题目内容
【题目】阅读短文,下列问题
A
One day Jack's wife was cleaning out a closet(壁橱). “Look at all these umbrellas,”she said to Jack. “There are eight and they are all broken."“I'll take them to the umbrella shop and have them mended,”Jack said. Jack took the eight umbrellas to the shop and left them there. “They'll be ready tomorrow,” the shopkeeper said.
That evening Jack went home from the office by bus as usual. He sat next to an old woman. She had an umbrella on the floor near her. When the bus reached his stop, he picked up her umbrella and stood up. “Hey!”the woman said. “That's my umbrella!”
“I'm sorry,” Jack said, and at the same time he gave the umbrella to her. “I wasn't thinking. Please excuse me.”
The next day he got back the umbrellas from the umbrella shop and got on the bus. As he sat down, a voice behind him said, “You certainly have a successful day!”He turned around and saw the woman whose umbrella had almost been taken by him the day before.
(1)Jack's wife found umbrellas in the closet.
A.eight broken
B.broken eight
C.eight new
D.new eight
(2) had the broken umbrellas mended in the umbrella shop.
A.Jack's wife
B.Jack
C.The shopkeeper
D.The old woman
(3)That evening the old woman's umbrella was almost taken by .
A.the shopkeeper
B.Jack's wife
C.Jack
D.the driver
(4)The next day Jack saw the woman .
A.in the shop
B.at home
C.on the train
D.on the bus
(5)Which of the following is True?
A.Jack had an umbrella shop.
B.The woman's umbrella was Jack's.
C.The woman thought Jack was a thief.
D.Jack bought eight umbrellas from the shop again.
【答案】
(1)A
(2)B
(3)C
(4)D
(5)C
【解析】有一天杰克的妻子打扫壁橱,找出了八把伞,但是它们都坏了。于是杰克把这些破伞带到店里去找人修理。店主告诉他第二天能修好,杰克就把伞放在店里离开了。杰克在下班途中坐在公交车上误把一位老太太的伞当成自己的伞拿了起来,从而发生了一系列有趣的故事。
(1)A 由第一段中的“Thereare eight and they are all broken.”可知答案。
(2)B 由第一段中的“I'll take them to the umbrella shop and have themmended,” Jack said.可知答案。
(3)C 由第二段中的When the bus reached his stop, he picked up herumbrella and stood up. “Hey!” the woman said. “That's my umbrella!”可知答案。
(4)D 由第四段Thenext day he got back the umbrellas from the umbrella shop and got on the bus...可知答案。
(5)C 由第四段中的“Youcertainly have a successful day!”He turned around and saw the woman whoseumbrella had almost been taken by him the day before.可知,杰克因为差点错拿了那位老妇人的伞而被她误以为是小偷。
【题目】阅读短文,下列问题
B
Subject: Studying Date: 10/5/2011
From: Bruce Williams
To: Carlos Barnes
Yes, you're right, Carlos. If you want to learn English well, you should listen to tapes again and again. But when we have tests, I always use my notes to review. The book is good. I write the most important things in my notes.
My friend Mario says he learns a lot by working in a store, but I think I learn more at school. My sister Alice thinks the best way to learn English is to study with friends. But she won't study with me. And my friend Claire thinks vocabulary is important. She's always making lists.
Do you have any other good ideas?
Bruce
根据短文内容完成表格。
Person | The way of learning English |
By listening to tapes. | |
By taking notes. | |
Mario | |
Alice | |
Claire |