题目内容

【题目】The elephant lives in Africa and in Asia. It eats plants and a little fruit, but it doesn't eat meat. It likes water. The zebra is an African animal. Like the panda, it's black and white. It eats leaves as well as grass, but the zebra doesn’t eat bamboo. The tiger lives in Asia. It's a very large animal and usually lives alone. It likes water and is good at swimming. It’s strong and catches many kinds of animals for food.

1The elephant eats plants and a little fruit.

A. B.

2The zebra is from Asia.

A. B.

3The zebra eats leaves as well as bamboo.

A. B.

4The tiger isn’t good at swimming.

A. B.

5The tiger usually lives alone.

A. B.

【答案】

1A

2B

3B

4B

5A

【解析】本文介绍了几种大型动物的生活习性。

1细节理解题。根据The elephant lives in Africa and in Asia. It eats plants and a little fruit可知,本句正确。故选A。

2细节理解题。根据The zebra is an African animal可知,本句错误。故选B。

3细节理解题。根据It eats leaves as well as grass, but the zebra doesn’t eat bamboo可知,本句错误。故选B。

4细节理解题。根据The tiger lives in Asia. It's a very large animal and usually lives alone. It likes water and is good at swimming可知,本题错误。故选B。

5细节理解题。根据The tiger lives in Asia. It's a very large animal and usually lives alone可知,本题正确。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

66.Kitty will have two weeks off and she’d like a tour at a cost of about $2500. She feels like visiting China’s historic capitals.

67.Lucas dreams of travelling along the ancient route(路线)in China during his summer vacation to find out what it used to be.

68.Sam likes to meet challenges(挑战). He is going to spend no more than $2000 travelling across Xinjiang.

69.Elsa is taking her parents to visit china. They plan to travel along the Silk Road. They also want to take a cruise on the Yangtze River.

70.Janet wants to learn about China. She is looking forward to visiting the great wonders in China.

A. 22 Days from $3629 Travel on the ancient route, you may wonder why it was chosen then and later given up. The remains of the old cities help to record their past.

B. 13 Days from $2700 This is a journey deep into Xinjiang area. Driving most part of this journey is surely an exciting experience, and most areas we pass are still undeveloped.

C. 6 Days from $1899 We’ll take you across Xinjiang area. This Silk Road route is a challenging journey, for most part of the journey will be made by bus.

D. 13 Days from $2449 You can experience going through China’s past to its present. The world-famous historic capitals along the Silk Road and the colorful culture are really fantastic.

E.5 Days from $2069 The Great Wall and the Terracotta Warriors(兵马俑)are great winders in the world. These places of interest are valuable treasures across the beautiful area.

F.12 Days from $2199 This journey heads all the way to Kirgizstan, a friendly neighbor from the beginning. Business along this historic trading road is still going on though it is not as busy as before.

G.16 Days from $3799 Traditional Silk Road includes excellent Yangtze Cruise(乘船游览).This tour From the capital to Dunhuang, Chongqing, and then to shanghai shows you a big part of the basic sightseeing of China.

1_______

2_______

3_______

4_______

5_______

【题目】“Did you go skating a lot last year?” I asked. Jen shook her head and looked at me. Finally she said, “On Thanksgiving, Mom and I always went to visit some friends who lived on a farm. I especially loved seeing their big turkeys.”

Until then, I didn’t think about how Jen felt. She had a new stepfather (继父) and stepbrother, and had a new town and home, too. Jen and her mom used to live near a lake where Dad and I went every summer, and she had to move up north with us. She had more changes than me.

Jen seemed sad, so I was busy thinking of some ways to cheer her up on Thanksgiving. I told her my plan and she was excited. First we made a huge snowball, and then a small snowball. Then we built a wall behind the big snowball as a tail. Jen mixed some food coloring with water, saying, “We can spray () colors on the tail.” Our snow turkey had a red, blue, green, and yellow tail. We were so busy that we didn’t notice our parents come outside. Dad found a hat for the snow turkey, and Mom wrapped her scarf around its neck.

Thanks for cheering Jen up,” Mom said. “You’re a good brother, and you always come up with great ideas.’’ A happy feeling spread through me. I began to understand how much she cared about everyone in our new family.

1What did Jen do on Thanksgiving in the past?

A. She went skating with her friends.

B. She went to the farm with her mother.

C. She stayed at home with her mother.

D. She made snow turkeys with her mother.

2What can we learn from the second paragraph?

A. Jen lived near a lake in the past.

B. The writer was Jen’s stepfather.

C. Jen moved up north for studying.

D. The writer just moved out of his old house.

3How many people are there in Jen’s new family?

A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.

4Which of the following is the right order?

①made a small snowball

②found a hat

③made a huge snowball

④sprayed colors on the tail

⑤wrapped a scarf around the neck

⑥built a wall behind the big snowball

A. ①③⑥④②⑤ B. ①②③④⑤⑥

C. ③①⑥④②⑤ D. ③①⑥②④⑤

5What can we infer (推断) from the underlined sentence?

A. Jen’s stepmother was not friendly to the writer.

B. Jen didn’t feel happy after moving here.

C. Jen’s mother did a lot to make Jen happy.

D. The writer felt happy because his stepmother liked him

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网