题目内容
【题目】图表理解,阅读下列图表,从每题所给的A、B、C三个选项中,选出最佳选项回答问题或完成句子。
Smart Kids Club Fridays & Sundays 5:00 pm to 6:30 pm In the school library For age groups : 5 - 10 years old $ 2.00 each week Register(登记): in the gym Contact(联系): SmartKidsClub2@hotmail.com |
【1】Smart Kids Club is open to the members ________.
A.at 6:00 am on Fridays
B.at 5:00 pm on Saturdays
C.at 5:30 pm on Sundays
【2】If Mrs. Black’s twin daughters of 8 both join the club, how much should she pay each week?
A.$ 2. B.$ 4. C.$16.
【答案】
【小题1】C
【小题2】B
【解析】
试题分析:句意:故选。
【小题1】C细节理解题。根据5:00 pm to 6:30 pm可知,在周日5:30 pm开门营业的,故选C。
【小题2】B细节理解题。根据For age groups : 5 - 10 years old $ 2.00 each week可知,一个人是2美元,两个人是4美元,故选B。
【题目】
| I'm Mike. I was born in 2008.My first school was Hongxing School. It was very big and nice. There was a beautiful garden in front of the office building. My first English teacher was Mr. Smith. He was very strict with students. My favourite subject was English. |
| My name is Jack. I was born in 2010.I was born in Shanghai,China. My first school was Yucai School. It was small and nice. There were forty-four students in my class. My first maths teacher was Miss Chen. She was very friendly. My favourite subject was Chinese. |
| I'm Jenny. I was born in a village near London in 2011.My first school was Sunshine School. It was small and tidy. There were twenty-two students in my class. My first English teacher was Mr Green. My favourite subject was music. |
【1】How was Mike's first school?
A. Small and tidy. B. Big and nice. C. Small and nice. D. Big and tidy.
【2】Where does Jack come from?
A. Australia. B. England. C. America. D. China.
【3】When was Jenny born?
A. In 2008. B. In 2010. C. In 2011. D. In 2012.
【4】What was Jenny's favourite subject?
A. English. B. Maths. C. Music. D. Chinese.
【题目】
Found Thing: A watch Color: Black Name: Cindy Telephone number:359-5934 |
|
Lost I’m Linda. I lost a yellow ring. Please call Bill or me. My phone number is 485-3982. Bill’s telephone number is 683-5912. |
|
Found Is this your jacket? It’s a red jacket. And an ID card is in it. My name is Mike. My telephone number is 239-5178. |
|
【1】Cindy found a(n) .
A. watch B. ring C. jacket D. ID card
【2】 lost a ring.
A. Cindy B. Linda C. Bill D. Mike
【3】What color is the jacket?
A. black. B. white. C. yellow. D. red.
【4】Which of the following is TRUE(正确的)?
A. Bill lost an ID card. B. Mike found a jacket with an ID card.
C. The watch is yellow. D. Cindy’s telephone number is 683-5912.