题目内容

【题目】—Just tell me ________.

—I had eggs and some milk.

A. what you had for breakfastB. what did you have for breakfast

C. when you had breakfastD. when did you have breakfast

【答案】A

【解析】

句意:——告诉我你早餐吃了什么。——我吃了鸡蛋和牛奶。根据句意可知,此句是宾语从句,从句要用陈述语序,故排除BD;根据下句 I had eggs and some milk.可知,此空故填 what you had for breakfast.故排除C,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文意思通顺、完整。请将答案写在短文后相应题号的横线上。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。

help, million, they, against, bad, protect, health, you, serious, action, system, buy

What you can do about air pollution

Air pollution has become one of the most serious problems nowadays. It is especially bad for people’s health. It influences 1 of people, not just in China but also in other countries all over the world. It’s important to educate 2 about the causes and influences of air pollution, so as to better 3 yourself and your family.

More importantly, you can take 4 to help deal with this problem. Every little it 5:

Take the subway or bus, walk or bike. Vehicle exhaust (废气) is responsible for (……的原因) much of local roadside pollution in cities. Most of cities have public transportation 6 which are energy-efficient. You can use public transportation. You can also walk or ride a bike. They are also 7 ways to exercise.

If you are buying a car, look for an energy-efficient one or an electric one.

Save electricity. You can save electricity by using energy-efficient LED lighting, and 8 other energy-efficient things.

Wear a mask (口罩): It will not only protect you, but also help send the message to other people that the air is 9 polluted, and something does have to be done about it!

Offer help to the organizations which work 10 air pollution!

【题目】 In Binjiang Street, I had this amazing experience. While I was waiting for the bus, I saw a beggar (乞丐) carrying a sign which said that he ___ a cup of hot coffee.

As soon as I read it. I knew it was time for me to do ___ for him. I ran across the street ___, thinking that getting him a cup of hot coffee would be great. I went to Starbucks (星巴克) nearby and asked the young lady behind the counter (柜台) to give me a cup of ___. I then walked back to the street corner where the man had stayed. As I went up to ___, I found that the closer I got, the more joy (快乐) in his eyes I could see.

When I handed him the hot coffee, I just said, “This is for you, my dear.” I could see so much joy in his face and even a ___ was running down. He kept thanking me and holding his coffee ___ the biggest treasure and prize in his life. It made me cry that a simple action can bring so much joy and make someone feel really warm.

I walked back to the bus stop happily. When the bus driver opened the door and I wanted to ___ the bus fee (费用). To my surprise, he waved me through and said, “Honey, you don’t need to pay.” He explained that it ___ his heart to see that I gave away (赠送) free coffee.

This amazing moment was the ____ in my heart and it gave my day and my life a new start. It brings me such a joy to simply love and bless.

1A. would likeB. likeC. wantD. need

2A. anythingB. somethingC. thingD. nothing

3A. loudlyB. sadlyC. hardlyD. quickly

4A. juiceB. teaC. coffeeD. orange

5A. heB. himC. hisD. himself

6A. tearB. rainC. waterD. time

7A. forB. withC. likeD. in

8A. spendB. payC. takeD. cost

9A. wavedB. beatC. hitD. touched

10A. warmB. warmerC. warmestD. most warm

【题目】仔细阅读,为每段文章选择合适的小标题。

1. Every year, thousands of students choose to study in another country for a term, the summer, or a year. Studying abroad can be an exciting experience for many people.

2. Living in another country can help you to learn a language, and about another culture. You will see the world in a new way, and learn more about yourself. The experience of studying abroad may also look good on your future resume (求职简历). Many companies today want people who speak a second language, or have experienced living or working in another country.

3. Once you decide to study abroad, you have to make choices. To choose the right country or school, ask yourself: where do I want to go or why? How much do I want to pay? How long do I want to study abroad? Do I want to live with roommates, alone or somewhere else?

4. Get your passport and visa (签证) early! Before you go, learn some of the languages, and read about some common customs in the country that you are going to.Learn about the money. Bring some of it with you.

5. After the first few weeks abroad, many students will feel a little homesick. They may miss their family, friends, and familiar ways of doing things, Remember that it takes time to get used to a new place, school, and culture. When you feel sad or homesick, try to talk to others, or write about your feelings in a notebook.

A. Once you are in another country

B. Why study in another country

C. So many students choose to study abroad

D. Making the right choice

E. Getting ready

1_______

2______

3______

4______

5______

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网