题目内容
【题目】
![]()
【1】From the information in the picture, we know that Lily was born on .
A. June 8, 2005 B. June 22, 2005
C. June 22, 2013 D. June 8, 2013
【2】According to the personal information, we know that Mary Connor lives in .
A. Canada B. America C. England D. Australia
【3】You can borrow books .
A. at 10:30 am on Monday B. at 10:00 pm on Thursday
C. at 3:30 pm on Saturday D. at 8 a.m. on Sunday
【4】How many people shop online from 5pm to 8pm according to the survey of 2,000 American online shoppers?
A.320. B.640. C.800. D. 420.
【5】Which of the following is NOT true?
A. You’d better wear your sun hat to enjoy wonderful sunshine.
B. The boats will take you to different places for swimming.
C. Mr. Smith and his child need to pay $160 for the tour.
D. You can enjoy the beautiful view of the sea from the hotel.
【答案】
【1】B
【2】C
【3】A
【4】B
【5】C
【解析】
试题分析:本题是几则广告信息:介绍了莉莉的8岁生日庆典安排;图书馆的营业时间情况;美国人在线购物调查情况及阳光海景房的信息等等。
【1】B 细节理解题。题意:从上面图片的信息中,我们可以知道,莉莉生于什么时间?A. June 8, 2005; B. June 22, 2005;C. June 22, 2013;D. June 8, 2013。根据莉莉的生日庆典信息,2013年6月22日是她的8岁生日,可知她是2005年6月22日出生的,故选B。
【2】C细节理解题。题意:根据个人信息,我们知道玛丽住在哪儿?A. Canada加拿大;B. America美国;C. England英国;D. Australia澳大利亚。由Personal Information上可知她住在:London, Enland。故选C。
【3】A 推理判断题。题意:你可以什么时候借书?A. at 10:30 am on Monday星期一上午10:30;B. at 10:00 pm on Thursday星期四晚上1:00;C. at 3:30 pm on Saturday星期六下午3:30;D. at 8 a.m. on Sunday星期天早上8:00.根据表格内容,周一、二、三、四营业时间是上午8:00到晚上9:00;周五是早上8:00到下午5:00,周六不营业,周日是下午1:0到晚上8:00.故选A。
【4】B细节理解题。题意: 根据对美国2000名在线购物者的调查,在下午五点到八点时有多少人在线购物?A.320.;B.640;C.800;D. 420。根据表格内容可知,在下午五点到八点时在线购物的人占32%,2000*32%=640,故选B。
【5】C 推理判断题。题意:下面哪一个不对?A. You’d better wear your sun hat to enjoy wonderful sunshine.享受阳光时,最好戴上太阳帽;B. The boats will take you to different places for swimming.船将带你到不同的地方去游泳;C. Mr. Smith and his child need to pay $160 for the tour.史密斯先生和孩子需要付160美元去旅行;D. You can enjoy the beautiful view of the sea from the hotel.从旅社你可以观赏到美丽的海景。根据最后一则广告信息,成人每人80美元,小孩每人40美元,80+40=120,C错。故选C。
【题目】【湖南省张家界市2015年中考英语试题】写段落(共1题,满分15 )
根据图文提示写一篇短文介绍Le Pen.(要写标题,并适当补充内容使文意连贯完整。不少于50词。)
| What is it? | Le Pen. |
What is it used for? | Writing and playing music. | |
Why can it play music? | Because it has a music player planted inside. | |
How can it play music? | Write on paper with it. |
【题目】Suzhou is a famous city in China. You can see beautiful mountains and trees in the city.
Travel time:
08:00— 10:00 | Pick you up from the hotel in Shanghai and go to Suzhou. |
10:00— 11:00 | Visit the Tiger Hill. It is called as “the most famous place in Wuzhong”. |
11:00— 12:00 | Visit Hanshan Temple. |
12:00— 13:00 | Lunchtime. |
13:00— 14:00 | Visit the No.1 Silk Factory. Suzhou is famous for its silk production(产品). |
14:00— 16:00 | Visit the Humble Administrator’s Garden. This garden has three parts: the eastern part, the middle part and the western part. |
16:00— 18:00 | Return to Shanghai. |
![]()
How to book (预订):
☆ you must book by email. Tell us which hotel you are staying at and wait for our confirmation (确认) email.
☆ Our tour guide will call you the night before the tour and tell you when we will meet the next morning.
【1】The writer must be a _______.
A. visitor B. waiter
C. a tour guide (导游) D. travel agent (代理人)
【2】The tourist will visit ______ places in Suzhou.
A. six B. five C. four D. three
【3】 What will they visit at 13:00?
A. The No.1 Silk Factory.
B. Hanshan Temple.
C. The Tiger Hill.
D. The Humble Administrator’s Garden.
【4】If you want to book, you must________.
A. go to their office B. call the tour guide
C. send them a letter D. send them an email
【5】The best title for this passage is “________”.
A. A Famous City, Suzhou B. Suzhou Silk
C. A one-day Suzhou Tour D. Main sights in Suzhou