题目内容

【题目】

Enjoy a splashing good timestaying cool and having fun

Dear Valued Guest

Expect waves of pleasure when you visit our places from 13–15 April, as we're celebrating Songkran, the Water Festival that marks the Solar New Year from 13–15April.

Play Songkran in the streets, dousing()each other with cold water, cooling talc and fragrant jasmine water. All while wearing bright clothes and dancing nonstop. Enjoy on-stage Songkran entertainments in the mix. Alternatively, the temple is the place to make offerings and enlist the spirits' support. What's more, it's a wonderful time to be a Thai food and drink.

For more details, contact our front office team for your Songkran revels.

CONTACT INFO

www. imperialhotels. com

Booking@imperia;hotels. com

Tel: +66(0)2227 9518, +66(0)22279197

1What's this email about?

A.Film.B.Fashion.C.News.D.Festival.

2Which of the following activities isn't allowed during Songkran?

A.Getting dressed in bright clothes.B.Pouring hot water to each other.

C.Joining in all kinds of entertainments.D.Enjoying delicious Thai food and drink.

【答案】

1D

2B

【解析】

文章是一篇广告。介绍了泰国泼水节的相关信息。

1细节理解题。根据文中 Expect waves of pleasure when you visit our places from 13–15 April, as we’re celebrating Songkran, the Water Festival that marks the Solar New Year from 13–15April.当你在413日至15日访问我们的地方时,期待着欢乐的浪潮,因为我们正在庆祝泼水节,这个水泼节标志着413日至15日的新年。可知这里主要是关于节日的。故选D

2细节理解题。根据文中Play Songkran in the streets, dousing()each other with cold water, cooling talc and fragrant jasmine water.在街上玩泼水节,互相泼冷水,冷却滑石粉和芬芳的茉莉花水。可知泼水节用的是冷水,而不是热水,所以热水是不允许的,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Jessica was a 9-year-old girl from a small village. She finished attending primary school till 4th grade at her village. She went to study in a city school nearby from her 5th grade. However, upon seeing her simple clothing and knowing she is from a small village, other students started to make fun of her.

One day, the teacher told the students to be ready for a surprise test! She told everyone to write down 7 wonders of the world. Everyone started to write the answer quickly. However, it took Jessica quite a while before she started writing.

After everyone handed in their answer paper, the teacher came and asked Jessica, “What happened, dear? Don’t worry. Just write what you know as others have learned about it a few days ago.”

Jessica replied, “I was thinking that there are so many wonders, which 7 I can pick to write!” and then she handed her answer paper to the teacher. The teacher started checking everyone’s answer and most of them had answered them correctly such as The Great Wall of China, Stonehenge, Great Pyramid of Giza, Leaning Tower of Pisa, etc.

The teacher was happy that her students had remembered what she had taught them. At last, she picked up Jessica’s answer paper and started to read. As she saw Jessica’s answer, she was shocked. Then she read out her answer loudly, “The 7 Wonders are —To be able to See, To be able to Hear, To be able to Feel, To Laugh, To Think, To be kind, To Love!”

The whole class fell into dead silence. What great wonders! Today, a girl from a small village reminded them of the most valuable gifts that god has given them, which are truly wonders!

1Jessica came from a ___________.

A.big townB.city schoolC.small villageD.poor family

2The teacher came up to Jessica to __________.

A.make fun of herB.check her answerC.give her a testD.encourage her

3Which of the following sentences can be added to the chart (图表)?

A.The teacher began to check the students’ answer.

B.After quite a long while, Jessica started to write.

C.The teacher asked the class to get ready for a surprise test.

D.All the students became silent because of Jessica’s answer.

4The whole class became silent after hearing Jessica’s answers because __________.

A.it was too strangeB.it was full of meanings

C.it was from the godD.it was too hard to understand

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网