题目内容

【题目】 Do you like shopping? You may like to shop online. Lucky for you, now you’ll have a new way of shopping in stores called Freego. It’s very easy and fashionable to shop here. Welcome to Freego——the first unmanned store in Changsha. Unmanned stores are stores with no salesmen. The shop open 24 hours. So you can come anytime you like. Here you can buy all kinds of things(东西)at very good prices. Today Lay’s potato chips are on sale. You can buy ten bags of potato chips for only twenty yuan. Also, the sale price of milk is 25% off now. Do you need socks? Socks in white are only ten yuan for three pairs. We also sell notebooks at a low price. At the sale, you can buy one and get one free. When you go into the store, all you need is a smartphone and an account(账户). To buy things in the store, you only need to scan a QR code(扫描二维码)and then you can pay(支付)for them on the phone. In this way, you can save time, because you don’t need to stand in lines to pay. Come to the store now! I’m sure you’ll love it.

1Where is the store—Freego?

A.In BeijingB.In ChongqingC.In Changsha

2What are on sale today?

A.Notebooks and Lay’sB.Socks and shirts

C.Milk and bread

3How much is a bag of potato ships?

A. 1.2B. 2C. 2.5

4What does the underlined word “one” refer to(指的是)?

A.SmartphonesB.SocksC.Notebooks

5Which of the following is NOT right?

A.We can buy things in Freego in the evening.

B.It’s difficult for us to shop in Freego.

C.We can buy the milk on the phone in Freego.

【答案】

1C

2A

3B

4C

5B

【解析】

这篇短文给我们介绍了一种新的购物方式——Freego。这是一个无人售货的商店,里面没有售货员,而且它24小时营业,里面的商品全而且价廉物美。

1细节理解题。根据短文中“Welcome to Freego——the first unmanned store in Changsha.”可知,这个商店在长沙。故选C

2细节理解题。根据短文中“Today Lay’s potato chips are on sale…. We also sell notebooks at a low price. At the sale, you can buy one and get one free.”可知,Lay’s薯条和笔记本有促销。故选A

3细节理解题。根据短文中“You can buy ten bags of potato chips for only twenty yuan.”可知,你可以花20元买到十包薯条,每包2元。故选B

4词义猜测题。one是代词,代指上文提到的事物,根据语境“We also sell notebooks at a low price. At the sale, you can buy one and get one free.”可知,one代指notebook“笔记本”。故选C

5推理判断题。根据“Lucky for you, now you’ll have a new way of shopping in stores called Freego. It’s very easy and fashionable to shop here.”可知,在Freego买东西非常方便、时尚,由此可知B选项不符合文意,故选B。根据“The shop open 24 hours. So you can come anytime you like.”可知,这个商店24小时营业,所以可以在晚上买东西,A符合文意;根据“Also, the sale price of milk is 25% off now. …To buy things in the store, you only need to scan a QR code(扫描二维码)and then you can pay(支付)for them on the phone.”可知,我们可以用手机支付在Freego买东西。C选项符合文意,故选B。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网