题目内容

【题目】根据描述,给每个人选出合理的建议。

Carry
She doesn't like eating the American food every day. She dreams that she can taste food from other countries.
Mr. Smith
An old man. He is living in the city, but what he likes is the country life.
Ben
He hates hot weather. He feels pleased when he walks on the sand.
Jack
A young man. He is not afraid of danger. And he feels like watching difficult actions like jumping through the air or walking on their hands.
Miss Green
She has nothing to do this Saturday. She thinks watching films is a good way to kill time.

A. Visit Hawaii
Visit long sandy beaches. Climb the mountains. Daytime temperatures 24°C--26°C, only a little cool by late evening.
B. Come to Austria
Enjoy the whole village, soil, the forest and the mountains in a clean and not expensive hotel. 20°C--25°C in the daytime, but much cooler in the evening.
C. Acrobatics(杂技)
Exciting! Dangerous! See you at the City Theatre on Saturday morning at 10:00, free.
D. Movies at the Museum
Two Indian movies will be shown on Saturday afternoon at the Museum Theatre. THE GRAND CANYON: 2:00; THE BUILDERS:3:50 Tel:367899
E. International Picnic
Are you fed up with(对…厌倦) having the same food? Would you like to enjoy food from all over the world? It's delicious and not dear. Just come here.

【答案】E;B;A;C;D
【解析】文章大意:这是关于五个情况要求选出配对的建议。

A. Visit Hawaii

Visit long sandy beaches. Climb the mountains. Daytime temperatures 24°C--26°C, only a little cool by late evening.
句意:A.参观夏威夷 参观长长的沙滩,爬山,白天的温度为 24°C--26°C,只有在傍晚有点凉。

B. Come to Austria

Enjoy the whole village, soil, the forest and the mountains in a clean and not expensive hotel. 20°C--25°C in the daytime, but much cooler in the evening.
句意:B. 欢迎到奥地利 在一个干净而不贵的旅馆里享受整个村庄、土壤、森林和山脉。20°C——白天25°C,但晚上凉爽多了。

C. Acrobatics(杂技)

Exciting! Dangerous! See you at the City Theatre on Saturday morning at 10:00, free.
句意:C. 杂技 令人兴奋的!危险!星期六上午10点在城市剧院免费观看。

D. Movies at the Museum

Two Indian movies will be shown on Saturday afternoon at the Museum Theatre. THE GRAND CANYON: 2:00; THE BUILDERS:3:50 Tel:367899
句意:博物馆里的电影 在博物馆剧院,周六下午上映两部印度电影。《大峡谷》2:00,《建设者》3:50,电话:367899.

E. International Picnic

Are you fed up with(对…厌倦) having the same food? Would you like to enjoy food from all over the world? It's delicious and not dear. Just come here.
句意:国际野餐 你是否对相同的饮食厌烦了?你想要享受来自全世界的美食吗?好吃不贵,欢迎光临。
(1)细节理解题。根据She doesn't like eating the American food every day. 可知她不喜欢每天吃美国的食物,故可以试试不同的美食,故选E。
(2)细节理解题。根据 He is living in the city, but what he likes is the country life.可知他住在大城市但是喜欢乡村的生活,故可以到奥地利,故选B。
(3)细节理解题。根据He feels pleased when he walks on the sand.可知他在沙滩上散步感到愉悦,故选A。
(4)细节理解题。根据 And he feels like watching difficult actions like jumping through the air or walking on their hands.可知他想要看不同的动作像空中跳跃,故可以去看杂技,故选C。
(5)细节理解题。根据She thinks watching films is a good way to kill time.可知她认为看电影是一种消磨时间的好方式,故可以看电影,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,掌握大意,然后从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。 When I was in primary school, I had a big argument with a boy in my class. I can't remember what it was about, but I have never forgotten the 1 I learned that day.
I was sure that I was right and he was wrong. 2, he strongly believed that I was wrong and he was right. The teacher decided to teach us a lesson. She 3 with a good idea. She brought both of us to the front of the class and placed him on one side of her grey desk and me on the other. In the middle of the desk was a large, round object. It was 4 for me to see that it was black. She asked the boy what color the object was. "5," he answered in a loud voice.
I couldn't 6 that the object was white, considering that it was certainly black! One more argument started between the boy and me, this time 7 the color of the object.
The teacher told us to change our 8, and then she asked me what the color of the object was. I had to answer, "White." It was then that I knew what was wrong. It was an object with two 9 colored sides, and from his side it was white. Only from my side was it black.
My teacher taught me a very important lesson that day: You must 10 in other person's position(位置) and look at the situation through their eyes in order to truly understand their ideas.
(1)A.class B.subject C.lesson D.word
(2)A.And B.Also C.But D.However
(3)A.came up B.went on C.got along D.caught up
(4)A.hard B.clear C.lucky D.clean
(5)A.White B.Black C.Grey D.Brown
(6)A.realize B.describe C.believe D.understand
(7)A.like B.against C.for D.about
(8)A.places B.objects C.opinions D.ideas
(9)A.similarly B.differently C.brightly D.difficultly
(10)A.appear B.stand C.hide D.sit

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网