题目内容

The Rise of Artificial Intelligence(AI:人工智能)discusses AI technology and how it might affect humans in the future, but the future is already here. In 2011, America’s Favorite Quiz Show held a competition between two men and an IBM computer named “Watson”. IBM describes Watson as “a technology that understands all forms of data and also reasons and learns.” Both men thought they could beat Watson. Instead, the computer and its Artificial Intelligence soundly beat both of the human beings.

ARTIFICIAL INTELLIGENCE MADE SIMPLE

Artificial Intelligence generally refers to machines with human-like intelligence, such as problem-solving and learning. In order to be considered AI, the computer must pass the Turing test, named after Turing, a British mathematician who worked with the first computer.

In the 1950s, Turing published a paper questioning whether a computer could be used to trick humans into believing they were interacting(互动) with an actual human being. He found that if 30% of humans who interacted with a “machine”believed they were actually interacting with a human being, then the computer could be considered as AI.

A simple example of AI is Apple’s Siri. Ask Siri to do anything, from calling a friend to booking a dinner table, and Siri can do them. Siri seems almost to be a human being. When you ask, “Are you a real person?” Siri answers, “That is a really personal question.”

But just because a system can behave like a human being, that does not mean it can think like humans, Or, does it?

JOINING OF HUMAN & MACHINE

It seems that our devices(设备)will turn into humans. Our phones already tell us to take an umbrella before we walk out the door. They volunteer traffic conditions so we know how long it will take to drive to work.

Our devices can interact with us in a way that looks like a real conversation with another human being, like with Siri. It does not seem crazy at all to think that AI may be programmed to actually think. If it has not already happened, it will likely happen in the near future.

Have we come to the time when computers and AI have caught up to human beings? Although computers have the ability to make our life better, is it possible that they may control and destroy human beings in the end?

WHAT THE FUTURE HOLDS

It seems pretty clear that in the future, we’re going to see a human-machine hybrid. Humans will be stronger, live longer and be smarter. Ray Kurzweil, a computer scientist, believes that within 50 years, the humans on Earth will be about 50 to 80% robotic. There is no question that AI will be a part of every technology that humans create. Will it turn out be more of a benefit to humankind or will it be a risk and threaten(威胁到) humanity as we know it? If AI is programmed according to Isaac Asimov’s 3 Laws of Robotics, humans won’t have a problem with machines; but for some, evil AI still stands in the way of a peaceful and safe life on Earth.

1.The story of computer Watson is mentioned here to tell us that ______.

A. the age of machines has come

B. humans make their own enemies

C. AI has actually come into our life

D. humans are playing a dangerous game

2.From the passage, we can learn that _____.

A. Turing test was designed to examine the first computer

B. machines interacting with humans can be called AI

C. Siri can volunteer to book a dinner table

D. AI will help humans to be stronger and smarter

3.What does the underlined expression “a human-machine hybrid” in the last paragraph probably mean?

A. A machine with a human look.

B. A human created by machines.

C. A body part robotic part human.

D. A robot that can behave like humans.

4.The passage is mainly about _____.

A. the history and future of AI

B. the advantages and disadvantages of AI

C. the examples of AI

D. the competition between humans and AI

1.C 2.D 3.C 4.A 【解析】【主旨大意】本文是一篇说明文。主要讲述了人工智能的历史和未来发展情况。 1.推理判断题。题干意为:这里提到电脑Watson的故事是为了告诉我们。根据第一段第一句可推知,提到电脑Watson的故事是为了告诉我们人工智能事实上已经进入我们的生活。故选C。 2.细节理解题。题干意为:从本文我们能够了解到。根据WHAT THE F...
练习册系列答案
相关题目

Nowadays, many teens are badly addicted to using phones. It probably won’t surprise you that teens are texting more than ever before.

Instead of sleeping, Kenny Alarcon, 16, often texts with his friends through the night. Frances Garcia, a high school senior, sends and receives about 1000 texts each day. Both Frances and Kenny wake up several times during the night to text. Kenny even sleeps with his phone under his pillow.

Dr.Elizabeth Dowdell, a professor at Villanova University in Pennsylvania, says that it’s common for teens to be interrupted by texts while sleeping. “If they often lose sleep,” Dr.Dowdell says, “teens may become angry, or depressed. A lack of sleep can lead to weight gain and even obesity because many people turn to junk food for quick energy when they are tired.”

