题目内容

【题目】

Happy birthday

You are invited to attend Olivia's 7th birthday tea party!

Sunday,2:30 pm to 4:00 pm, March 18.

2019

2701 Custer Parkway. Suite B10

Richardson, TX 75080

Join us to celebrate in true ladylike fashion with afternoon tea and sweets.

You are invited!

Please join us for a sleepover at Ashley's house to celebrate her 12th birthday. Time: from 8:00pm. March 22.2019 241 Sea Street, ST25 3AB Don't forgot your sleeping bag!

Pizza Party!

You are invited to Dylan's 8th birthday celebration!

Saturday, March 24th, 2019 1:00pm to 4:00pm580 George Street, Alpharetta Endless supply of cheese pizza and fruit pizza!

1If you get one of these cards, you may go for____.

A.A big dinnerB.an outdoor picnicC.a birthday partyD.a tea party

2Which of the following is NOT mentioned(提到)?

A.Olivia will turn 7 years old in March.B.Ashley lives on 241 Sea Street.

C.Dylan will have a pizza party this year.D.You should take a sleeping bag to Olivia’s.

【答案】

1C

2D

【解析】

本文是三则生日邀请函,分别是生日茶话会、生日过夜派对、生日披萨派对的邀请,包含举办时间、地点、需要准备的东西等信息。

1细节理解题。根据三则邀请函信息,可知都是生日派对,故选C

2推理判断题。根据You are invited to attend Olivia's 7th birthday tea party!Sunday,2:30 pm to 4:00 pm, March 18,可知提及Olivia3月就要7岁了,A选项已提及;根据Please join us for a sleepover at Ashley's house to celebrate her 12th birthday241 Sea Street,可知Ashley住在241 Sea StreetB选项已提及;根据Pizza Party! You are invited to Dylan's 8th birthday celebration!可知Dylan今年要办披萨派对,C选项已提及;根据第二则Ashley 的邀请函信息Don't forgot your sleeping bag,可知是Ashley的生日会要带睡袋,不是Olivia,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】

What are fossils?

Fossils are the remains of plants or animals. For such remains to be considered fossils, scientists have decided they have to be over 10,000 years old.The word fossil comes from the Latin word “fossilis”, which means, “dig up”.Fossils can be divided into “body fossils” and “trace(痕迹) fossils”. Body fossils are the remains of a plant or animal’s body. Trace fossils are the remains of the activity of an animal, such as footprints, egg shells, and nests.

How are fossils formed?

Some animals were quickly covered after their death by sediment(沉淀物) like earth, mud or sand. Over time, the parts of the animals that didn’t rot (usually the harder parts like bones and teeth) were covered in the newly formed sediment. Then, a lot of chemical changes happened to the animals bodies. Water with minerals(矿物质) went into the bone and took the place of the chemicals in the bone with rock-like minerals. In the end we get a heavy, rock-like copy of the original object - a fossil. There weren’t any changes in size and shape when an object changed into a fossil, but the fossil of a bone doesn’t have any bone in it!It is chemically more like a rock! According to scientists, fossils have been found on every continent(大陆) on Earth.

1Trace fossils can’t be formed from the ______ of some kind of animals.

A. footprints B. nests C. eggs D. bodies

2______ brings the rock-like minerals into the bone.

A. Sunlight B. Earth C. Water D. Air

3According to the last paragraph, the fossil is as ______ as the original object.

A. heavy B. big C. old D. clean

4We can know that ______ from the passage.

A. scientists think that the fossils may have a history of 100 centuries.

B. people haven’t found any fossil on the continent of Africa.

C. we can find some real bones in the fossils of a bone.

D. there are many kinds of sediment in the fossils.

5This passage most probably comes from ______.

A. an advertisement B. a medical magazine C. a science book D. a notice

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网