题目内容
【题目】C
Miss White is in Beijing on vacation. Here is her hotel card. Have a look at it.
Welcome to Garden Hotel http://www.Gardenhotel.com
|
根据材料内容选择最佳答案。
【1】Where is Miss White?
A. In Dalian. B. In Beijing.
C. In Shenzhen. D. In Shanghai.
【2】 Why does she go there?
A. To have a vacation. B. To learn English.
C. To visit her friends. D. To work.
【3】Where is the hotel?
A. Near the bank. B. On Happy Street.
C. Across from the park. D. Behind the bank.
【4】 Miss White can take ________________ to the hotel.
①Bus No.3②Bus No.395 ③ Bus No.39 ④ Bus No.103
A. ①②③ B.②③④ C. ①③④ D. ①④③
【5】 What can’t we know about the hotel from the card?
A. The address of the hotel. B. The telephone number of the hotel.
C. The web (网络) address of the hotel. D. The money about living in the hotel.
【答案】
【1】B
【2】A
【3】C
【4】B
【5】D
【解析】
【文章大意】White女士现在在北京度假,她住进了Garden Hotel,这是她的房卡,上面有关于这个宾馆的一些信息,如宾馆的地址、电话、网址和公交车的线路等。
【1】细节理解题。根据短文的开头Miss White is in Beijing on vacation.可知,White女士现在在北京度假。故选B。
【2】细节理解题。根据短文的开头Miss White is in Beijing on vacation.可知,White女士现在在北京度假。on vacation是固定短语,度假。故选A。
【3】细节理解题。根据短文中提供的这张旅馆的名片可知,宾馆在公园的对面。故应选C。
【4】细节理解题。根据这张卡片中提供的公交车的线路可知,White女士可以乘坐103路、395路和39路公交车。因此应选B。
【5】推理判断题。根据卡片提供的信息可知,卡片上有这个宾馆的地址、宾馆的电话号码以及宾馆的网址;D选项中住宾馆的费用在卡片上没有提到。故选D。
【题目】根据短文内容,从方框内选择恰当的句子填入文中空白处,使短文完整、通顺。
Sydney(悉尼)is in the east of Australia. 【1】_______ It’s famous for its Opera House and the Sydney Harbor Bridge. The weather is warm. The temperature is about 12 degrees in winter. And it is about 35 degrees in summer. It has beautiful beaches and many parks.
【2】____ You can see many visitors in the park from different countries. It’s quite a popular park. The only way to see this park is by going “bush(荒野小路)”. Then you could find some nice gravel(砂砾)roads. 【3】_____ Of course you will need to travel with food and water. To see a small part of the mountains, you need some days, because there are many roads to get to the Blue Mountains.
Sydney has many beautiful beaches. 【4】_____ They are Bondi and Manly. Bondi has a nice street with many shops and restaurants. Parking is not hard in the place. Manly is a great beach to go to. If you want to go there, you can take a boat. It’s a cheap and great way to see the Sydney harbor. 【5】____If you are going to visit Sydney, I hope you will enjoy it.
![]()
A. The roads can take you to the Blue Mountains. B. It is a lively city. C. Two of them are quite famous. D. It will take you about 30 minutes. E. In the west of Sydney, there is a big park called the Blue Mountains. |
【题目】
Music Club Friday-Sunday 9:00a.m.-5:00p.m. ¥20/hour for children(under 12) ¥30/hour for adults 264 Center Street Tel: 504-525-2951 |
Holiday Restaurant Monday-Friday 11:00a.m.-10:00p.m. Saturday-Sunday 11:00a.m.-10:30p.m. 1403 Jinjiang Road Tel: 504-410-9997 Come to enjoy Dandong seafood. |
Movie World Tuesday-Sunday 10:30a.m.-9:30p.m. ¥48 for adults ¥30 for children (under 15) 162 Guangming Street Tel: 504-822-9503 |
Science Museum Thursday-Sunday 10:00a.m.-4:30p.m. Ticket price:¥50 132 Xueyuan Street Tel: 504-732-9406 If you want to learn about robots, welcome to the science museum. |
【1】 Nick is 8 years old, he wants to see a movie with his parents. How much should they pay?
A.¥96. B.¥78. C.¥126. D. ¥136.
【2】If you want to go to the music club, you can go there on ________.
A. Saturday B. Monday
C.Thursday D. Tuesday
【3】Fred wants to learn about robots, he can go to ________.
A. Music Club B. Holiday Restaurant
C. Movie World D. Science Museum
【4】 You can call ________ if you are interested in music.
A. 504-732-9406 B. 504-822-9503
C. 504-525-2951 D. 504-410-9997
【5】 Lucy is free on Monday, she can ________.
A. go to the music club B. watch a movie
C. visit the science museum D. eat seafood