题目内容

Look at this picture, it is Tony’s bedroom. It is small, but it is very nice. There is a desk and a bed in it. There is a computer and some books on the desk. His coat is on the bed. Where is his bag? It is on the wall. What’s that? Oh, it’s a cap! It looks like a cat.
根据短文判断句子正(T)误(F).
【小题1】This is Tony’s bedroom.
【小题2】There is a desk and a chair in it.
【小题3】His computer is on the desk.
【小题4】His coat is on the chair.
【小题5】Tim has got a cat.


【小题1】T
【小题2】F
【小题3】T
【小题4】F
【小题5】F

解析试题分析:这篇短文主要介绍了Tony的房间里的物件,包括桌子、床、电脑及一些书。还介绍了床上的外套,还有包,帽子等。
【小题1】细节理解题。根据Look at this picture, it is Tony’s bedroom.可知本句描述正确。看这张图片,它是Tony的卧室。
【小题2】细节理解题。根据There is a desk and a bed in it.可知本句描述错误。有一张桌子和一张床在里面。
【小题3】细节理解题。根据There is a computer and some books on the desk.。可知本句描述正确。书桌上有一台电脑和一些书。
【小题4】细节理解题。根据His coat is on the bed. 描述,可知本句描述错误。他的外套在床上。
【小题5】细节理解题。根据Oh, it’s a cap! It looks like a cat.描述,可知本句描述错误。哦,它是一顶帽子!它看起来像一只猫。
考点:日常生活类短文阅读。

练习册系列答案
相关题目

这是某学校通过校长意见箱收集到一些学生的意见和建议。请阅读下文,根据所提供的内容,完成下列表格,把答案写在答题卡指定的位置上。

Zhang Hongying, girl, 15
I want to make our lunch time longer. At the moment, lunch time is short. Most of my classmates would like to do their homework during this time. But if they don’t get a good rest, they won’t have enough energy for the afternoon. So I would like to have more time and have time to take a nap after lunch. That way, we’ll learn better in the afternoon.
Zhao Pengran, girl, 15
I would like to have more chances to talk in English. Now, the English classes are not enough for us to practice speaking English. And soon the 29th Olympic Games will be held in our country. I think we’d better have one morning a week at least to have spoken English lessons in order to improve our English.
Zhou Jiancheng, boy., 15
My idea would be to have more fashionable school uniforms. If I were the headmaster, I would ask the students to design the uniforms themselves. We could have a contest among student designers. Then, we could ask others to choose their favourite. This way, we’ll be able to wear what we like best. How nice it would be for us young people!
Information Card
What would Zhao Pengran like to do in order to improve English?
【小题1】
What’s Zhou Jiancheng’s idea?
【小题2】
What would Zhang Hongying like to do after lunch?
【小题3】
What do most students do during lunch time?
【小题4】
How old are the students?
【小题5】

Australian colour consultant(顾问)Kylie Bartnicki is talking with a group of women in Pudong, Shanghai, who are interested in how colours affect people's confidence and help form(形成)people's first impressions(印象).
Kylie traces(追溯)back her interest in colours to when she went for her first job interview at age 18. "My mother bought me a new red top to wear to my interview and she said, "Wear this, and it will be lucky."' Kylie recalls. "I wore it, had a great interview and got the job. Ever since then I started thinking about how powerful the colour is, how it makes us look and how it makes us feel."
"When we wear clothes in a good colour, the colour will make our skin, hair and eyes shine and we look happy and smart," Kylie says.
Winter and summer are "cool colourings" and autumn and spring are "warm colourings". Someone who loves "cool colouring" might have red or golden hair, brown eyes and gold or yellow skin.
Chinese women belong to the "autumn season" if they have darker, peachy skin. Chinese women belong to the "winter season" if they have pale skin. Kylie says that Chinese women who have dark eyes and dark hair will look best in deep, rich colours. Light pinks and blues should be  avoided because they may wash our Chinese skin tones(肤色).
Their talk usually lasts one and a half to two hours and costs 600 yuan (89 dollars). Kylie says her customers(客户) are as young as five years old and as old as 90. The customers between their 30s and 50s always want some fresh ideas on developing their own personal style.
【小题1】Chinese women who have dark eyes and dark hair won't look beautiful in_______.

A.purple B.red C.deep green D.light blue
【小题2】A mother and her daughter need to pay___ to get the advice from Kylie for their 2-hour talk.
A.$89 B.$120 C.$178 D.$600
【小题3】Which of the following is NOT true according to the passage?
A.Wearing clothes in a good colour will make us look happy.
B.When Kylie was 18, she started to be interested in colours.
C.Kylie's customers are in between their 30s and 50s.
D.Autumn and spring are "warm clourings".

“When you are sad, I will dry your tears. When you are worried, I will give you hope. Why? You may ask. Because you are my friend!”
A friend often listens to your problems, understands you and will not tell other people your secrets(秘密). How should you make your friendship(友谊) grow stronger? You can e-mail and call your friends often. And don’t forget to send cards to them on Friendship Day.
People started to celebrate Friendship Day in American in August, 1935. Today, people in many countries celebrate it. On the first Sunday in August every year, people from kids to old men meet their friends. They give cards, flowers or gifts to their friends. On Friendship Day, people also hold parties for their friends. Everybody is excited to wish their best friends in their own ways.
根据短文内容及单词首字母提示,请填出文中所缺的单词,使短文内容完整,通顺。
The passage starts w__【小题1】____ a short beautiful poem (诗歌). It tells us that we all need f___【小题2】____, because our friends can always g__【小题3】____ us a hand when we are in t___【小题4】____. In o___【小题5】____ to make our friendship stronger, we should always keep in touch with our friends. So the f______【小题6】__ Sunday in August was the F__【小题7】________ Day. On that day people b___【小题8】___ young and old meet their friends. They give all k___【小题9】_____ of gifts to their friends to w__【小题10】____ their best friends in their own ways.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网