题目内容
【题目】二、用方框中所给词的正确形式填空
feel get hot good information outgoing thin play hard popular
【1】It’s ______ in summer in Beijing than that in Dalian.
【2】The friendship made her ______ better.
【3】Li Lei isn’t good at ______ football.
【4】Please call 010-5558976 for more ______.
【5】She is ______ with children than me.
【6】I think Jenny should ______ the job.
【7】The ______ you study, the more you will get.
【8】I’m quieter and more serious than Tom. He’s a lot ______ than I am.
【9】Jane is on a diet recently. She wants to be ______.
【10】She is ______ than the others in our class. Everyone likes her.
【答案】
【1】hotter
【2】feel
【3】playing
【4】information
【5】better
【6】get
【7】 harder
【8】more outgoing
【9】thinner
【10】more popular
【解析】
【1】句意“北京的夏天比大连的夏天热”。根据than可知为比较级,故填hotter。
【2】句意“友谊让我感觉很好”。根据句意,感觉feel,又因make sb do,故填feel。
【3】句意“李磊不擅长踢足球”。根据be good at doing可知,故填playing。
【4】句意“请拨打010-5558976了解更多的信息”。信息information,不可数名词,故填information。
【5】句意“他比我更擅长和孩子们相处”。根据be good with以及than可知,故填better。
【6】句意“我认为杰妮应该得到一个工作”。且should后用动词原形,根据句意,故填get。
【7】句意“你学的越努力,得到的就会越多”。根据“the+形容词比较级,the+形容词的比较等级”可知,故填harder。
【8】句意“我比汤姆安静并严肃,汤姆比我更加外向”。根据句意,故填more outgoing。
【9】句意“杰妮最近节食,她想要更瘦”。根据句意,用比较级,故填thinner。
【10】句意“她比我们班每个人都受欢迎,每个人都喜欢她”。根据than可知,用比较级,故填more popular。
【题目】Hello, everyone. Here is something important to everyone who is going to London next month. As you know, you are going to stay with a family for two weeks. Now the most important thing is money. You should take about $530 with you. I think it will be enough for everyone. Then, when you arrive, your new family will meet you. You must remember to wear a red shirt, so the family will find you easily. You’ll also need to take 4 photos of yourself with you and, of course, it’s very important that you take the school letter. While you’re there, if you have any problems, you can call the school office. I’ll give you the phone number now. It’s 580一4436 and the person to ask for is Mrs Belcher. She’s in the office from nine in the morning to five in the afternoon every day. OK. That’s everything. Have a good journey!
根据短文内容,完成下列表格,每空不能超过四个 单词。
Where are they going? | To 【1】. |
How long are they going to stay there? | For 【2】. |
Why must they wear red shirts? | Because the family 【3】 |
What’s the telephone number of the school office? | It's 【4】 |
What could Mrs Belcher’s job be according to the passage? | She could be a ( n ) 【5】. |
【题目】用方框内所给词的适当形式完成下面短文。(每词限用一次)
metre be build until nervous |
The sun was going down when we arrived at the ground floor of the building. I was afraid of going to the top of tall buildings, so I was a little 【1】 when I walked into a lift. The lift climbed faster and faster 【2】 we reached the 88th floor. It 【3】 high up there, but I was not afraid when I stood at the top.
The Jin Mao Tower in Shanghai is 420.5 【4】 high. It is one of the tallest buildings in the world. It 【5】 in 1999, and it has a fantastic view of Pudong District and the centre of Shanghai. I really like t he tower and I am sure I will visit it again.