题目内容

【题目】根据短文内容的理解,选择正确答案。 This is Jim. He is thirteen. He is from the USA. He is a student. He has a good friend. His name is Jack. Jack is fifteen. He is from Canada. Jack is tall but Jim is short. They are in the same class, but they are in different grades. Jim is in Class Two. Jack is in Class Two, too. They go to school(上学) at seven in the morning and go home(回家) at six in the afternoon.
(1)Jim and Jack are _______.
A.from the same country(国家)
B.in blue shoes
C.teacher and student
D.from different countries
(2)Jim is _______.
A.short
B.tall
C.strong
D.big
(3)Jim and Jack are in _______.
A.the same grade
B.different grades
C.the same color
D.the same family
(4)Jack is in _______.
A.Class 4
B.Class 3
C.Class 2
D.Class 1
(5)They go to school at _______ in the morning.
A.6:00
B.7:00
C.7:30
D.8:00

【答案】
(1)D
(2)A
(3)B
(4)C
(5)B
【解析】本文介绍了Jim和Jack的生活情况。他们是好朋友。Jim来自美国,Jack来自加拿大。Jack个子高,Jim个子矮。他们都在二班,但是在不同的年级。他们在早上7点钟去上学,下午6点回家。
(1)推理判断题。根据He is from the USA.可知Jim来自美国。根据Jack is fifteen. He is from Canada. 可知Jack来自加拿大。故推断他们来自不同的国家。故选D。
(2)细节理解题。根据Jack is tall but Jim is short. 可知Jim个子矮。故选A。
(3)细节理解题。根据They are in the same class, but they are in different grades. 可知他们在同一个班级,但是在不同的年级。故选B。
(4) 细节理解题。根据Jack is in Class Two, too.可知Jack在二班,故选C。
(5)细节理解题。根据They go to school(上学) at seven in the morning 可知他们在早上7点钟去上学。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空

Dad lost his job after arguing with the boss, and when Christmas came that year, we had no money ________. On Christmas Eve, Dad took me out into the park. I had a blanket wrapped around me, so I ________to share it with Dad, but he said no thanks. We________ at the sky. Those shining stars were one of the________treats for people like us who lived out in the wildness. Rich city people, he’d say, live in ________flats, but their air was so polluted that they ________ not even see the stars.

________ your favorite star.” Dad said that night. He told me I could have it for keeping. He said it was my Christmas ________. “You can’t give me a star,” I said, ________owns the stars.”

“That’s right,” Dad said, “But you can suppose it is yours. And when you do that, it is yours.”

I________ my head, looked at the stars, and tried to figure out which was the best one. Then, I found one.

“I want that one.” I said.

Dad smiled. “That’s Venus(金星),” he said, “Venus was only a planet. She looked bigger and brighter because she was much________ than the stars. Poor old Venus didn’t even make her________ light. She shone only from reflected(反射)light.”

“I like it anyway,” I said, “I had loved Venus even ________that Christmas. You could see it in the early evening, and if you got up early, you could still see it in the morning, after all the stars had disappeared.”

Dad said, “Ok, it’s Christmas. I________ your decision. You can have it if you want.” And he gave me Venus.

We all laughed about the kids who believed in the Santa myth(圣诞传说)and got nothing for Christmas but a bunch of cheap plastic toys. “Many years later, when all the junk they got is broken and long forgotten,” Dad said, “you will________ have your star.

1A. at first B. at once C. at all D. at least

2A. asked B. provided C. required D. offered

3A. looked up B. looked for C. look out D. look after

4A. strange B. special C. important D. impossible

5A. fantastic B. ugly C. old D. poor

6A. needed B. could C. should D. had better

7A. pick up B. take out C. put out D. pick out

8A. dinner B. card C. party D. present

9A. Everybody B. Somebody C. Anybody D. Nobody

10A. lowed B. put C. raised D. rose

11A. slower B. farther C. closer D. higher

12A. alone B. lonely C. strong D. own

13A. when B. before C. after D. until

14A. dislike B. refuse C. accept D. consider

15A. even B. never C. already D. Still

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网