题目内容

【题目】---Why don’t you buy a scarf?

---That’s not ___________.

A. interesting enough B. enough interesting

C. interested enough D. enough interested

【答案】A

【解析】

试题分析:句意:--为什么你不买一条围巾?-那不够有趣。enough修饰形容词经常放在形容词后面。interested感兴趣的,用来修饰人;interesting有趣的,经常用来修饰物。that指的是围巾,故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】还原句子

阅读短文,将下列所给的个句子还原到短文中,使短文意思通顺、结构完整。

As Cheerful as Cheerful Can Be

Miss Dinsmore lived alone in a little gray house. Its a nice little house, she said. But I wish it looked more cheerful. Maybe I should paint it bright, pretty color. 1 . She saw lots of cheerful colors there, but she didnt know which color to choose.

Finally she got an idea. Ill paint picture after picture of my house with all these colorful colors. Then Ill choose the one I like best. Miss Dinsmore bought all the colors home. She painted a pink house. 2 . She painted a red one and a yellow one. She painted one with flower boxes under the windows, and she painted...

She hung each picture she painted on the wall. 3 . She still couldnt decide which color to choose. One day, a neighbor came by while Miss Dinsmore was painting. Her neighbor liked the pictures of the houses so much that he told the whole town. 4 . What pretty pictures, everyone said. And what a nice house you have.

Now the little house was often full of people looking at the pictures, drinking tea, talking, laughing and having fun. Miss Dinsmore smiled and said, Its a nice little house. 5 , too---especially when good friends came to see me. Its as cheerful as can be.

A. So she went to the paint store

B. All of her pictures were pretty

C. Lots of people came to the little house

D. Its a cheerful little house

E. She painted a blue one

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网