题目内容

(2017学年瑞安市玉海实验中学九年级期中)Heroes come in all shapes and sizes. Many heroes are not even human, such as dogs, horses and cats. They are so 1.(勇敢的) and helpful that human beings are proud of them, too. Lucca, a 12-year-old, is a great animal hero. She is a retired US Marine Corps dog. On April 5, 2016 she received the Dickin Medal in London, England. And some volunteers will provide free medical care for the 2.(生病的)and wounded animals in need. The Dickin Medal was 3.(创建)in 1943 by Maria Dickin. The Medal is the highest prize for animals working in some 4.(战争)in the world.

Lucca is the 5.(第一)U.S. Marine Corps dog to receive the medal. As a dog, Lucca’s work was dangerous. According to the US Marine Corps, Lucca protected the lives of 6.(一千) of soldiers, and no soldiers were killed while she was going around. She completed over 400 dangerous 7.(任务)during six years in Iraq and Afghanistan. She often worked without taking a 8.(休息). In 2012, she 9.(失去) her front left leg in an explosion while working in Afghanistan.

Lucca is the 66th animal to receive the Dickin Medal. 30 dogs, 10.(包括)Lucca, have got the Medal as well as three horses and one cat. How great they are!

1.brave 2.sick 3.founded 4.wars 5.first 6.thousands 7.tasks 8.rest/break 9.lost 10.including 【解析】本文介绍了五轴奖章的创建以及它是颁给那些做出杰出贡献的动物的。其中一只名叫Lucca的狗在伊拉克和阿富汗工作的六年中,执行了很多危险的任务,救了很...
练习册系列答案
相关题目

Mr. Jenkins has several big shops in the city. He’s very rich but he does his best 1.(pay) the persons who work in his shops less. And they all hate him.

Several months ago a young woman borrowed thirty thousand dollars from him. But she couldn’t return the money to him in time. He went to her and made her 2.(give) her ring to him which cost more than fifty thousand dollars. He put it into his wallet and went home happily. But when he got to the bus stop, the bus 3.(leave). He hurried to get on and left his wallet outside. He didn’t find it until he got home. He hurried 4.(make) promise, "If someone finds my wallet and returns it to me, I 5.(give) half the money to him."

An old woman who 6.(wait) for another bus that day found the wallet. She sent it back to Mr Jenkins. But he changed his mind.

"There are two rings in my wallet," said Mr. Jenkins, I won’t give half of the money in my wallet to you until you return the other ring to me."

"I 7.(see) only a ring in the wallet," the old woman said and took the man to a judge and told him what 8.(happen) to them. The judge said to Mr. Jenkins, "I’m sure you have lost a wallet in which there are two rings and some money. But there is only one ring in this wallet. I 9.(not think) it’s yours. Wait for some days. Perhaps someone will be able to return your wallet to you."

Then the judge turned to the old woman and said, "Take the wallet home. If the loser doesn’t go to get it back in three days, it 10.(belong) to you."

1.to play 2.give 3.had left 4.to make 5.will give 6.was waiting 7.saw 8.happened 9.don’t think 10.will belong 【解析】Mr Jenkins是一个富有且贪得无厌的人,有一次他在车站上丢了一个钱包,里面有一条项链,他就许诺如果有人捡了...

One day,a young man saw an old man planting a tree in his garden.He asked the old man."what kind of tree are you planting there?"

"This is a fig(无花果)tree,"the old man said.

"A fig tree?the young man was very surprised."Why,how old are you?"

"I am ninety years old."

"What!"cried the young man."You're ninety years old,You are planting a very young tree now and it'll take years to give fruit.You certainly won’t live long enough to get any fruit from this tree."The old man looked around the garden.Then he said with a smile,“Did you eat figs when you were a boy?"Sure,"the young man answered and he did not know why he asked this question.

The old man asked,"Who planted the fig trees?"

"I don't know."

"You see,sir."The old man said slowly,"Our ancestors planted trees for us to enjoy and I am doing the same for the people after me."

The young man said,“You are right.We should do some things for the people after us.”

1.What was the old man doing when the young man saw him?

A. Planting flowers. B. Planting a tree.

C. Watering the plants. D. Having a rest.

2.How did the young man feel at first?

A. Sad. B. Happy. C. Surprised. D. Excited.

3.What does the underlined word“ancestors”mean?

A. People who lived a long time ago.

B. People who live in the future.

C. People who live in the countryside.

D. People who live in the modern city.

4.What can we learn from the passage?

A. We should do everything for our children.

B. We should find something interesting to do every day.

C. We should do something useful for the people.

D. We should be friendly to the people around us.

1.B 2.C 3.A 4.C 【解析】试题分析:短文讲述的是老人种树的故事,告诉人们要多做些有益的事情。 1.题意:当那个年轻人看见他时,老人在干什么?考查细节理解题。根据One day,a young man saw an ole man planting a tree in his garden.,可知老人在栽树,故选B。 2.题意:这个年轻人起初感觉如何...

Alice’s Adventures in Wonderland(《爱丽丝漫游奇境记》,1865), written by British writer Lewis Carroll, is a fairy tale about the imaginary world of Alice. The girl falls into a rabbit hole by accident and ends up in a fantasy world filled with strange creatures. She meets an evil queen and ends up bravely fighting against her. During her struggle, Alice wakes up and r1. it was all just a dream. The passages b2. describes the first scene of the story. Let’s see how Alice falls into the rabbit hole.

She often saw rabbits in the garden, but this rabbit was different. He had large, pink ears, like most rabbits, but unlike most rabbits, he was wearing a blue coat and had a watch in his hand. He was looking at his watch and saying, "Oh, dear! Oh, dear! I shall be too late!"

"I’ll catch him at the fence," thought Alice.

But, when the rabbit came to the fence, he went down a rabbit hole.

Alice followed him. She was inside a dark hole and she was falling. E3. the hole was very deep or she was falling very slowly. She saw lots of things on her way down. There were cupboards on the sides of the hole, and maps and pictures. She fell and fell such a long way! She began to think she was going to fall all the way to Australia! But, after a very long time, her fall s4. came to an end.

Alice found herself s5. on dry leaves and she wasn’t hurt at all. She stood up quickly. She could see the white rabbit in the d6.. He was still hurrying and looking at his watch.

"I mustn’t lost him now," thought Alice. She ran after him. As he turned a corner, she heard him say, "Oh, dear! Oh, dear! I’m so late!"

Alice was close behind him, but when she turned the corner, the white rabbit was not there anymore. Alice looked around. She was in a long, dark, empty hall, but some lamps on the ceiling(天花板)gave it light. There were doors all around the hall. Did the rabbit go out of one of the doors?

She walked right around and tried to open each door, but she couldn’t. There weren’t any k7..

1.realizes 2.below 3.Either 4.suddenly 5.siting 6.distance 7.keys 【解析】本文主要是《爱丽丝漫游奇境记》简介和这个故事的第一个场景。它是由英国作家卡罗尔写的一个关于爱丽丝想象世界的童话。在第一个场景里描写了爱丽丝怎么样掉进兔子洞的故事。 1.句意:在挣扎中,爱丽丝醒来意识到这一切只是一...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网