题目内容

Although the old man lives in a house , he doesn’t feel .

A. alone; alone B. alone; lonely C. lonely; alone D. lonely; lonely

B 【解析】句意:尽管那个老人独自住在一个房子里,但是他不感到孤独。alone独自,做形容词时一般与be连用,在句中做表语;做副词时,修饰动词lives做状语;do sth alone独自做某事; lonely孤独;形容词,在这里做表语;做定语时,意思是“孤单的,荒凉的,偏僻的);故选B
练习册系列答案
相关题目

根据短文内容,用括号内所给动词的适当形式填空,必要时可加助动词或情态动词。

Today parents are very busy. They work all the time, but they have to do chores as soon as they 1. (come) back from work. So many partents make their children 2. (do) chores around the house. But some parents think childhood is just for 3. (play), so they don’t ask their children to help them do chores. Other parents say, “I know it is wrong, but it’s quicker to do it by myself.” Getting children to do some housework is a ver big problem in these families. As a result, children from these families hate to do chores even if they grow up.

People find that children as young as 18 months can help with chores. When parents say to those children, “Could you 4. (pick) up the paper?” They will pick it up. It is a good idea for parents 5. (teach) their children at an early age that all family members should work together to make the house clean, and each person 6. (do) his or her share of the work.

We can do this by starting a plan of chores and responsibility when children are young. Doing chore 7. (be) helpful for children to develop themselves.

1.come 2.do 3.playing 4.pick 5.to teach 6.should do 7.is 【解析】文章讲述了要让孩子们从小养成帮着做家务的习惯。 1.句意:他们一下班回家,就做杂活。根据they have to do chores可知用一般现在时态;故填come 2.句意:许多父母让孩子做房子周围的杂活。根据make s...

Almost a seventh of China has been under heavy smog. The air pollution in 20 cities has reached the “danger level”. China is not alone, however. Many countries have the same situation. The air pollution is a problem from which we can't hide.

The United States

Since the beginning of the 19th century, America has had trouble with environmental problems, air pollution in particular. Almost 60 percent of Americans live in areas, where air pollution has reached unhealthy levels. It can make people sick.

The US created the Environmental Protection Agency in 1970 and passed the Clean Air Act. Now the air all over the country is much cleaner, especially compared to ten years ago.

London

Yellow?grey smog was a frequent visitor to London in the 1950s and got the name “London fog”. The heaviest, which shocked the world, was in 1952. Because of cold weather and windless conditions, polluted air covered the city. People could see something around them only in a few meters and about 4,000 people died. In 1956, London passed the Clean Air Act. It largely reduced air pollution.

New Delhi

Because New Delhi is developing fast, its air quality is even worse than that of Chinese cities. New Delhi has done little to improve air quality in recent years. However, the city government made a few changes more than 10 years ago. They moved industry out of the city, built a subway and improved public transport.

根据短文内容,完成下面的表格。

World Battles Against Air Pollution

China

As for the air pollution, China is not 1.; many countries have the same situation.

The

United

States

About 60 percent of Americans live in areas, where 2. has reached unhealthy levels.

The Environmental Protection Agency 3. by the US in 1970.

London

In 1952, the 4. smog shocked the world.

New Delhi

Because New Delhi is developing fast, its air quality is even 5. than that of Chinese cities.

1.alone 2.air pollution 3.was created/was set up/was built up/was established 4.heaviest/thickest 5.worse 【解析】试题分析:本文以美国、伦敦和新德里为例,谈论了困扰世界各国的因雾霾而导致的严重的空气污染问题。 1.考查细节理解题。根据China is not...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网