题目内容
【题目】 Dear friends, we warmly welcome you to Hamilton, Canada! If you want to stay here in hotels, please make your best choice.
![]()
Days Inn Hamilton
Address: 210 Main Street East Telephone: 414-6433 The number of rooms: 120
Single room: $25 Double room: $35
Special attractions: air-conditioned rooms, French restaurant, swimming pool, shops, coffee bar.
![]()
Best Western Hamilton
Address: 1530 Stone Church Road East Telephone: 414-5620 The number of rooms: 50
Single room: $12 Double room: S18
Special attractions: close to the airport, telephone in each room, bar, restaurant, garage, swimming pool, free Wifi
![]()
Comfort Inn Hamilton
Address: 1500 Stone Church Road West Telephone: 414-6446 The number of rooms: 120
Single room: $15 Double room: $20
Special attractions: European restaurant, television, shops, nightclub, free Wifi.
![]()
Sheraton Hamilton Hotel
Address: 1264 116 King Street West, Hamilton Telephone: 414-8200
The number of rooms: 180 Single room: $30 Double room: $50
Special attractions: air-conditioned rooms, Japanese and Chinese restaurants, swimming pool, large garden, free Wifi.
【1】If you book a room ahead in Best Western Hamilton, you will call a ________.
A.414-5620B.414-6433C.414-6446D.414-8200
【2】Where is Comfort Inn Hamilton located?
A.At 210 Main Street East.B.At 1264 116 King Street West.
C.At 1500 Stone Church Road West.D.At 1530 Stone Church Road East
【3】Which of the following will you choose if you want to enjoy Chinese food?
A.Best Western Hamilton.B.1530 Stone Church Road East.
C.Comfort Inn HamiltonD.Sheraton Hamilton Hotel.
【4】Where can we see this passage?
A.In a novel.B.In a news report.
C.In a science magazine.D.In an advertisement
【答案】
【1】A
【2】C
【3】D
【4】D
【解析】
本文是一篇广告,向我们介绍了加拿大汉密尔顿的四家酒店,及其地址、联系方式、房价及特色。
【1】
细节理解题。根据“Best Western Hamilton”下的“Telephone: 414-5620”可知,如果你提前在Best Western Hamilton订了一个房间,你可以打电话给414-5620。故选A。
【2】
细节理解题。根据“Comfort Inn Hamilton”下的“Address: 1500 Stone Church Road West”可知,Comfort Inn Hamilton位于1500 Stone Church Road West。故选C。
【3】
细节理解题。根据“Sheraton Hamilton Hotel”下的“Special attractions: air-conditioned rooms, Japanese and Chinese restaurants, swimming pool, large garden, free Wifi.”可知,可以在Sheraton Hamilton Hotel享受中餐。故选D。
【4】
推理判断题。A:小说;B:新闻报道;C:科学杂志;D:广告。分析文章内容可知,本文是一篇广告,向我们介绍了加拿大汉密尔顿的四家酒店,及其地址、联系方式、房价及特色。故选D。