题目内容

【题目】用所给词的适当形式填空

1(月考当涂石桥中学)My grandpa can't eat beans now.He doesn't have strong ________(tooth).

2Of all the students,Lucy is the ________ (good).

3Do you have ________(funny) in the park?

4________ (Lily) brother has a cat. It's very lovely.

5Mr. Smith always ________ (go)to work at 7:30.

6The little girl __________ (dress) herself every morning.

【答案】

1teeth

2best

3fun

4Lily's

5goes

6dresses

【解析】

1句意:我的爷爷现在不能吃豆子,他没有坚固的牙齿。tooth牙齿,是一个名词。根据句意和常识可知,我们都有很多牙齿,故这里应填复数形式。tooth的复数是不规则变化,应变为teeth。

2句意:在所有的学生中,Lucy是最好的。good好的,是一个形容词。根据句意和句中的Of all the students可知,这里表示Lucy和其他所有学生相比,应用最高级。good的最高级是best,最好的。

3句意:你在公园玩得开心吗?funny滑稽的,可笑的,是一个形容词。这里have fun是固定短语,意思是“玩得开心”,funfunny的名词形式,它是一个不可数名词。

4句意:Lily的哥哥有一只猫,它非常可爱。Lily是一个女孩的名字,根据句意可知,这里说的是Lily...,应填名词所有格,故填Lily's。

5句意:Smith先生总是在7点半去上班。go...,是以动词。根据句意和句中的always可知,这句话表示经常性的动作,应用一般现在时态,主语Mr. Smith是第三人称单数,故动词应变为三单形式goes。

6句意:这个小女孩每天早上自己穿衣服。dress穿衣服,是一个动词。根据句意和句中的every morning可知,这句话表示经常性的动作,应使用一般现在时态,主语The little girl是第三人称单数,故动词用三单形式dresses。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容出选择正确答案。
A
A farmer had a brother in town who was a gardener, and his brother had a garden full of the finest fruit trees. So his skill and his beautiful trees were famous everywhere. One day the farmer went into the town to visit his brother, and was surprised at the trees that grew quite well.
"Look, my brother," said the gardener. "I will give you an apple tree, the best from my garden, and you, and your children, and your children's children will enjoy it."
Then the gardener called his workmen and ordered them to take up the tree and carry it to his brother's farm. They did so, and the next morning the farmer began to wonder where he should plant it.
"If I plant it on the hill," he said to himself, "the wind might catch it and shake down the delicious fruit before it is ripe. If I plant it close to the road, passersby will see it and take away the apples--but if I plant it too near the door of my house, my children may pick the fruit." So, after he had thought the matter over, he planted the tree behind his barn (谷仓).
Time passed, but the tree had no fruit the first year, nor the second-then the farmer called his brother. When the gardener came, the farmer said angrily, "You have cheated me, and given me a useless tree instead of a fruitful one. This is the third year and still it brings out nothing but leaves! "
The gardener laughed and said, "See where the tree was planted, it has no sun or warmth. How could you expect flowers and fruit?"
(1)From the passage, we can see the farmer planted the apple tree
A.behind his barn
B.on the hill
C.close to the road
D.near his house
(2)The underlined word "ripe" means "__________" in Chinese.
A.挂果
B.成熟
C.开花
D.成长
(3)What is NOT mentioned in the fifth paragraph?
A.What happened to the apple tree.
B.Why the farmer got angry with his brother.
C.What kind of man the farmer was.
D.Why the farmer called his brother.
(4)Which of the following is NOT true?
A.The farmer's brother had a garden full of the finest fruit trees.
B.The gardener gave his brother the best apple tree from his garden.
C.No flowers, fruit or leaves were on the apple tree.
D.The farmer thought his brother gave him a useless tree.
(5)What do you know from the end of the story?
A.The farmer moved the tree to the roadside.
B.The gardener took the tree to the roadside.
C.The tree will have no fruit any more.
D.The gardener taught the farmer a lesson.

