题目内容

【题目】My friend has a police dog named Kim. It’s a black dog and it’s big . Police dogs are often very smart. Every Sunday afternoon my friend takes Kim for a long walk in the park. Kim likes walking very much.

One Sunday afternoon a man visited my friend. He talked to my friend for a long time. They talked and talked. Soon it was time for my friend to take Kim for a walk, but the man still stayed there and didn’t want to leave. Kim became very worried about his walk in the park. He walked around the living-room sometimes and at last sat down in front of the man and looked at him. But the man went on(继续) talking.

After thirty minutes, Kim couldn’t stand(忍受) it. He went out of the room and came back a few minutes later. He sat down in front of the man again but this time he held the man’s hat(帽子) in his mouth.

根据短文内容,选择最佳答案。

1The story is about ____________.

A. dogs B. cats C. people D. a police dog

2What does the dog look like?

A. Smart. B. Scary. C. Big. D. Bad.

3Where do they go for a walk?

A. In the park. B. Outside the house.

C. Behind the park. D. In the living-room.

4When do they go for a walk?

A. On Mondays. B. On Saturdays.

C. On weekends. D. Every Sunday afternoon.

5Why did Kim sit down in front of the man again with the man’s hat in his mouth?

A. Because he liked the man.

B. Because he liked the hat.

C. Because he wanted to walk with the man.

D. Because he wanted the man to leave.

【答案】

1D

2C

3A

4D

5D

【解析】本文讲述了我的朋友养的一只狗,每周六下午他带着这只狗去公园散步。这天一个男人来拜访我的朋友,到了他们散步的时间了,但是这个男人还不走。最后,这只狗无法忍受了,于是把这个男人的帽子叼来,坐在这个男人的面前。

1D

概括归纳题。根据My friend has a police dog named Kim.可知这个故事主要关于一只警犬。故选D。

2C

细节理解题。根据It’s a black dog and it’s big .可知这个警犬是黑色的,个子大,故选C。

3A

细节理解题。根据Every Sunday afternoon my friend takes Kim for a long walk in the park.可知他们在公园里散步,故选A。

4D

细节理解题。根据Every Sunday afternoon my friend takes Kim for a long walk in the park.可知他们每周日下午去散步,故选D。

5D

推理判断题。根据He sat down in front of the man again but this time he held the man’s hat(帽子) in his mouth.可知这只狗坐在这个男人的前面,把他的帽子叼在嘴里,故推断这只狗想让这个男人离开。故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】The weather is getting hotter. You are thirsty after playing basketball or riding home from xSchool. A cold drink may be just the thing. But be careful of what you are drinking. Something that looks cool may not be good for our health. There are plenty of "energy drinks" on the market. Most of them have beautiful colors and cool names. The lists on them tell you they are helpful to your health. Sounds great!

But after a careful check you may find that most energy drinks have lots of caffeine (咖啡因) in them. These drinks are especially aimed at young people, students, busy people and sports players. Makers sometimes say their drinks make you better at sports and can keep you awake. But be careful not to drink too much.

Caffeine makes your heart beat fast. Because of this, the International Olympic Committee has limited( 限制) its use. Caffeine in most energy drinks is at least as strong as that in a cup of coffee or tea. Possible health dangers have something to do with energy drinks. Just one box of energy drink can make you nervous, have difficulty sleeping and can even cause heart problems. Scientists say that teenagers should be discouraged from taking drinks with a lot of caffeine in them.

【1】Many people like drinking energy drinks because of the following EXCEPT that ________.

A. they have beautiful colors and cool names

B. they have lots of caffeine

C. they can keep them awake and better at sports

D. they are said to be helpful to health

【2】The main reason for people not to drink too much energy drinks is that they may cause

_____.

A. heart problems B. nervousness

C. sleeping difficulty D. possible health dangers

【3】Which of the following can take the place of the underlined word discouraged

A. encouraged B. stopped C. helped D. Disliked

【4】From the passage we can know that _________.

A. advertisements are important in getting people to buy energy drinks

B. energy drinks are helpful to teenagers' study

C. sports players need to drink a lot of energy drinks

D. energy drinks are especially aimed at teenagers

【5】The best title of the passage is ________.

A. Energy Drinks Are Useful

B. Energy Drinks Help Teenagers

C. Energy Drinks--- Be careful

D. Energy Drinks---Good for Health

【题目】Mike Robinson is a fifteen-year-old American boy and his sister Clare is fourteen.At the moment,Mike and Clare are in Cairo in Egypt,one of _______and busiest cities in Africa.

They moved here______their parents two years ago.Their father,Peter,works for a very big company.The company has offices in many countries,and it has sent Peter to work in Germany,France and China before.Peter usually stays in a country ______ about two years.Then the company moves him again.His family always goes with him.

The Robinsons love________the world.They went to many interesting places.____________,in Egypt,they saw the Pyramids,

travelled on a boat on the Nile River,and visited the palaces and towers of ancient kings and queens.

Mike and Clare have also begun to learn the language of the country,Arabic.This language is ________English in many ways,and they find ________hard to spell and pronounce the words. However,they still enjoy learning it.And they have learned to ________ German,French,Chinese and Arabic.Sometimes they mix (混淆)the languages.“It’s________ fun,”said Clare.

The Robinsons are moving again.The company has asked Peter to work back in the US.Mike and Clare are happy about this.They have friends all over the world,but they _______miss their friends in the US.They are counting down the days.

1A. big B. biggest C. the biggest D. bigger

2A. with B. and C. as well D. also

3A. in B. at C. for D. on

4A. see B. sees C. saw D. seeing

5A. For example B. Such as C. Like it D. The same as

6A. such as B. different from C. same as D. different kinds of

7A. it B. this C. that D. they

8A. say B. tell C. talk D. speak

9A. real B. really C. true D. truly

10A. too B. either C. also D. as well

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网