题目内容

【题目】根据下面的对话情景, 在每个空白处填上一个适当的句子, 使对话的意义连贯、完整。

AJack, is that you?1. But you look much thinner now.

BYes, I exercise a lot and try to eat healthier food every day. I am also feeling better and I think in this way I can also get a better grade in the coming PE exam. What are you doing here?

AI am here practicing flying kites for the kite festival next month.

BOh, what a nice kite!2?

AIt is made of plastic.

B3?

AIt will be held around Ruyi Lake wetland park. Many of my students will join it.

B4?

AOf course you can! We can meet next weekend here again to practice.

B5. See you then!

ASee you.

【答案】

1You were so fat.

2What is it made of?

3Where will the kite festival be held?

4Can I join it?

5I will come here to join you.

【解析】

本文是杰克和另一个人之间的对话。杰克想要和他一起参加风筝节,他们约好一起练习放风筝。

1根据“But you look much thinner now.”可知,你现在看起来瘦多了,因此表示你过去很胖。故填You were so fat.

2根据“It is made of plastic.”可知,此处询问它是由什么制成的,故填What is it made of?

3根据“It will be held around Ruyi Lake wetland park.”可知,此处询问风筝节将在哪里举行,故填Where will the kite festival be held?

4根据“Of course you can!”可知,此处询问我是否可以参加这个风筝节,故填Can I join it?

5根据“See you then!”可知,我想要来这里加入你们中,故填I will come here to join you.

这个题目是补全对话,要求根据对话内容填入适当的句子,比选择适当句子补全对话要稍微难一些。做题时,应首先通读对话的内容,了解对话双方的身份,对话的主题;然后根据语境,尤其是上下句的提示,确定空格处应填写的意思及句式,并用正确的句子表达出来。如第2小题,根据下面的答语“It is made of plastic.”可知,这个空应填特殊疑问句,杰克看见漂亮的风筝,想要询问这个风筝是由什么制成的,be made of“……制成的,故答案为What is it made of?

练习册系列答案
相关题目

【题目】请阅读下面短文,根据短文内容从下面方框的七个选项中,选择五个还原到短文中,使短文意思通顺、结构完整。并将其答案填写到答题卷的相应位置。

Have you ever tried to hide your emotions(情感)from someone during a conversation? 1

Scientists from the Ohio State University have found that people are able to tell other people's emotions according to changes in the color of their faces.

Scientists studied pictures of people's facial expressions.2 For example, happiness makes our faces red around the cheeks and a little blue around the chin. Disgust(厌恶) creates not only a blue-yellow color around the lips, but also a red-green color around the nose and forehead.

"We believe these color patterns are the result of small changes in blood flow triggered(触发) by the central nervous(神经的) system," lead researcher Alex Martinez said.

3 Does the color alone or also facial expressions help people tell others' emotions?

To figure this out, scientists added color patterns to pictures of faces that showed no facial expressions.4 They were able to tell the emotions 75 percent of the time without any difficulty.

5 For example, when two people are heatedly arguing over something, we say they are red in the face. When a person is very angry, we'd say he or she is blue in the face.

A.But this raises a question.

B.It is shown that human emotions are influenced by colors on the face.

C.They found that every facial expression is connected to a certain color.

D.It's not always easy, because the color on your face may tell the truth.

E.Then volunteers were asked to tell what emotions the faces were showing.

F.This is why there are some Chinese sayings that connect emotions to the color of one's face.

G.It is irrational (不合理的) not to control our emotions.

【题目】阅读下列短文,用方框内所给单词的正确形式填空。(每词限用一次)

luck big move but deal three call where become kind

As we know, there are four basic periods for human beings to pass through when you enter and live in another country. This process helps you do with culture shock(冲击).

Culture shock begins with the "honeymoon period". This is the time when you first arrive in a place 1 everything about the new cu1ture is strange and exciting. You see new things, hear new sounds and language, eat new 2 of food. This can last for quite a long time because you feel very happy.

3 , the second period can be more difficult. After you have got used to your new life, you can become very tired and begin to miss your motherland, your family, your friends, your pets and so on. All the little problems in life seem to be much 4 and more worrying when you face them in a foreign country. This period can be very difficult and lead to 5 backwards quickly.

The 6period is the "adjustment period". This is when you begin to realize that things are not so bad in the new country. Your sense of humor usually becomes stronger and you realize you 7stronger by learning to take care of yourself in the new place so far. Things are still difficult8 you are now a survivor.

The fourth period can 9 "at ease at last". Now you feel quite comfortable in your new place. You can deal with most problems that you have. You may still have prob1ems with language, but you know you are strong enough 10with them. At this time, you may feel far more uncomfortable if you go back to your motherland.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网