【题目】根据短文内容理解选择正确答案。
B
Everyone worries. But how do you deal with your worries? Whether your worries are big or small, you can take these three steps to deal with your worries:
Try to find out what you're worried about.
Sometimes, you will know what you're worried about. Other times, you might not. Try to find it out first. If you can't, you can ask for help.
Think of ways to make it better
There is always something you can do to help you feel less worried. Sitting there worrying is no fun and it won’t solve your problem.
Grades at school are often a top worry for kids. If you're worried about grades, ask yourself these questions:
☆Why are grades important? What do grades mean to me?
☆How do I get ready for class? Do I go over (复习) my notes even when there isn't a test?
☆Do I have a good place to do my homework?
☆Have I tried different ways of studying?
Ask for help
When you're worried, it can help to find someone to talk to. You can ask your parents, friends, or teachers for help.
(1)How many steps of dealing with your worries are mentioned (提及) in the passage?
A.Two
B.Three
C.Four
D.Seven
(2)When you don't know what you're worried about, _______.
A.you should try to find it out
B.you can't ask for help
C.you don't need to think of ways
D.you can sit there worrying
(3)If you're worried about grades, you can ask yourself these questions except “_______”.
A.Why are grades important?
B.What do grades mean to me?
C.How do I get ready for class?
D.Why don't my friends like me?

【题目】根据短文理解填写表格。
Weddings are important in every country, and there are different wedding customs in different countries. In western countries the bride's (新娘的) dress—her wedding dress—is very important. Some brides wear a new dress. Some brides wear the dress their mothers or even their grandmothers wore at their weddings.
Some people believe the bride should wear something old, something new, something borrowed, something blue. She may wear an old ring and will usually have new shoes. She may borrow something to wear from a friend, and the ring on her finger may have a blue jewel in it or some of her clothes may be blue.
Many married people in western countries wear a ring to show that they are married. They wear the ring on the fourth finger of their left hands.
At the wedding, as soon as the man and the woman are married, their friends often throw rice or very small pieces of paper over the couple. They believe this will bring them good luck and that they will have many children. The bride often carries flowers, and after the wedding she throws them up in the air. People believe that the woman who catches the flowers is lucky enough. The bride and the groom (新郎), their friends and family then have a party. After that the bride and the groom go on holiday together. This holiday is called "the honeymoon".

Some wedding in western countries

Bride's wedding dress

The bride's wedding dress is of great .

Bride's wear

The bride should wear

something old: her or even her grandmother's wedding dress; an old ring

something new: a new wedding dress; a pair of new .

something : things from a friend.

something blue: a ring with a blue ; some blue clothes.

The for the married

Many married wear the ring on the finger of their left hands to show that they are married.

Activities in the wedding party

People throw rice or very small pieces of paper over the new to bring them good luck, hoping they will have many children.
The woman catches the flowers thrown up in the air by the bride.
The bride and the groom will have their "honeymoon" after the party.

【题目】根据短文内容选择正确答案。
A

Shirley Temple, the once-famous child movie star, died at the age of 85 on February 10, 2014. She was born on April 23, 1928. She was good at acting and dancing. In 1934, she starred(主演) in the movie Bright Eyes. From then on she became famous around the world. Later she starred in other movies and won a Juvenile Oscar in February, 1935.
For many Americans born in the 1930s and 1940s, Temple was not just an on-screen star but also a close friend in their childhood. She was remembered by the world as “little angle” for all time. An American movie star said, “Little Shirley Temple encouraged the whole country during the Great Depression(大萧条).”

Shi Li and Cui Jiping are husband and wife. They are disabled. They completed the first Chinese encyclopedic(百科知识的) dictionary for deaf people and people with hearing problems.

The dictionary includes words on medicine, education, psychology, law, history and culture about deaf people's life. This book provides a learning tool for this special group of people and it helps them know about the world more easily.
They spent six years and over 1,000,000 yuan on the book. They first collected material for the book by themselves, then they invited a lot of experts across the country to write.
The book is warmly welcomed by the deaf. One of the readers said, “The book shows that we're not alone. We can have our own way to communicate with the world. ”


(1)From the passage we know that Temple.
A.won a Juvenile Oscar for Bright Eyes
B.began to star in her first movie when she was ten
C.was not an on-screen star
D.was encouraging during the Great Depression
(2)According to the passage, Shi Li and Cui Jiping.
A.are disabled people full of love
B.wrote many famous books
C.finished the book by themselves
D.live a very hard and poor life
(3)Which of the following is TRUE about the book?
A.It is the first world encyclopedic dictionary.
B.Deaf people can know about the world more easily with the help of it.
C.It took them sixteen years to finish the book.
D.It includes medicine and art about the life of deaf people.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网