题目内容

【题目】根据对话内容,从所给的七个选项中选出可以填入空白处的最佳选项,使对话内容完整。 (有两项为多余选项)

Tony: Hi, Betty!

Betty: Hi, Tony. 1

Tony: I am going to the park to skate. There’s thick ice on the lake.2

Betty: Are you joking? It's really cold today. I wish I were in Australia now.

Tony: 3

Betty: It's probably sunny and hot there.

Tony: 4I like sunny weather as well. You can go to Hainan Island if you like sunny weather.

Betty: 5

Tony: Come on, better get going! We can skate in the park and get warm!

A.Sounds great!

B.When shall we go there?

C.I’ like to go there one day.

D.Are you coming with me?

E.Where are you going?

F.What's the temperature?

G.What's the weather like in Australia now?

【答案】

1E

2D

3G

4A

5C

【解析】

对话发生在TonyBetty之间,主要介绍了滑冰以及天气等相关情况。

1句意:你要去哪里?

根据下文答语“I am going to the park to skate”可知,此处是询问对方要去什么地方,对地点提问应用where。故选E

2句意:你和我一起去吗?

根据下文“Are you joking? It's really cold today”及语境可知,Tony想要去公园滑冰,而Betty觉得天气太冷,Tony在开玩笑。故可推知此处是Tony询问Betty是否要和他一起去滑冰。故选D

3句意:澳大利亚现在的天气怎么样?

根据下文答语“It's probably sunny and hot there”可知,此处是询问Betty澳大利亚的天气如何,故此处应与天气有关。结合选项可知G选项“澳大利亚现在的天气怎么样?”符合此处语境。故选G

4句意:听起来很棒!

根据上文“It's probably sunny and hot there”可知,Betty说澳大利亚的天气很好,故此处应是Tony觉得澳大利亚的天气听起来很棒。故选A

5句意:我想有一天能够去那儿。

上文“You can go to Hainan Island if you like sunny weatherTony说如果喜欢晴朗的天气,那么可以去海南,结合下文“Come on, better get going!Tony邀请Betty最好现在就去海南,可知此处应是Betty表示自己某一天也想去海南岛。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 "Who wants to be a millionaire (百万富翁)? I don't," says Charles Gray.

Sixteen years ago, Charles was a college teacher with a huge six-bedroom house and a fortune (财富) of $ 2 million. Today he lives in a small house where there is only second-hand furniture1 There is a small garden outside with a few fruit trees. Charles also grows some vegetables and a few flowers in it. He gets his clothes and a lot of other things from charity (慈善) shops.

But this is not a sad story. Charles was happy to give up the lifestyle of a rich man. He was tired of being one of the few who had a lot while many other people have nothing at all. He donated (捐赠) all his money to charities.2

"A few years ago,"says Charles,"I was a millionaire, but I knew there were a lot of hungry people in the world.”3When he only had two thousand dollars left, Charles handed out small bank notes in the streets of local poor areas. Did he feel like Father Christmas? "It was a lot of fun helping others, "says Charles.

Charles believes that many people want to make a lot of money so that they will not have any worries.4 Charles Gray decided to drop out (退出) and has discovered that having only a little money makes you free. Are there any things he misses? No, I’m much happier now. I wouldn't go back to being rich for anything--no way.

A.People there felt surprised at his kindness.

B.Sometimes money can make people live better.

C.And this, he says, has brought him happiness.

D.However, most people never make much money.

E.So he made the choice to give away all his money.

F.There are no signs that Charles used to be a rich man!

【题目】根据短文内容,用方框内所给词的正确形式填空,使短文完整正确。(每词只能用一次)

act, to, medicine, feeling, when, play, than, at, good, watch, improve, one

When Mike was 17 years old, he first experienced anxiety (焦虑). He then went to a doctor and the doctor gave him some _______. Mike thought that the problem would be solved soon.

But a few days later, there wasn’t any _______. So he started thinking about the next step. One night, he _______ a movie called The Dark Knight Rises. In the movie, Bruce Wayne lived a life just as Mike did. But _______ the bad people showed up, Wayne chose to be Batman (蝙蝠侠) again and got through his difficulty in the end. After seeing the movie, Mike realized that he was the only _______ to save himself. So he made some changes in the next few months. He played basketball with his friends instead of _______ computer games at home. And he tries his _______ to go to bed early at night.

Though his anxiety was not completely cured (治愈), he felt much better _______ before. Looking back _______ his fight against anxiety, Mike wanted to tell us something important. “Anxiety is just a common ________ that everyone may have. It isn't a big deal. Now I know how to live with it. That was what I practiced doing in the past few months.”

1___________

2___________

3___________

4___________

5___________

6___________

7___________

8___________

9___________

10___________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网