题目内容

连词成句

1.money, how, we, can, make

__________________________________________________________________________?

2.afford, can't, car, new, unluckily, the, I

__________________________________________________________________________.

3.my, sold, out, I, soon, cookies, of

__________________________________________________________________________.

4.an, friend, yesterday, from, received, Ms. Liu, e?mail, her

__________________________________________________________________________.

5.finish, can, in, you, less, an, it, than, hour

__________________________________________________________________________?

1.How can we make money 2.Unluckily I can't afford the new car 3.I sold out of my cookies soon/Soon I sold out of my cookies 4.Ms Liu received an email from her friend yesterday 5.Can you ...
练习册系列答案
相关题目

A young man goes to the city and buys himself (他自己)a pair of socks. When he comes back home, he goes to his room and tries them on. He finds they are in different colours. One is blue and the other is green. He goes into the kitchen. His mother and his sister are cooking dinner. He says to them, “The new socks are in different colours. I should make them in the same colour. Would you like to do this for me?” His mother and sister are busy and they don't say anything. When his mother finishes(结束)cooking, she goes to her son's room and makes the green sock in blue. She comes back without(没有)saying a word to her son. After supper, his sister goes to her brother's room and makes one blue sock in green without saying anything to anyone.

1.They young man buys the socks, and then ____________.

A. he buys a ticket(票) B. he comes back home

C. he tries them on D. he puts them on

2.No one answers the young man because ______________.

A. they don't want to help him B. they want to help him without telling him

C. they are busy D. they are very lazy

3.His mother changes the colour of one sock _____________.

A. before cooking B. when she finishes cooking

C. after supper D. before she goes to bed

4.____________ is the last(最后的)one to change the sock's colour.

A. The young man B. His mother C. His sister D. His father

5.At last the socks are _____________.

A. in blue B. in green C. in white D. in different colours

1.B 2.C 3.B 4.C 5.D 【解析】短文大意:一个年轻人去城里给自己买了一双袜子,回家后发现袜子是不同颜色的,一只是蓝色的而另一只是绿色的。他想让妈妈和妹妹帮忙把袜子变成相同的颜色。当他的妈妈做完饭,走到她儿子的房间,把绿色袜子变成蓝色,她回来没有说一句话,晚饭后,他的妹妹去她哥哥的房间,让一只蓝色袜子变成绿色,没和任何人说,最后袜子还是不同的颜色。 ...

I had a strange dream last night. This dream helped me think more about Bobby. And now I understand Bobby much better.

In the dream, Bobby looked quite unhappy. He had a face-to-face talk with me. He said, “Sam, I have something to tell you. I don’t like my life. I am not as happy as you think.”

Bobby became my friend more than five years ago. He lives with me. I buy him fish and milk and lots of toy mice every week. I even bought a small house for him, because he sometimes likes to stay at some place only by himself. I love him with all my heart, and give him what I love.

But what is going wrong? In the dream Bobby said angrily, “My life can’t be worse! I don’t like fish. I don’t like milk. And toy mice? Are you crazy? I’m not a cat, and I don’t want to be a cat, either!”

After the dream, I know better about him: Dogs don’t like fish or milk. And surely they do not like toy mice. Most important of all, they will let you know when they are really unhappy!

1.What can we learn about Bobby in the passage?

A. He likes cats.

B. He is Sam’s pet.

C. He is four years old.

D. He enjoys talking with Sam.

2.In Sam’s dream, Bobby and Sam _______.

A. fought with each other

B. went shopping together

C. had a face-to-face talk

D. went out for a walk

3.From the Paragraph 4, we can know that Bobby wants to say _______.

A. he enjoys his life a lot

B. Sam loves him the wrong way

C. he hopes to have a cat

D. Sam isn’t a generous person

4.Sam bought a house for Bobby because _______.

A. Bobby did not sleep well in his room

B. Bobby needed more space for his toys

C. Bobby was too big to share a bed with him

D. Bobby did not always like to be with others

5.The writer buys many things for Bobby EXCEPT (除……之外) _______.

A. some clothes B. toy mice

C. fish D. milk

1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 【解析】文章介绍了作者通过梦感觉更了解自己的宠物狗了。 1.根据文章介绍了作者通过梦感觉更了解自己的宠物狗了。故选B 2.根据In the dream, Bobby looked quite unhappy. He had a face-to-face talk with me故选C 3.根据第四段的内容作者给...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网