题目内容

【题目】根据短文内容和首字母提示, 把所缺单词填写在短文后面的横线上。

Cindy and Anna were best friends. They were always happy together, but one day they couldn’t agree on w 1to do.

“Come on, let’s play chess, "Anna said.

“I don’t want to play chess,” Cindy replied. “We always do what you want to do, Anna. It’s my turn to make a d2.” Cindy was getting a little unhappy and went away, leaving Anna alone.

The next day at school, their teacher Mrs. Stone asked for their n 3Anna looked quite worried because she didn’t find her notebook.

When it was time for lunch, Cindy finally t4Mrs. Stone she had Anna’s notebook in her schoolbag. “Thank you for being honest, Cindy,” said Mrs. Stone.

Later, Mrs. Stone asked the two girls together and helped them realize that it was a good i5to take turns to decide the activity. They became best friends again.

【答案】

1what

2decision

3notebooks

4told

5idea

【解析】

文章介绍了2个朋友之间由闹矛盾再到和好的故事。

1句意:他们总是在一起很开心,但是有一天她们无法达成共识。
空处缺少连接词,是作on的宾语从句。在从句中do缺少宾语,应是关于“做什么”没有达成共识。故答案为what

2】句意:轮到我拿主意了。
make a decision 意为“做决定”。根据前一句We always do what you want to do, Anna. 可知一直拿主意的是Anna,所以Cindy不满了,要自己“做决定”。故答案为decision

3】句意:第二天在学校,她们的老师Stone要检查笔记本。
根据首字母提示以及下一句Anna looked quite worried because she didn’t find her notebook.可知,Anna找不到她的笔记本,因此特别担心。由此可知老师要检查笔记本。限定词为their意为“他们的”,后跟可数名词复数。故答案为notebooks

4】句意:到午饭时间,Cindy最终告诉老师Stone她把安娜的笔记本放在自己的书包里。
此处缺少谓语动词,tell sb. sth.意为“告诉某人某事”,根据首字母提示可知tell符合句意。根据was可知是一般过去时态。故答案为told

5】句意:后来,Stone老师一起问了两个女孩,并帮助她们意识到轮流决定活动是个好主意。
根据首字母提示以及句意可知,轮流做决定是一个“好主意”a修饰单数可数名词,故答案为idea

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Once upon a time, the colors of the world quarrelled(争吵). They all thought that they were the best and most beautiful.

Green said, “Clearly I am the most important. I am the sign of hope and of _______. I’m the color of grass, trees and leaves. Without me, all animals would die.”

_______ said, “What is the color of the sky and the sea? Is not water the most important thing for life?”

Yellow laughed, “You are all serious. I bring laughter, happiness and warmth into the world. Without me, there would be no _______.”

Orange said at the top of his _______, “I am the color of health and strength. I _______ the most important vitamins. Think of carrots, pumpkins and oranges.”

Red could stand(忍受) it no longer, _______ he shouted, “I am the color of blood as well as danger and bravery.”

The colors went on _______. Their voices became louder and louder. The thunder() got angry and the _______ started to pour. When the colors began to _______, the rain said, “You foolish colors! Don’t you know that each of you is unique(独一无二的)? Join ________ and follow me.”

They did what the rain told them and together made the most beautiful rainbow(彩虹).

1A.sunB.happinessC.sadnessD.life

2A.BlackB.BlueC.PinkD.White

3A.musicB.flowerC.funD.color

4A.voiceB.mindC.noiseD.thought

5A.eatB.carryC.likeD.drink

6A.whileB.becauseC.soD.but

7A.quarrellingB.speakingC.talkingD.laughing

8A.cloudB.windC.snowD.rain

9A.stopB.listenC.cryD.smile

10A.headsB.handsC.eyesD.legs

【题目】 One dollar and eighty-seven cents. That was all. Three times Della counted it. One dollar and eighty-seven cents. And the next day would be Christmas. She could not afford a present, so she sat down and cried.

Jim and Della had two possessions(财产) which they were both proud of. One was Jim’s gold watch that was from his father and his grandfather. The other was Della’s beautiful hair. It fell about her, and reached below her knee.

Della put on her old brown jacket and her old brown hat. Then she went out of the door and down the stairs to the street.

She stopped at a store. The sign in front of the store read “Hair Goods”. “Will you buy my hair?” asked Della. “Twenty dollars.” the woman said.

Then Della searched through the stores looking for a present for Jim.

She found it at last. It was a watch chain. The bill was twenty-one dollars. At seven o’clock, the coffee was made and dinner was ready. Jim was never late. Della heard his steps on the stairs.

The door opened and Jim walked in. He stopped inside the door. His eyes were fixed on Della, and there was an expression in them that she could not read.

“Jim,” she cried, “don’t look at me that way. I sold my hair to buy you a Christmas present.”Jim drew a box from his pocket and put it on the table.

Della opened it. There lay the set of combs(梳子) that she had always wanted. Now they were hers, but her hair was gone.

She smiled and held out Jim’s present. “I hunted all over town to find it. Give me your watch. I want to see how it looks on it.”

Instead of obeying(服从), Jim sat down, put his hands behind his head and smiled. “Della,” he said, “I sold the watch to get the money to buy your combs.”

1Della counted her money three times because .

A.she was not good at counting moneyB.she had nothing to do but count money

C.she got different numbers each time she counted itD.she wished she could have more money

2How could Jim feel when he fixed eyes on Della?

A.Shocked.B.Excited.C.Embarassed.D.Angry.

3What does the underlined word “it” in Paragraph 10 refer to?

A.The box.B.The watch.

C.The watch chain.D.The set of combs.

4What can we infer(推断) from the passage?

A.They lived a rich life.B.They loved each other deeply.

C.Della didn’t like her hair.D.They might have a fight at last.

5What’s the best title for the passage?

A.Beautiful HairB.Christmas Gifts

C.Disappointing ChristmasD.Ancient Possessions

【题目】 Kermit the Frog, a popular puppet character from US-kids show Sesame Street, is probably most well-known for saying, “It’s not easy being green.” Well, our famous frog friend won’t have to worry much longer! It seems that the color green is coming back in style in 2020.

Based on fashion collections made for spring/ summer 2020, it is clear that major brands have been inspired by nature’s beauty. The new designs have a variety of leaf prints and floral fashion.

This new trend in seeing the color green as fashionable shouldn’t come as a surprise, though. The popularity of the color has actually been growing for a while now. In 2017, Pantone named Greenery its color of the year as a symbol of new beginnings.

Green is a strong fashion trend for 2020 and it seems like it is here to stay. According to the famous Dutch trend forecaster, Li delkoort, green will be a major color of the 10 years. She believes the new “Green Wave” is connected with a hunger for nature. “The need for green is so powerful that it will turn around fashion and design without any doubt … it is impossible to ignore,” Edelkoort writes on her company website describing the new trend.

There is much more to green than it being just a color. Edelkoort continues, “But maybe the most important thing about green is its capacity to bring joy,” Maybe it’s easier to be green than Kermit originally thought.

1What can we learn about Kermit the Frog?

A.He thinks it difficult to be green!

B.He is a popular kid actor in America.

C.He predicts green will be popular in 2020.

2What does the underlined word inspired in paragraph 2 mean?

A.启发B.鼓舞C.带来

3What does Li delkoort think of green?

A.Green will become popular in 10 years.

B.Green will make no difference to people’s life.

C.Green will be an important part of people’s life.

4Where is the text probably from?

A.A guidebook.B.A magazine.C.A novel.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网