Some experts are worried about how texting is affecting teenagers’ lives. One concern is that students might not learn correct grammar and spelling if most of the writing they do is made up of text messages. Some people also worry that teens don’t spend enough time talking with others face-to-face, which could be hurting their relationships with friends and family. Moreover, all that texting takes away hours that could be spent studying, exercising, taking up a hobby, or just relaxing.

According to Dr. Dowdell, teens need to learn that they can and should turn off their phones sometimes. She had Kenny and Frances do an experiment. These were the rules: No phone for 48 hours. No computer or Internet either, unless it was for schoolwork.

After 48 phone-free hours, Kenny and Frances were interviewed. “Wow, it was pure torture(折磨),” Kenny joked. Kenny missed his friends, and he was sad at times. But he also felt relief from the constant texting. He spent time reading books and talking with his family, which he really enjoyed. Frances had an even happier result. “I loved it!” she said, “I was going to the gym and hanging out with friends and playing basketball. I had a wonderful experience.” Frances decided to continue the experiment for a while. “I think I’ll be so much smarter and healthier,” she explained, “everybody in the world should try it.”

1.If teens keep waking up to text while sleeping, they may _____.

A. get overweight B. become happier

C. disturb their parents D. feel more relaxed

2.What is Paragraph 4 mainly about?

A. Mistakes in teens’ text writing.

B. Time wasted on meaningless texting.

C. Worries about how texting affects teens.

D. Encouragement to teens’ talking face-to-face.

3.The writer mentions the experiment on Frances and Kenny to _____.

A. advise people what to do without phones

B. show teens can live well without phones

C. explain phones are important in teens’ lives

D. introduce how they make good use of phones

1.A 2.C 3.B 【解析】【主旨大意】本文是一篇议论文,文中主要谈到了手机对青少年的不良影响,并通过一个实验表明,离开手机,青少年也能过得很好。 1.细节理解题。题干意为:在他们睡觉时,如果青少年坚持醒来发短信,他们可能。根据第三段最后一句中“A lack of sleep can lead to weight gain and even obesity”可知,这会导...

Tonya Andrews is a math teacher in Texas. For 16 years, she loved her dear pet cat Blondie very much and wanted to spend as much time with her as possible. It is totally understandable that she had a special feeling for Blondic because she’d saved her from a building in Forth Worth. But recently, shortly after she and her husband had realized that Blondie seemed to be getting sick, the elderly cat died in her arms on her way to the pet hospital. Naturally, Mrs. Andrews was heartbroken.

After Blondie’s death, Mrs. Andrews went to work every day, feeling upset. She couldn’t help but share the sad news with some of her students at Joshua High School in Joshua, TX, and shortly after, a few of the girls in her class came up with a few surprises to cheer her up.

As one student filmed the moment, the girls first gave her some white roses, followed by cupcakes and balloons to express their care. Mrs. Andrews seemed touched, but it was their next surprise that deeply moved her and that everyone was talking about.

All that the shocked teacher could seem to say was,“Are they for me?”as she held the baby cats named Missy and Girlie.

“I knew something was going on when only half of my class was in my room, second period the next day when the bell rang,”Andrews told the Huffington Post, feeling thankful. “Then she held them out to me and said they were mine. My heart can now experience happiness again.”

What the high school students did is really meaningful, especially for people who have gone through loss, like Tonya Andrews. The good news is that it certainly looks like it was worth all the efforts. Tonya Andrews finally was happy when her students did kind things for her.

1.Why did Mrs.Andrews have a special feeling for Blondie?

A. Because Blondie got sick.

B. Because she was always lonely.

C. Because Blondie was her first pet.

D. Because she saved Blondic from a building.

2.What did Mrs.Andrews do after Blondie died?

A. She shared the sad news with her students.

B. She bought two baby cats, Missy and Girlie.

C. She got into an argument with her husband.

D. She gave up her job at Joshua High School.

3.According to the passage, what are Mrs.Andrews’ students like?

A. Confident and honest. B. Understanding and caring.

C. Humorous and active. D. Brave and strong-willed.

1.D 2.A 3.B 【解析】【主旨大意】本文是一篇记叙文,主要讲述了Tonya Andrews的宠物猫死了,她非常沮丧和伤心,但她的学生做了一些有意义的事情让Tonya Andrews感到高兴,重新振作了起来。 1.细节理解题。题干意为:为什么Andrews女士对Blondie有一种特殊的感情?根据第一段第三句“...because she’d saved her fr...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网