题目内容
【题目】Suzhou is a famous city in China. You can see beautiful mountains and trees in the city.
Travel time:
08:00— 10:00 | Pick you up from the hotel in Shanghai and go to Suzhou. |
10:00— 11:00 | Visit the Tiger Hill. It is called as “the most famous place in Wuzhong”. |
11:00— 12:00 | Visit Hanshan Temple. |
12:00— 13:00 | Lunchtime. |
13:00— 14:00 | Visit the No.1 Silk Factory. Suzhou is famous for its silk production(产品). |
14:00— 16:00 | Visit the Humble Administrator’s Garden. This garden has three parts: the eastern part, the middle part and the western part. |
16:00— 18:00 | Return to Shanghai. |
![]()
How to book (预订):
☆ you must book by email. Tell us which hotel you are staying at and wait for our confirmation (确认) email.
☆ Our tour guide will call you the night before the tour and tell you when we will meet the next morning.
【1】The writer must be a _______.
A. visitor B. waiter
C. a tour guide (导游) D. travel agent (代理人)
【2】The tourist will visit ______ places in Suzhou.
A. six B. five C. four D. three
【3】 What will they visit at 13:00?
A. The No.1 Silk Factory.
B. Hanshan Temple.
C. The Tiger Hill.
D. The Humble Administrator’s Garden.
【4】If you want to book, you must________.
A. go to their office B. call the tour guide
C. send them a letter D. send them an email
【5】The best title for this passage is “________”.
A. A Famous City, Suzhou B. Suzhou Silk
C. A one-day Suzhou Tour D. Main sights in Suzhou
【答案】
【1】D
【2】C
【3】A
【4】D
【5】A
【解析】
试题分析:本文介绍了在苏州的旅游,旅游地方以及时间安排。游客可以在苏州参观虎丘、寒山寺、第一丝绸厂、拙政园。你想预定,你可以发电子邮件,在旅游之前,导游会给你打电话。
【1】D推理判断题。根据 Our tour guide will call you the night before the tour and tell you when we will meet the next morning.“我们的导游在你旅游之前可以给你打电话”可知此处应是旅行社代理人叙述的。故选D。
【2】C推理判断题。根据 Visit the Tiger Hill,Visit Hanshan Temple,Visit the No.1 Silk Factory,Visit the Humble Administrator’s Garden可知游客可以在苏州参观虎丘、寒山寺、第一丝绸厂、拙政园,共有四个地方,故选C。
【3】A细节理解题。根据13:00— 14:00 Visit the No.1 Silk Factory. Suzhou is famous for its silk production(产品)可知在13点,他们可以参观第一丝绸厂,故选A。
【4】D 细节理解题。根据you must book by email.可知如果你想预定,你可以发电子邮件,故选D。
【5】A 标题归纳题。根据Suzhou is a famous city in China.可知苏州是中国一个著名的城市,故选A。