题目内容
【题目】
![]()
![]()
A
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
● Attraction
- - Road
River
【1】There are ______ attractions in the map.
A. 12 B. 13 C. 14 D. 15
【2】The Slender West Lake is to the ______ of He Garden.
A. northwest B. southwest C. northeast D. southeast
【3】The mark of ① means “_____”.
A. house B. lake C. hill D. bridge
【答案】
【1】C
【2】A
【3】D
【解析】本文属于应用文。本题比较简单,只要先读题目,再带着题目上文中找即可找到答案。
【1】细节理解题。根据attraction用黑点表示,故数黑点即可。地图中有14个黑点,故选C。
【2】细节理解题。根据地图以及方向标,在He Garden看Slender West,在西北方,故选A。
【3】推理判断题。湖和路之间应是桥。故选D。
【题目】
Basketball Star Name: LeBron James Birthday:December 30th Favorite color:White Favorite food:Beef |
Soccer Star Name:Lionel Andres Messi Birthday: June 24th Favorite color:Blue Favorite food:Chicken |
Ping-pong Star Name: Zhang Jike Birthday:February 16th Favorite color:Red Favorite food:Chicken |
Tennis Star Name: Roger Federer Birthday: August 8th Favorite color:Black Favorite food:Hamburgers |
【1】James is the basketball star's ______.
A.first nameB.last nameC.middle name
【2】When is Messi’s birthday?
A.It's on December 30th.B.It's on June 24th.C.It's on February 16th.
【3】Zhang Jike's favorite color is_______.
A.redB.blackC.white
【4】Who likes chicken best?
A.James and Messi.B.Messi and Zhang.C.Zhang and Federer.
【5】Roger Federer is good at ____.
A.basketballB.soccerC.tennis
【题目】What did you do on April 23, World Book Day, last year? Did you find some interesting books to read? Now let me introduce some good books for you to read.
Title: Dear Andreas |
Title: Climate Change+2 Degrees |
Title: The Methods and Madness Inside Room 56 |
Title: The Last Lecture |
【1】Who wrote the book The Methods and Madness Inside Room 56?
A. Rafe Esquith. B. Yamamoto Ryoichi.
C. Randy Pausch. D. Long Yingtai&Andreas.
【2】From the book Climate Change+2 Degrees, we can know ________.
A. the earth’s temperature will surely go up 2℃
B. the future of different countries in the world
C. proper and useful ways to protect our world
D. something about the history of global warming
【3】Andreas and his mother know each other better by ________.
A. writing letters B. sending e-mails
C. talking on the phone D. chatting on line
【4】Which of the following is NOT true in the book The Last Lecture?
A. The professor is from America.
B. The professor was in his poor health.
C. The professor talked about getting over the difficulties.
D. The professor talked a lot about his illness in his lecture.
【5】The passage may be taken from ________.
A. a diary B. a book advertisement
C. a novel D. a film review