题目内容

【题目】根据短文内容,完成表格中所缺的信息,每空不超过3个单词。

Last week I had a pretty good vacation with my family. We had great fun playing in different places. On Monday, the weather was sunny and hot. We went White Beach and swam in the water. On Tuesday, it was cloudy and humid. We visited two museums in the city. We saw lots of old things. On Wednesday and Thursday, it was rainy and windy. We walked in the city. We bought some interesting things and ate some delicious food. On Friday, the weather was cool. We went hiking in the mountains. We were very tired but felt very happy. I really enjoyed my vacation.

Monday

White beach

1

swam in water

Tuesday

2

cloudy and humid

3

Wednesday and Thursday

city

4

bought some interesting things and ate some delicious food

Friday

mountains

cool

5

【答案】

1sunny

2two museums

3saw old things

4rainy and windy

5went hiking

【解析】

文章大意:上周我和我的家人度过了一个非常愉快的假期。我们在不同的地方玩得很开心。星期一,天气晴朗炎热。我们去了白色的海滩,在水里游泳。星期二,多云潮湿。我们参观了城里的两个博物馆。我们看到了许多古老的东西。星期三和星期四,下着雨,刮着风。我们在城里散步。我们买了一些有趣的东西,吃了一些美味的食物。星期五,天气凉爽。我们去爬山了。我们很累,但感到很高兴。我真的很享受我的假期。

1细节考查题。根据"On Monday,the weather was sunny and hot."可知,星期一,天气晴朗炎热。故答案为sunny

2细节考查题。根据"On Tuesday, it was cloudy and humid.We visited two museums in the city."可知,答案为two museums

3细节考查题。根据"We saw lots of old things"可知,答案为saw old things

4细节考查题。根据On Wednesday and Thursday, it was rainy and windy. 可知,星期三和星期四,下着雨,刮着风。答案为rainy and windy

5细节考查题。根据"On Friday,the weather was cool.We went hiking in the mountains."可知,星期五,我们去爬山了。故答案为went hiking

练习册系列答案
相关题目

【题目】七、阅读表达: 回答下面5个问题,每题答案不超过5个词。

Stephen Hawking was born in England in 1942He’s one of the most well-known scientists on space and time in the worldHawking is researching how the universe began and how it endsHe is called the King of the Universe

When he studied math and science at Oxford University, he became seriously ill, which made him unable to speak or breathe without the help of machinesTill now, he can’t move or feed himself and he is helped to dress, eat and wash by a nurseHowever, he has a wheelchair with a special computer, with which he can communicate with others

In spite of all these difficulties, he refused to give up his hope of living and went on to study at Cambridge University after graduating from Oxford University. In 1965, he got a Doctor’s Degree of philosophy(哲学). Now he works as a professor at Cambridge UniversityBecause of his serious illness, it was difficult for him to draw diagrams or to writeSo he started to think in picturesWith this new way of thinking, he is respected by people in the worldThen in 1988, he wrote his first important book, A Brief History of TimeIt has been sold more than 55 million copies in 33 different languagesHe was once invited to China to give lecturesHis self-confidence and humorous conversations impressed us deeply

From Hawking’s unusual experience, we learn that nobody should lose hope, no matter how bad the situation is. As he once said, “Life is not fair, you just have to do the best you can in your own situation

1Where was Stephen Hawking born?

_______________________________________________________.

2How does Stephen communicate with others?

________________________________________________________.

3How old was Stephen when he became a doctor of philosophy?

________________________________________________________.

4Why was it difficult for him to draw diagrams or to write?

________________________________________________________.

5What can you learn from Stephen?

________________________________________________________.

【题目】

Summer Camp

Monday, July 31

Teddy bear picnic

1:00-2:30 pm

·Suitable for children under 5.

·$1.50 per child.

·Bring your teddy bear and blanket.

·Lots of storytime, crafts and activities, including creating your own bear.

·Fresh fruit, toast and squash (果汁) provided.

·Spots are limited, so booking in advance is important. Please find related information at the following website: www. Teddybearfamily. com.

Monday, August 7

Minnie and Mickey house

1:00-2:30 pm

·Suitable for children under 6.

·$3.50 per child.

·Minnie and Mickey-themed session with special guests.

·Lots of storytime, crafts and activities, including creating your own Minnie and Mickey.

·Bring your own Disney-themed cuddly toy.

·Fresh fruit, toast, chocolate cookies and squash provided.

·Spots are limited, so book in advance. For more information, please call 01685-375331

1How much does the teddy bear picnic charge for one child?

A. $1.00.B. $1.50.C. $2.50.D. $3.50.

2How can you get more information about the Minnie and Mickey house summer camp?

A. By going to the campsite.

B. By calling up 01685-375331.

C. From www. teddybearfamily. com.

D. By writing email to the person in charge.

3Which of the following is NOT true according to the information?

A. The teddy bear picnic is suitable for children under 5.

B. The Minnie and Mickey-themed session will have a special guest.

C. Children can learn how to create crafts at the Minnie and Mickey house.

D. Children must buy Disney-themed toys at the Minnie and Mickey house.

【题目】阅读短文,并按要求完成下面小题。

Many of us don't pay much attention to the importance of eye care.It is said that if you take care of your eyesthen you can be healthy. That is why our eyes should be given a lot of care.Natural eye care should be put in a number one place.

"There are several causes leading o poor eyesight like not enough foodgenes(基因)and aging(老化).Televisionscomputers and reading are also the causes of having poor eyesight.

"If you happen to work in front of the computerit is best to take a break every once in a wile.Something dirty is also bad for your eyes and can make you feel uncomfortable. If this happensthe best way is to clean your eyes with cold water. You should try your best to protect your eyes from harmful things.For examplesunglasses are not just for fashion but also as a great way to protect your eyesight from UV rays.

Eating healthy foods will do good to your eyesight. Remember that Vitamins AC and E are good for eyes.Try to eat food groups that have these vitamins. And you should do eye exercises to protect your eyesight, too.If a person exercises often and eats the right foodhis eyes will stay in good condition for a long time.

All above are natural ways of eye care that help us keep healthy eyes.Being happy all time can be helpful to a person's eyesighttoo.

In a wordeye care is very importantno mater how old a person is

1-2题完成句子:3题简略回答问题;4题找出并写下全文的主题句;5题将文中划线句子译成汉语。

1It is said that if you don't __________ your eyesyou won't be healthy.

2You'd better __________ every once in a while if you have to work in front of the computer

3How can a person's eyes stay in good condition for a long time______________________.

4__________________________________________________________.

5__________________________________________________________.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网