题目内容
【题目】![]()
Do you learn from your mistakes? I hope so. But have you ever made the same mistake twice? I have. Sometimes I make the same mistake three or four times!
Sometimes, good things happen because of mistakes. Once I got on the wrong train. That was a big mistake. But on that train, I saw a good friend. I was so happy I made that mistake!
Another time I ruined a surprise. My mother planned a surprise party for my father. She told me it was a secret. But I was just a little boy and I couldn’t keep the secret. I told my father about the party. At first, my mother was mad at me. But then my father said he was happy he knew about it. He said he didn’t like surprise.
When a good thing comes out of a mistake, that’s a happy accident.
【1】The boy saw ___ on the wrong train.
A.his friendB.his father
C.his motherD.his teacher
【2】His mother asked him to ___.
A.plan a surprise partyB.tell his father about the party
C.keep a secret about the partyD.invite his friend to the party
【3】What does the boy think of mistakes?
A.Mistakes are not welcome.
B.A mistake is terrible thing..
C.All mistakes men happy accidents.
D.Sometimes a mistake can be a good thing.
【答案】
【1】A
【2】C
【3】D
【解析】
【1】细节理解题。根据Once I got on the wrong train. That was a big mistake. But on that train, I saw a good friend. 描述可知选A。
【2】细节理解题。根据My mother planned a surprise party for my father. She told me it was a secret. 可知选C。
【3】推理判断题。根据When a good thing comes out of a mistake, that’s a happy accident.及上文描述,可知有时犯错误会成为一件好事。故选D。
【题目】
Renault Ménage: This 2-seat luxury car provides a comfortable driving experience. But its powerful engine means you had better be prepared for a big fuel(燃料) bill each week. Its fantastic look will make you the focus(中心) of all attention. Company: Renault, France. Price:$85,000 |
|
Fiat 500: Although expensive, it will soon pay for itself with the money you save on petrol(汽油). It has the most efficient and cleanest petrol powered engine. It has 4 seats and it is perfect for a family. Company: Fiat, Italy. Price:$35,000 |
|
Land Rover Discovery: With 7 seats, this car is suitable for all driving conditions. It has good control for driving in the city and the power for rough roads and carrying heavy things. But it consumes (消耗) lots of fuel. Company: Land Rover, Britain. Price:$51,999 |
|
Hyundai i20: 4 seats inside. Perfect for short journeys but doesn’t have the power to make long distance driving enjoyable and comfortable. Still, at this price you can’t complain and you’ll be smiling when you have to fill up the tank too. It really saves fuel. Company: Hyundai, Korea. Price:$8,000 |
|
【1】Which of the following is true?
A. Each car above has 4 seats.
B. The four cars are made by European companies.
C. Land Rover Discovery is the second most expensive of above.
D. Both Renault Ménage and Fiat 500 consume lots of fuel.
【2】John needs to drive his two sons to school and he likes European cars. What may he choose?
A. Hyundai i20 or Fiat 500. B. Fiat 500 or Land Rover Discovery.
C. Renault Ménage or Fiat 500. D. Land Rover Discovery or Hyundai i20.
【3】Which of the following cars are greener?
A. Hyundai i20 and Fiat 500. B. Renault Ménage and Fiat 500.
C. Land Rover Discovery and Hyundai i20. D. Renault Ménage and Land Rover Discovery.