题目内容

【题目】

【1】From the information in the picture, we know that Lily was born on .

A. June 8, 2005 B. June 22, 2005

C. June 22, 2013 D. June 8, 2013

2According to the personal information, we know that Mary Connor lives in .

A. Canada B. America C. England D. Australia

3You can borrow books .

A. at 10:30 am on Monday B. at 10:00 pm on Thursday

C. at 3:30 pm on Saturday D. at 8 a.m. on Sunday

4How many people shop online from 5pm to 8pm according to the survey of 2,000 American online shoppers?

A.320. B.640. C.800. D. 420.

5Which of the following is NOT true?

A. You’d better wear your sun hat to enjoy wonderful sunshine.

B. The boats will take you to different places for swimming.

C. Mr. Smith and his child need to pay $160 for the tour.

D. You can enjoy the beautiful view of the sea from the hotel.

【答案】

【1】B

2C

3A

4B

5C

【解析】

试题分析:本题是几则广告信息:介绍了莉莉的8岁生日庆典安排;图书馆的营业时间情况;美国人在线购物调查情况及阳光海景房的信息等等。

【1】B 细节理解题。题意:从上面图片的信息中,我们可以知道,莉莉生于什么时间?A. June 8, 2005 B. June 22, 2005C. June 22, 2013D. June 8, 2013。根据莉莉的生日庆典信息,2013年6月22日是她的8岁生日,可知她是2005年6月22日出生的,故选B。

2C细节理解题。题意:根据个人信息,我们知道玛丽住在哪儿?A. Canada加拿大;B. America美国;C. England英国;D. Australia澳大利亚。由Personal Information上可知她住在:London, Enland。故选C。

3A 推理判断题。题意:你可以什么时候借书?A. at 10:30 am on Monday星期一上午10:30;B. at 10:00 pm on Thursday星期四晚上1:00;C. at 3:30 pm on Saturday星期六下午3:30;D. at 8 a.m. on Sunday星期天早上8:00.根据表格内容,周一、二、三、四营业时间是上午8:00到晚上9:00;周五是早上8:00到下午5:00,周六不营业,周日是下午1:0到晚上8:00.故选A。

4B细节理解题。题意: 根据对美国2000名在线购物者的调查,在下午五点到八点时有多少人在线购物?A.320.B.640C.800D. 420。根据表格内容可知,在下午五点到八点时在线购物的人占32%,2000*32%=640,故选B。

5C 推理判断题。题意:下面哪一个不对?A. You’d better wear your sun hat to enjoy wonderful sunshine.享受阳光时,最好戴上太阳帽;B. The boats will take you to different places for swimming.船将带你到不同的地方去游泳;C. Mr. Smith and his child need to pay $160 for the tour.史密斯先生和孩子需要付160美元去旅行;D. You can enjoy the beautiful view of the sea from the hotel.从旅社你可以观赏到美丽的海景。根据最后一则广告信息,成人每人80美元,小孩每人40美元,80+40=120,C错。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Shanghai No. 8 Middle School began to use the new bell this term. It helps teachers remember it is break time. The new bell has three parts. The first part lasts 15 seconds. It is made up of lovely folk music. Next, there are 20 seconds of silence. The final 25-second bell is a fast-paced march (快节奏进行曲) that seems to tell each teacher, You have to end class now

All the students welcome the new bell. Chen Yong, a student, said, "We tried many ways to stop teachers before, but nothing worked. It's better now. When the folk music is on, teachers know that class is going to be over in one minute. "

Shen Huimin, a teacher at No. 8, agrees that the new bell is creative (创意的). "In the past, we usually wanted to add a few words after class. But we often forgot the time," Shen said. "The new bell reminds us twice. It's a small change, but it's really solving a big problem. "

【1】According to the passage, the new bell is now used at______.

A. middle schools all over China

B. middle schools in Shanghai

C. No. 8 Middle School of Shanghai

D. No. 8 Middle School of Beijing

【2】 The final part of the new bell lasts________ seconds.

A. 15 B. 20 C. 25 D. 60

【3】At the school, ________ welcome the new bell.

A. all the teachers B. all the students

C. only the boys D. only the girls

【4】What does Shen Huimin think of the new bell?

A. Bad. B. Creative. C. Noisy. D. Strange.

【5】 The underlined word "reminds" in the last paragraph probably means "_____" in Chinese.

A. 提醒 B. 停止 C.鼓励 D.取悦

【题目】完形填空 阅读短文,从每题所给选项中选出可以填入空白处的最佳选项。(15分)

Students’ life in America

Students in America always have a busy but wonderful school day.

They have classes for five days each week. From to Friday students usually get up at seven. Then they wash their faces and have . They usually have eggs, bacon(熏猪肉), bread, fruit and a glass of milk. After that they go to school on foot or by yellow school .Some students ride bikes. They get to school at about half past eight. Then they put their in their lockers and only one book, a notebook and a pencil to each class. In a middle school, students have for six hours. Their classes are English, Writing, Maths, Music, and so on(等等).

At noon students don’t go home for lunch. They have lunch at school. They often have meat, fruit, , bread and a drink. most students like pizza, hot dogs and hamburgers better. Students don’t have a short .They go back to have classes lunch until three o’clock. Then they go home.

Students don’t do their homework after they get home. They usually play or watch TV before . They have at six in the evening. The supper usually has soup, meat, vegetables, rice or pasta(面食). After supper they do their . Sometimes they play or talk with their parents at home.

【1】A. Monday B. Tuesday C. Wednesday D. Thursday

【2】A. dinner B.breakfast C. lunch D. supper

【3】A. car B. bike C. bus D. plane

【4】A. school bags B. clothes C. pencil boxes D. money

【5】A. lend B.carry C. borrow D.take

【6A. meals B. a rest C. a talk D. classes

【7】A. Chatting B. Sleeping C. Drawing D. Eating

【8】A.really B.seldom C.usually D. never

【9】A. vegetables B. games C. books D. competitions

【10】A. So B. And C. Because D. But

【11】A. sleep B. talk C. drink D. holiday

【12】A. at B. before C. after D. in

【13】A. midnight B. supper C. rest D. Work

【14】A.supper B.lunch C.breakfast D.nothing

【15】A. homework B. housework C. cleaning D. Washing

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网