题目内容

【题目】Do you like Dinosaur Island?

The film Dinosaur Island? I went with my younger brother Dave to see it last Friday. I had a great time, but he closed (闭上) his eyes in many parts because the dinosaurs (恐龙) looked so real and he didn't laugh once. I thought the story was really exciting. The beginning and the ending were excellent!

—George

I saw the advertisement (广告) for the film Dinosaur Island on TV. It looked great but it wasn’t as good as I hoped. I loved the beginning but the second half was boring, I think. I wouldn’t go and see it again. I like films about teenagers and their lives much more. I also like reading books about teenagers. I'd like to be a writer and write for teenagers one day.

—Robert

I didn’t want the film Dinosaur Island to end because I liked it so much! I read this story before I saw the film. I usually enjoy the books more, but this time was “ ” . I really loved the film! I read all about how they made the dinosaurs on the Internet after I went to see it. I think most young people will love seeing this film!

Andrew

1What might Dave think of the film Dinosaur Island?

A.Boring.B.Funny.C.Exciting.D.Scary.

2What does Robert want to be in the future?

A.A writer.B.A scientist.C.A film maker.D.A TV reporter.

3The best word for “ ▲ ” is “_____”.

A.seriousB.commonC.popularD.different

4Which of the following is TRUE according to the material?

A.George often watches films at home.

B.Robert is interested in films about teenagers.

C.Dave went to see the film Dinosaur Island yesterday.

D.Andrew didn't laugh once when he saw the film Dinosaur Island.

5What question might the three boys answer?

A.Where do you usually watch films?

B.What kind of films do you like most?

C.Why did you go to see the film Dinosaur Island?

D.What did you think of the film Dinosaur Island?

【答案】

1D

2A

3D

4B

5D

【解析】

本文是一篇记叙文。叙述了几个孩子对电影Dinosaur Island的看法。George觉得这个故事很激动人心。开头和结尾都很精彩! Robert喜欢开头,但觉得下半场很无聊,不会再去看了。Andrew真的很喜欢这部电影!

1考查细节理解。由第一段中Dave的表现“He closed (闭上) his eyes in many parts because the dinosaurs (恐龙) looked so real and he didn't laugh once.”可知,他认为Dinosaur Island令人害怕。故选D。

2考查细节理解。由第二段的最后一句“I'd like to be a writer and write for teenagers one day.”可知,他想成为一名作家。故选A

3考查推理判断。由上文句意“我经常更喜欢这些书”和but可知,这次是“不同的”。故选D

4考查推理判断。由第二段中“I like films about teenagers and their lives much more.”可知Robert对有关青少年的影片很感兴趣。故选B

5考查主旨大意。三个自然段的内容都是表达了对电影Dinosaur Island的看法,因此,问题可能是What did you think of the film Dinosaur Island?故选D

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网