题目内容

【题目】Mary Yeah! I think my habits are very healthy. Every day I get up early and go to bed early. Every morning I eat breakfast and eat well. I eat fruit and vegetables every day. And every day I play soccer for two hours with my friends.

No I don’t. I get up late so I have no time to eat breakfast. For lunch I usually eat lots of hamburgers. I know they are not good for me but I like them. I never play sports. In the evening after I finish my homework I usually play computer games. I go to bed late at about eleven o’clock.

Yes. My habits are very good. I never eat unhealthy food. Ice-cream tastes good but I never eat it. It’s unhealthy. Every day I get up at six o’clock and go to bed at eight thirty. I eat well and play sports every day. I run with my father for half an hour in the morning. So I’m very healthy.

根据材料内容,选择正确答案。

【1】Mary ________ with her friends every day.

A. goes to school B. does her homework

C. plays soccer D. has lunch

【2】What does Alan usually have for lunch?

A. Hamburgers. B. Vegetables. C. Chicken. D. Fruit.

【3】Alan goes to bed at about _____.

A. 9:00 B. 10:00 C. 11:00 D. 12:00

【4】Why doesn’t Helen eat ice-cream?

A. Because she doesn’t like it.

B.Because it’s not healthy.

C. Because it doesn’t taste good.

D. Because her parents don’t let her eat it.

【5】Helen runs with her _______ in the morning.

A. mother B. friend C. brother D. father

【答案】

【1】C

【2】A

【3】C

【4】B

【5】D

【解析】

试题分析:本文主要是玛丽,艾伦和海伦三个人的自我介绍。

【1】C考查细节理解题。根据第一段最后一句And every day I play soccer for two hours with my friends.可知选C。

【2】A考查细节理解题。根据第二段第二句For lunch I usually eat lots of hamburgers.可知选A。

【3】C考查细节理解题。根据第二段最后一句I go to bed late at about eleven o’clock可知选C。

【4】B考查细节理解题。根据第三段第第三四句Ice-cream tastes good but I never eat it. It’s unhealthy.可知选B。

【5】D考查细节理解题。根据第三段倒数第二句I run with my father for half an hour in the morning.可知选D。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网