题目内容
【题目】 Have you ever had a day when everything seemed to go wrong, and nothing seemed to go right? Not too long ago, I was having one those days. I lost my confidence and felt discouraged and _________. My focus was on me. After all, no one else was________the same things as I was.
I________my embarrassing feeling to my mother, hoping for some pity _______, she said, “I heard Lily was having a difficult day too. Why don’t you make her some cookies and we’ll _______them to her this afternoon?” I didn’t really want to do it, but my mother insisted. So, I made the cookies and put them on a little plate. Then I made a card _______a sunflower on it and wrote a small note of kindness.
That afternoon, we ______my friend’s house. I went to the door and rang the bell. Soon Lily came to the door and looked at me in surprise for the unexpected visit. Before she could say anything, I rushed, “I heard you are having a bad day and decided to bring you something. I hope your day goes ________.” The look that came over Lily’s face was one that I could _______put into words. It was as if a dark sky was suddenly ________by the golden ray(光线)of the sun.
I got back into the car and for some amazing reasons, I felt a lot better myself. That day I experienced the truth that James Barrie, a writer, attempted to describe, “Those who brings sunshine to the lives of others, cannot keep it from themselves.”
【1】A.sadB.surprisedC.excited
【2】A.researchingB.experiencingC.influencing
【3】A.pointedB.showedC.asked
【4】A.howeverB.andC.so
【5】A.fetchB.bringC.take
【6】A.withB.inC.from
【7】A.went offB.dropped byC.knocked into
【8】A.wellB.worseC.better
【9】A.neverB.oftenC.no
【10】A.boiledB.lightedC.shut
【答案】
【1】A
【2】B
【3】B
【4】A
【5】C
【6】A
【7】B
【8】C
【9】A
【10】B
【解析】
本文主要讲述了我有段感到沮丧和伤心的,感觉没有人能够理解我。我向我的妈妈求助,她说Lily也同样在经历这种困难的时刻,他让我制作了一些饼干给她。当我和妈妈带着东西去拜访她时,她感觉到很惊讶的。当我对她说“你最近过得很不好,我带给你一些东西希望你能够一切顺利”时,她的表情就好像黑暗的天空突然被太阳的光芒照亮。我回到车里想起 James Barrie的话:给别人的生命带来阳光的人,自己也会享有阳光。
【1】句意:我丢失了我的自信,感觉到泄气和伤心的。
sad伤心的;surprised惊喜的;excited兴奋的。根据第一段“I lost my confidence and felt discourage”可知应该是很伤心的,故选A。
【2】句意:毕竟,没有其他人正在体验跟我一样的事情。
researching探究;experiencing体验;influencing影响。根据第一段“the same things as l was和我一样的”可知应该是没有人能体验,故选B。
【3】句意:我向母亲展示了我尴尬的感觉,希望得到一些怜悯。
pointed指;showed展示;asked问。根据句意可知应该是我向母亲展示了我尴尬的感觉,show展示,符合题意,故选B。
【4】句意:然而,她说:我听说莉莉也正在度过一个艰难的日子。
however然而;and和;so所以。根据第二段“hoping for some pity,(4)______, she said, "I heard Lily was having a difficult day too.”可知我希望得到妈妈的怜悯,但妈妈却说莉莉也正度过艰难的日子,however然而符合题意,故选A。
【5】句意:你为什么不给她做些饼干,我们今天下午给带给她。
fetch取来;bring带来;take拿。take sth. to sb把某物带给某人,故选C。
【6】句意:然后我做了一张卡片,上面有向日葵,而且写了一个亲切的小纸条。
with带有……;in在……里;from从……。根据句意可知我做了一张带有向日葵的卡片,with表伴随,符合题意,故选A。
【7】句意:那天下午,我们去了我朋友的房子
went off进行;dropped by顺便来访;knocked into进入。根据句意可知应该是去拜访我的朋友,knocked intomy friend’s house进入我朋友的房子,故选B。
【8】句意:我希望你能够一切顺利。
根据“I heard you are having a bad day and decided to bring you something. I hope your day goes ____8____.我听说你过得很糟糕,决定带给你一些东西。我希望你能一切顺利”可知我们给她带点东西希望她一切顺利,go well一切顺利,故选C。
【9】句意:莉莉脸上的表情是我无法用语言表达出来的。
never从不;often经常;no没有。根据句意可知应该是表情不能够用语言表达出来,no没有,符合题意,故选A。
【10】句意:就像黑暗的天空突然被太阳的光芒照亮。
boiled煮;lighted亮;shut关闭。根据the golden ray(光线)of the sun可知应该是照亮,故选B。