题目内容
根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思 完整,每空只填一词。
Millions of American children attend summer camp. Traditional American summer camps offer young people a c 1 to play many sports. These camps may be in the mountains. Or they may be in the woods,or at a lake. 0 2 camps teach activities like painting or music. Or t 3 teach computer programming or foreign languages. Children at all kinds of camps m 4 new friends. They learn new skills and develop independence (独立) .
Some children go to camp d 5 the day and return home at night. These places are c 6 day camps. Children as y 7 as four years old attend day camps. Others stay at camp all day and all night. Most children w 8 attend overnight camp are between the ages of about six and sixteen.
Children s 9 at an overnight camp for between one and eight weeks. P 10 can pay less than one hundred dollars a week for an overnight camp. Or they can pay more than seven hundred dollars a week.
1. 2. 3. 4.
5. 6. 7. 8.
9. 10.
1. 解析chance 考查名词。注意固定搭配 offer sb. sth.表示提供给某人某物,
offer young people a chance to do sth.提供给年轻人一个做某事的机会。句意:传统的美国夏 令营提供给孩子一个做很多运动的机会。 结合语境及首字母提示,填chance。
2. 解析Other 考査形容词。根据These camps may be in the mountains. Or they may be in the woods,or at a lake.可知下文应讲 述其他的夏令营。句意:其他的夏令营可能 会教一些像绘画或音乐的活动。故填 Other。
3. 解析they考査代词。根据下文夏令营会 教孩子们的活动可知下文他们还会教其他 的,句意:或者他们也教电脑编程或外语,结 合语境和首字母提示故填they。
4. 解析 make 考查动词。
make new friends 交到新朋友,句意:孩子们在各种夏令营都 能交到新朋友,结合语境及首字母提示,故 填 make。
5. 解析during考査介词。句意:一些学生在 白天期间参加夏令营晚上回家,during the day在白天期间,结合语境及首字母提示,故 填 during。
6. 解析called考査动词。
be called表示被动 “被叫做,被称作”,句意:这些地方被称作白 天夏令营,结合语境及所给首字母故填 called。
7. 解析young 考査形容词。
as... as表示 “和……一样”,中间跟形容词和副词的原 级,句意:四岁大的孩子们参加白天夏令营。 结合句意故填young。
8. 解析who考査关系词。在定语从句中先 行词指人的关系代词用who引导,句意:参 加晚上夏令营的孩子一般都在6到16岁之 间,结合语境故填who。
9. 解析stay考査动词。
stay at待在某地,句 意:晚上夏令营孩子们一般都待一到八周。 结合语境及所给字母提示故填stay。
10. 解析Parents考査名词。句意:对于晚间 夏令营父母要一周支付少于100美元。结 合语境和所给字母提示可知填Parents。
Alibaba Group (阿里巴巴集团) went public in New York in September,2014. Its founder Ma Yun has now become the richest man in China. His English name is Jack Ma.
Jack Ma's story of success is not an easy one. Ma Yun was born in Hangzhou Zhejiang Province on September 10th,1964. At school,he failed math exams. Ma studied English in Hangzhou Normal University and graduated in 1988. For five years,he worked as an English teacher.
In 1995,he went to the United States and learned about the Internet. He believed that doing business on the Internet would have a bright future. Everyone thought he was crazy,but he didn't give up his hope. Ma first built websites for Chinese companies with the help of friends in the US. In 1995,Ma started China Yellow pages,which was widely believed to be China's first Internet company. Jack Ma set up Alibaba in 1999 and Taobao in 2003 with the help of his friends. Now, Alibaba is one of the biggest Internet companies in the world.
Jack Ma always tells young people not to be afraid of difficulties. “Young people in China should know one thing. Today is difficult,tomorrow is more difficult,but the day after tomorrow is beautiful”’ he said.
请根据文章内容,完成下面表格。
English name | Jack Ma |
Place and date of his birth | Hangzhou,Zhejiang Province |
1. | |
2. | studied English in Hangzhou Normal University and graduated in 1988 |
| learned about the Internet in the US in 1995 |
Activities | worked as an English teacher for five years |
3. | |
started China Yellow pages | |
4. | |
suggestions to young people | 5. |
|