题目内容

【题目】根据短文内容,判断正误。正确的填T,错误的填F

It's a fine day today.The sky is blue.Now it's ten o'clock in the morning.There's a sports meeting in the forest.

Look!A horse,a panda and a cat are running.Over there a dog and two tigers are jumping.Two monkeys are climbing the trees.Four birds are flying around and singing.

There're some other animals there,too.The elephants are drinking water.A monkey is sitting on an old elephant.The monkey has a flag in his hand.Polly is sitting in a tree.A fox,a baby panda and some small animals are sitting under the trees.They are all watching.

1The sky is blue today.

2Five animals are running and jumping.

3Two monkeys are climbing the trees.

4There're also some people at the sports meeting.

5Polly is sitting under a tree.

【答案】

1T

2F

3T

4F

5F

【解析】文章讲述了森林动物开运动会的故事。

1根据It's a fine day today.The sky is blue.故选T

2根据A horse,a panda and a cat are running.Over there a dog and two tigers are jumping.是六个不是五个;故选F

3根据Two monkeys are climbing the trees.故选T

4根据文章讲述了森林动物开运动会的故事。可知没有人;故选F

5根据Polly is sitting in a tree.坐在树上,不是树下;故选F

练习册系列答案
相关题目

【题目】Dear friends

Don’t you feel you are lucky? When you are sitting in the bright_________and enjoying your lessons, ________ you are enjoying your favourite food, do you think you are _________? Do you think of the children who are too ________to go to school?

We feel sorry for those unlucky children. Many of them must leave(离开) school, because their families don’t have ________ money. They don’t have_______ toys. And a report(报道) says many children even don’t know ________chocolate is. They _______ have snacks and they seldom have new stationery.

We think they are in need of our help. So our club wants to _________something for them. We’d like to collect _________and clothes for them. And we need your support(支持). You can donate your old clothes, old stationery and old toys. And you can also donate some_________. We will _________ your donations to the children _______ Western China.

We hope we can raise ________than 10,000 yuan,then we can help 50 students to go back to school. And your support will be valuable(有价值的).

If you would like to donate things, please _________ us on 025-54119999. Thank you.

1A. bedrooms B. parks C. shops D. classrooms

2A. why B. when C. what D. how

3A. sad B. healthy C. happy D. unhappy

4A. unhappy B. young C. poor D. rich

5A. enough B. \ C. some D. Any

6A. some B. any C. little D. Few

7A. what B. how C. where D. who

8A. always B. never C. often D. usually

9A. buy B. pay C. borrow D. do

10A. food B. stationery C. drinks D. shoes

11A. money B. toys C. pens D. flowers

12A. send B. raise C. pass D. Give

13A. on B. at C. in D. under

14A. many B. much C. more D. over

15A. write to B. e-mail C. call D. write

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网