

6

Aanything

Bthings

Csomething

Dnothing

7

ASome

BOne

CTwo

DThree

8

Aare

Bis

Chave

Dhas

9

Aall are

Bare all

Care both

Dboth are

10

Ato have

Bhave

Chaving

Dhas

【答案】

1C

2B

3A

4A

5B

6C

7B

8A

9B

10A

【解析】

1】时间是下午4:30,可知应是dinner

2on the table在桌子上。

3强调看的结果用see

4on the plates在盘子里。

5句意:哦,在桌子中间有一个大的圆形的蛋糕。

6一些喝的东西something to drink

7由后面的谓语动词is可知答案。

8此处the othersthe other glassesbe full of充满……

9all用在系动词之后、行为动词之前。

10would like to do sth.为固定搭配,意为想要做某事

练习册系列答案
相关题目

【题目】【2013年重庆】Sometimes the easiest way to get somewhere is on the back of a bike.

More and more people are using cars in many places in Africa today. However, things are different in Malawi( 马拉维 ).Bikes are the most popular in this African country.

Bike riding is a way of life in Malawi. People use them to carry heavy things. They also use bikes to carry people, especially tourists. These years, taking a bicycle taxi” to travel around Malawi has become quite popular among tourists from all over the world.

If you go to Malawi, you will find a lot of bike taxis waiting on the sides of the roads. The riders make the bikes comfortable for passengers to sit on . You can jump on a bike taxi and get around at a very low cost.

Alice is a 21-year-old student from Canada. She enjoys the special bike riding a lot. “I really like the bike taxi,” she says. “It’s easy and cheap.” Alice usually pays just $1 for going shopping in town.

28-year-old Panjira Khombe began to ride a bike taxi two years ago. The young man enjoys this job.“I used to make boats for a living, but that’s a hard job. Being a bike taxi rider is easy for me and I don’t mind carrying heavy people,” he says.

【1】In Malawi ________ are the most popular way for people to get somewhere.

A.cars B.bikes

C.trains D.buses

【2】The passage tells us that Alice enjoys the bike taxi because it’s________.

A.on the side of the road B.popular and havy

C.all over the country D.cheap and easy

【3】From the passage we can learn Panjira Khombe thinks that________.

A.going shopping is easy

B.making boats is difficult

C.riding a bike taxi is cheap

D.carrying heavy people is interesting

【4】The best title of the passage may be “________ .

A.Bike Riders B.A Special Country

C.Bike Taxis D.A Cheap Journey

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网