题目内容
20.Worder is the story of a ten-year-old boy who lives with his parents and sister in New York.August,or Auggie,is an ordinary boy in many ways.He rides a bike and likes playing with his Xbox.But Auggie has deformities (畸形))of the face and looks very different from other children.At the start of the book,he tells us"My name is August.I won't describe what I look like.Whatever you're thinking,it's probably worse."In the street,people look at Auggie and his appearance shocks them.
Auggie has never been to school because he has spent a lot of time in hospital.His mother teaches him at home.But now he's ten,she thinks he should go to school.At first.Auggie doesn't want to go.He worries that other students will look at him and say bad things.But then he visits a school with his mum.He likes the head teacher and decides to go.Auggie's first year at school has good times and bad times.Auggie makes some good friends but other children are unfriendly to him.At the end of the year.Auggie goes on a school trip and a frightening event there changes things completely.
11.What is Wonder?B
A.The name of a place.
B.The name of a book.
C.The name of a person.
D.The name of a picture.
12.Why doesn't Auggie want to go to school at first?D
A.Because he likes teaching himself.
B.Because he likes staying at home.
C.Because he is too young to go to school.
D.Because he worries that other students will laugh at him.
13.Which of the following is WRONG?C
A.Auggie is a boy in New York.
B.Auggie likes the head teacher.
C.Auggie is a handsome boy.
D.Auggie's first year at school has good times and bad time.
分析 《Worder》是关于一个十岁小男孩的故事,他和他的父母姐姐住在纽约.August或者称之为Auggie在很多方面都与普通人一样,他喜欢骑车,玩他的Xbox.但是脸部的畸形使他和别的孩子看起来不一样.在书的开始,他告诉我们,他不知如何形容他的外貌,可能比我们想的更糟糕.走在大街上总会吓到一些人.Auggie因为花很多时间在医院之前没有去过学校,但在他十岁的时候,他的妈妈将他送去了学校,在学校的第一年有快乐的光也有不悦的事情,他交了一些好朋友,但也有人对他不友好.在这一年末,Auggie参加了学校组织的旅行,一件可怕事件的发生完全将事情改变了.
解答 11.答案B.细节理解题.根据‘Worder is the story of a ten-year-old boy who lives with his parents and sister in New York.'可知《worder》是一个关于十岁男孩的故事,以及下文,第二段开始"at the start of the book"由此可知这是一本讲述关于这个男孩的书,故选B.
12.答案D.细节理解题.根据"At first.Auggie doesn't want to go.He worries that other students will look at him and say bad things."可知他担心其他学生会盯着他畸形的脸看并说一些不好的事情,也就是嘲笑他.故选D.
13.答案C.推理推断题.根据"Auggie has deformities (畸形))of the face"可知Auggie脸部畸形,后文提及的"Whatever you're thinking,it's probably worse."In the street,people look at Auggie and his appearance shocks them.",他无法描述自己的样貌,可能比我们想象的更要糟糕以及他的面貌吓到路人等,可推断出他不帅,故选C.
点评 快速阅读全文,掌握文章大意,并认真阅读题目,把握好相关文章细节,做出正确解答.
| A. | is | B. | has | C. | are |
| A. | to swim | B. | Swim | C. | swimming | D. | have swum |
| A. | to live,to choose which one | B. | to live in,which one to choose | ||
| C. | live,which one to choose |
-Cheer up!I am sure you can.( )
| A. | finish | B. | to finish | C. | finished | D. | finishing |
| A. | two hundred; two fifth | B. | two hundreds; two fifth | ||
| C. | two hundred; two fifths | D. | two hundreds; two fifths |