题目内容

【题目】I went to technology fair where people were showing their ideas for better learning. At the show I got a chance to try out lots of new, interesting equipment that might be introduced to schools. I thought some of it were great and would make learning more fun.

Cyber Coach Mat

The first thing I tried was the Cyber Coach Mat. This allows children to learn things like yoga(瑜伽) and tai chi(太极拳) with virtual instructors(虚拟教练). Also you can play football or have dance battles on it.

Sony PSP

The second piece of equipment I tried was the Play Station Portable. or PSP. It lets you access(获得) lots of education materials and helps learning in many ways. It's really fun and even has a built-in camera and video so you can have fun with friends.

Lego NXT

The final thing I tried was the Lego NXT. This involves(涉及) building a robot and programming it to follow instructions(指令).

The robot can pick up sound waves which can then be sent to the computer or a phone. I would really like to do this kind of thing in my lesson!

Overall the fair was great and I learn how to use a lot of things that I think could really help children to learn and have fun at the same time.

My favourite was the Cyber Coach Mat because it allows you to learn new skills and it"s a great way to do a PE lesson if it's cold and raining outside!

【1】The underlined word "fair" means "_______" in Chinese.

A. 公平的 B. 漂亮的 C. 集市 D. 博览会

【2】 Which equipment does the writer like best ?

A. The first one. B. The second one.

C. The last one. D. None of them.

【3】The robot can be controlled by_____.

A. letters B. sounds C. pictures D. telephones

4What does the passage talk about?

A. New ways of learning PE.

B. Inventions for making friends.

C. New equipment for better learning.

D. A kind of robot.

【答案】

【1】D

【2】A

【3】B

【4】C

【解析】

试题分析:这篇短文中作者介绍了技术博览会上怎样使学习更好的产品。像网络教练机,便携式播放器。作者认为这些东西不仅能帮助学生学习而且学生会过得愉快。

【1】D词义猜测题。根据后面定语从句where people were showing their ideas for better learning.及后文At the show可知是展览会,故选D。

【2】A细节理解题。根据短文My favourite was the Cyber Coach Mat because it allows you to learn new skills the Cyber Coach Mat是第一个提到的,而故选A。

【3】B细节理解题。根据The robot can pick up sound waves which can then be sent to the computer or a phone.可知机器人是通过接收声波来听从指令的,故选B.

【4】C归纳理解题。根据短文描述及开头的总述At the show I got a chance to try out lots of new, interesting equipment that might be introduced to schools.,故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Buy me a rose, call me from work.

Open a door for me, what would it hurt?

Show me you love me by the look in your eyes

…”

-- from the song Buy Me a Rose

People may always wonder what is a better way to express our love.

Many times ,the small things in life, which we often ignore(忽略),are more important than the very ones we consider far more valuable.

Mr. Roger, a successful businessman, loved his wife . In his eyes, the best way of showing love to his wife was by her with all the wealth and comforts of life. , his way of showing love didn’t please his wife. Instead, it was creating distance the two. They quarreled(吵嘴) quite often, which made him very tired.

His wife, however, that he worked day and night and had little time to keep her company. All she wanted was to show her more by giving her more time, caring for her and expressing his feeling to her. These were the things that she most in her life.

People who are to us often show more concern about sincere expression of our love, Spending time with them spending money on them is a better way of expressing our love. So, why not have a go as the song goes?

【1】A. which B. that C. who D. whose

【2】A. deeply B. freely C. lightly D. patiently

【3】A. connecting B. feeding C. offering D. span>providing

【4】A. To his excitement B. To his joy C. To his disappointment D. To his shame

【5】A. at B. between C. among D. in

【6】A. cried B. warned C. argued D. shouted

【7】A. chances B. choice C. love D. presents

【8】A. waited for B. fought for C. looked for D. went for

【9】A. farther B. closer C. better D. friendlier

【10】A. rather than B. more than C. less than D. other than

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网