题目内容

you help me to look after my dog when I am not at home?

A. Could B. May C. might D. Must

A 【解析】句意:我不在家的时候,你能帮我照看一下我的狗吗?A. Could能;B. May可以,表示许可,也有可能的意思;C. might可以,可能,may的过去时;D. Must必须。句型Could you do sth.? :你能做…?表示请求别人做某事的句型,这里的could you是委婉礼貌的说法。结合句意可知选A。
练习册系列答案
相关题目

Do you suppose Darwin, one of the greatest scientists of all time, really did fools' (傻瓜的) experiments? Or did he do experiments that were so simple and basic (基础的) that other people just thought they were foolish?

Sometimes, people think they already know the answer to a question or a problem.Sometimes, they really do know an answer, but without thinking it is important.

Charles Darwin didn't just think he knew something.And, he believed all things could be important no matter how simple they seemed to be.

Suppose you drop pieces of paper that are of exactly the same size and shape.If you drop them at the same time in the same place, they will fall in the same way.Now make one of the sheets of paper into a tight little ball and let it drop along with the other pieces.What happens? You have done an experiment that is so simple that you might think it couldn't be worth anything.

But this simple experiment is important.It explains part of our present day understandings of physics (物理学) ideas that were worked out long ago by Galileo and Newton.And these understandings set aside some of ancient Greek (古希腊的) physics.

The scientist sometimes stops to look at very simple things and to think very hard about them.Even the simplest idea, which we might think is foolish, can shake the foundations (基础) of science.

1.The passage tells us that Charles Darwin ________.

A. was a great English scientist

B. always liked doing the experiments that others thought difficult

C. thought even the simplest thing was important

D. didn't get along well with others

2.The underlined phrase "set aside" in Paragraph Five most probably means "________."

A. throw away

B. receive

C. help with

D. learn from

3.The writer of the passage tries to ________.

A. show us that Charles Darwin, Galileo and Newton are the greatest scientists in the world

B. draw the conclusion that basic sciences are simple things

C. prove that two sheets of paper, with the same size and shape, will fall at the same speed

D. draw our attention to everyday things around us

4.Which one of the following is TRUE according to the passage?

A. Darwin really did fools' experiments.

B. According to some people Darwin did foolish experiments.

C. It is believed by all the people that things could be important though they seemed to be simple.

D. Galileo and Newton worked out ancient Greek physics.

1.C 2.A 3.D 4.B 【解析】本篇文章难度适中,主要讲述达尔文做了许多人门认为简单的实验,他相信所有的事情都很重要,不管他们看起来多么的简单。告诉我们要留意身边的小事,无论他们有多么的简单。 1.主旨大意题。根据And, he believed all things could be important no matter how simple they s...

British Museum

Open: Free, open daily 10:00-17:30

Fridays until 20:30

Address: Great Russell street, London

Telephone: 7323 8000

The City Flower Show

8 April to 17 April

Price: $50 for adults

$25 for children

Address: 112 Kendat Way Chesterton

Cambridge CB4

Telephone: 8528 1101

English Summer Camp

How will you spend your summer?

English Summer Camp 2015 at the University

of Toronto, Canada!

Ages: 13 to 18

For more information, call CEE/CCIEE at (010

9806 2607

Pop Music Week

Bands from home and abroad will give per-

formances in Chaoyang Park, Beijing. Chi-

nese singers like Zhang Liangying will also

share music with fans.

Price: 30-50 yuan

Time: 9:00 a.m.-9:00 p.m.

1.British Museum is closed at_______ on Friday.

A. 17:30 B. 18:30 C. 17:30 D. 20:30

2.8-year-old Tommy is visiting the City Flower Show with his parents. They should pay __

A. $75 B. $100 C. $125 D. $150

3.If you want to get more information about English Summer Camp, you can________

A. go to Canada

B. call (010 9806 2607

C. write to CEE/CCIEE

D. send an email to the University of Toronto

4.In Pop Music Week, ________ will give performances in Chaoyang Park.

A. bands and singers B. bands and dancers

C. actors and singers D. bands and actors

5.Phillip, 20 years old, is NOT allowed to go to _________

A. Pop Music Week B. British Museum

C. English Summer Camp D. the City Flower Show

1.D 2.C 3.B 4.A 5.C 【解析】本短文是关于大英博物馆,城市花展,英语夏令营和流行音乐周的广告。 1.题意:大英博物馆星期五______________关门。根据第1个广告(British Museum)open daily 10:00-17:30 Fridays until 20:30可知星期五的开放时间早10点至20点30分,故选D。 ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网