题目内容

【题目】单词拼写(单句首字母填空)

1The boys can go swimming after the f________________ exam.

2The p________________ got on the bus with a brown case.

3Ben is a strong boy. He can r________________ the heavy box for you.

4There is a big sale in the supermarket. When the door opens, people r________________ into it.

5But two days later we went home together as u________________. We were still friends.

6Look at that cat! It's so l________________. I want to buy it.

7He is very r________________ but his brother is very poor.

8Did she enjoy h________________ at the party last weekend?

9We are having a party to c________________ my mother's birthday.

10It's very cold outside. You'd better wear a t________________ coat.

11If you work hard, you'll pass the f________________ exam.

12Song Yang, a bus driver, will be remembered for having saved 33 p________________.

13The singers are having a contest to r________________ money for the Hope Project.

14There is much time. We needn't r________________.

15As u________________, he went to school early this morning.

【答案】

1final

2passenger

3raise

4rush

5usual

6lovely

7rich

8herself

9celebrate

10thick

11final

12passengers

13raise

14rush

15usual

【解析】

1句意“在期末考试后,男孩们能够去游泳”。

根据句意可知,译为“期末考试”,final exam期末考试,形容词作定语,故填final

2句意“这个乘客带着一个棕色的箱子上了车”。

根据get on the bus“上车”可知,用乘客,passenger乘客,且根据a brown case可知,用单数,故填passenger

3句意“本是一个强壮的小男孩,他会为你举起这个沉重的箱子”。

根据Ben is a strong boy可知,他能举起这个箱子。raise举起,且根据空前can可知,用原形,故填raise

4句意“在超市有一个大甩卖,当门打开时人们冲了进去”。

根据There is a big sale in the supermarket“在超市有一个大甩卖”可知,人们冲进超市买东西。rush冲,且根据opens可知,用一般现在时,主语为people,故填rush

5句意“但是两天后我们像往常一样一起回家,我们仍然是朋友”。

根据句意可知,译为“像往常一样”,as usual像往常一样,故填usual

6句意“看这只猫,它很可爱,我想买它”。

根据空前is so可知,空处用形容词,再根据I want to buy it“我想买它”可知,说明“它很可爱”,故填lovely

7句意“他很富裕,但是他的弟弟很穷”。

根据but his brother is very poor“但是他的弟弟很穷”可知,他很富裕。rich“富裕的”,故填rich

8句意“上周她在派对上玩得开心吗?”。

根据句意可知,译为“玩得开心”。enjoy oneself玩的开心,用反身代词,且根据she可知,故填herself

9句意“我们正在举行一个派对来庆祝我妈妈的生日”。

根据my mother’s birthday“我妈妈的生日”可知,表示“庆祝”,celebrate庆祝,且根据空前to可知,用动词原形,故填celebrate

10句意“外面很冷,你最好穿一件厚的外套”。

根据It's very cold outside“外面很冷”可知,要穿厚外套,thick厚的,故填thick

11句意“如果你努力学习,你就会通过期末考试”。

根据句意可知,译为“期末考试”,final exam期末考试,形容词作定语,故填final

12句意“公交车司机宋洋将会因救了33名乘客而被记得”。

根据a bus driver“一名公交车司机”可知,表示“救了33名乘客”。passenger乘客,且根据空前33可知,用复数,故填passengers

13句意“歌手们正在参加比赛来为希望工程筹钱”。

根据for Hope Project可知,为希望工程筹钱。raise money筹钱,且根据空前to可知,用原形,故填raise

14句意“有许多时间,我们没有必要冲”。

根据There is much time可知,时间充裕,没有必要冲。rush冲,且根据空前情态动词needn’t可知,用动词原形,故填rush

15句意“像往常一样,他今早很早就去上学了”。

根据句意可知,译为“像往常一样”,as usual像往常一样,故填usual

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Summer Camp

Student Age

From age 4-18

Class Dates

July 8-26 or July 29-August 9 (Monday-Friday)

Courses(课程)

English for Play Group (age 4-5)

This course is designed for children who are not yet in primary school. During the play group lessons, children will learn English through songs, actions, movement and games.

English for Primary (age 6-11)

Through a teaching method(方法) called Total Physical Response (TPR), students will learn words and expressions quickly and naturally. Also, the class text will give the students many opportunities to listen to and use English through stories, activities and games. Students will be grouped according to their English level.

English for Junior and Senior Secondary (age 12-18)

This program is designed for students who want to improve their English to study in other countries in the future or in an international school. The course will integrate(结合) four skills of listening, speaking, reading and writing. Teachers will pay special attention to helping students improve grammar and writing skills.

1Mrs. Li's daughter is 6, which course can she take in this summer camp?

A.English for Play Group.B.English for Primary.

C.English for Junior and Senior Secondary.D.Any course she likes.

2How do students learn English in English for Play Group?

A.Through songs, actions, movement and games.B.Through stories, activities and games.

C.Through listening, speaking, reading and writing.D.Through TPR.

3Which of the following is NOT true according to the passage?

A.The students who want to take this summer camp must be aged from 4-18.

B.An 8-year-old girl can only take the course English for Primary.

C.Students can take the courses during July 8-26 or July 29-August 9.

D.Students just learn grammar and writing in English for Junior and Senior Secondary.

【题目】 "I was thinking of our spring house cleaning." John's mom suggested. Tomorrow, John, you have no school. You can help me, OK""OK." John said.

The next day John and his mom clean the _______ . They cleaned until everything was tidy. Suddenly John's mom pointed to the Grandpa's _______ and shouted, "That old chair has got to go. We will buy Grandpa a new one."

It was _______. John had to agree. The chair was ugly. It was too old.

"John, let's take the chair outside." Mom said. As they were trying to _______the chair, Grandpa came in. He blocked their way." Oh, no! You can't take my chair."

"Grandpa, we'll buy you a new one." John's mom said. "No, I don't want a new one." Grandpa tried to push his chair back into place. John's mom gave up and left the room. Grandpa sat into his chair and closed his eyes. "Grandpa, why don't you let us throw away the chair"John asked. "It's so old."

"You don't _______, John. I sat in this chair with your grandma when I asked her to marry me. It was so long ago, but when I sit in this chair and close my eyes I _______she is near."

It's amazing, John thought, how Grandpa could _______things from the past. In the present, he forgot almost everything.

"And the night your father was born, I sat in this chair. When they placed the tiny baby into my arms, I was never happier." A smile now flashed (闪现) across his old face." I think I'm going to understand." John said _______.

"Many years later," Grandpa's voice broke, "I sat in this chair when the doctor called and told me your grandma was ill. I was lost without her but the chair gave me comfort and warmth. "

"I'm_______ , Grandpa." John looked at Grandpa and said, "This is not just an old chair. You've gone through a lot together."

That night, John told his mom this chair was like Grandpa's__________. They realized how much the chair meant to Grandpa. When they looked at the chair the next day, they found the room would be very dull (单调的) without this old chair.

1A.gardenB.houseC.yardD.pool

2A.chairB.bedC.tableD.sofa

3A.difficultB.trueC.impossibleD.sad

4A.cleanB.repairC.breakD.move

5A.believeB.agreeC.understandD.leave

6A.realizeB.feelC.hopeD.notice

7A.knowB.preferC.rememberD.use

8A.nervouslyB.bravelyC.excitedlyD.thoughtfully

9A.boredB.worriedC.sorryD.curious

10A.childB.dadC.teacherD.friend

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网