题目内容

【题目】Travel agent : Time Travel. Tim speaking.

Sarah: 1

Travel agent : I’m afraid he’s out. Can I help you?

Sarah: This is Sarah Scott. I’m phoning about a house 2

Travel agent : Yes, What about it?

Sarah: Well, could you tell me more about it?

Travel agent : Yes, it’s got three bedrooms and a bathroom upstairs and downstairs there’s a kitchen, a large sitting room and a smaller bathroom.

Sarah: Is there a garage(车库)?

Travel agent : No, I’m afraid there isn’t.3 It’s a very quiet area.

Sarah: I see. And has it got a garden?

Travel agent : Yes, there are two gardens: a small one at the front and a larger one at the back of the house.

Sarah: I see, and how much does the house cost?

Travel agent : 4

Sarah: $500!5 Anyway, I think I’ll have to come to your agency tomorrow so that I can discuss it with Mr. Roberts .

Travel agent : Okay. I’ll tell Mr. Roberts when he gets back.

Sarah: Okay. Thank you very much. Goodbye.

Travel agent : Goodbye.

A. The rent’s $500 a month.

B. But you can park your car on the road outside the house.

C. Hello, could I speak to Mr. Roberts, please?

D. Does it have a swimming pool?

E. I’d like to rent (租用) in Scotland this July.

F. That’s quite expensive.

【答案】

1C

2E

3B

4A

5F

【解析】

这个对话是Sarah和房地产中介职员的通话,她想租一个合适的房子。

1根据下文“I’m afraid he’s out. Can I help you? 恐怕他出去了。我能帮你吗?可知上文是“Hello, could I speak to Mr. Roberts , please? 你好,我能和Mr. Roberts通话吗?”故选C

2根据上文“I’m phoning about a house”可知下文是我打电话是想问今年七月我想在苏格兰租一所房子的事。选项EI’d like to rent (租用) in Scotland this July.”符合。故选E

3根据上文“Is there a garage(车库)?”有车库吗?可知下文是“But you can park your car on the road outside the house. 但你可以把车停在房子外面的路上。故选B

4根据上文“and how much does the house cost?”询问房租价格,可知下文是“The rent’s $500 a month.”他们每个月租金500美元。故选A

5根据“$500!”可知下文是“That’s quite expensive. 那很贵。故选F

练习册系列答案
相关题目

【题目】 At most schools, “going green” means bringing out less trash or trying to recycle. But at New York’s Riverdale Country School, it means asking kids to run and even jump in the hallway. That’s because on January 7th, 2014, the school became the first place for the floor tiles(瓷砖).

The tiles get energy made by the kids and turn it into electricity that can be used for classroom lights, science projects. The first US installation(安装)of eight tiles near the school’s student center thanks to 14-year-old Zach Halem, who tried to ask the officials to buy them.

Besides providing fun green energy, the tiles also serve as a learning tool. Every time a student walks on one, a screen will show how much energy was generated(产生). It makes kid feel proud because of saving energy.

Made largely from rubber and other recycled materials, the tiles that have been around since 2009, are the idea of 26-year-old British Industrial designer Laurence Kembell Cook. While new to the US, they have been installed in many places in Europefrom a London underground station during the 2012 Olympic to a street in Paris.

However, it was not until PaveGen started getting popular in London schools that Laurence realized that his invention not only saved energy, but was also fun!

1Trying to recycle means “going green” at most schools.

214-year-old Zach Halem invented the special floor tiles.

3When students walk on a tile, it can provide energy.

4The tiles are made from rubber and some other new things.

5The tiles can save energy, but they are too boring.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网