题目内容
【题目】完成句子。按所给的汉语,用英语完成下列句子,并将答案写在答卷对应题号的横线上。
(1)她是一个聪明的女孩, 最后,她设法使母亲改变了想法。
She is such a clever girl that she to change her mind finally.
(2)目前为止,他们还没有决定如何处理这些旧书桌。
So far, they the old desks.
(3)我哥哥一想弄清楚飞机什么时候到,就给我打了个电话。
My brother gave me a call when the plane arrived.
(4)老师已经多次告诫我要三思而行。
My teacher many times.
(5)由于时间有限,他没有别的办法只能缩短了他的演讲。
He his speech because of the time.
(6)这个孩子习惯于开着灯睡觉,因为她怕黑。
The child because she is afraid of darkness.
【答案】
(1)managed to get her mother
(2)haven't decided what to do with/how to deal with
(3)as soon as he found out
(4)has warned me to think twice
(5)had no choice but to cut short
(6)is used to sleeping with the light(s) on
【解析】
(1)短语manage to do sth设法做某事;get sb to do sth使某人做某事。 根据句意可知这里应该用一般过去时。所以答案是:managed to get her mother 。
(2)根据so far可知,句子应该用一般现在时。decide 疑问词+to do决定做某事;do with与what搭配;deal with与how连用。 所以答案是:haven't decided what to do with/how to deal with 。
(3)as soon as…一……就……;通过查询找到飞机达到的时间用短语find out。因为句子的谓语动词用的是gave,所以从句的谓语动词也用一般过去时。所以答案是:as soon as he found out 。
(4)根据句意句子应该用现在完成时,短语warn sb to do sth警告某人做某事;think twice三思。所以答案是:has warned me to think twice 。
(5)由于时间有限,他没有别的办法只能缩短了他的演讲
短语have no choice but to do sth没有别的办法只能;缩短cut short。所以答案是:had no choice but to cut short。
(6)这个孩子习惯于开着灯睡觉,因为她怕黑。短语be used to doing sth习惯做某事;短语with+名词+副词。所以答案是:is used to sleeping with the light(s) on。
【题目】任务型阅读 根据短文内容完成表格中所缺信息,在答题卷上相应的横线上填写答案,每空限填一个单词。
Online schools are becoming very popular with many people today. And now, even regular students are going in for online education. As it leaves them with enough time to do other things, such as a part-time job or a hobby, along with studying. However, as with everything, there are two sides about online schooling.
Let's start with the good side. Online schools cost very little. You don't have to spend money on books, or bus fees. Also, since you can work along with studying at an online schools, you would not need to take an education loan. Another benefit of going to school online is the freedom it provides. You can study wherever you want—in your house, at a cafe or even in a park. Some people who want to study further, now no longer have to take a break in their jobs, thanks to online schools.
However, those students who often need a push from their teachers to do well have a very high chance of not doing well at online schools. When studying in a class, different topics in a given subject are discussed and different students give their points of view. This is something that online schooling cannot provide.
Also, there are many employers who prefer students with a regular and traditional degree to those who have an online degree. The employers feel that students who go to full-time colleges have more knowledge compared to those who have online degrees.
In general, it can be said online schools are good for some, while others should give them up! A person should see the situation he is in and then decide whether or nor to choose an online school.
Are online schools a good idea? | |
The present situation | Online schools are so popular at present that some regular students also them. |
Main point | Online schooling, like everything, has two sides as follows. |
Advantages of online schooling | ●You spend money at an online school and you can work along with studying. |
Disadvantages of online schooling | ●Some students are likely to do badly at online schools for lack of a push from their teachers. |
Conclusion | Whether online schools are good for you is decided by your situation. |
【题目】 根据对话内容,从方框内的选项中选出能填入空白处的最佳选项,其中有两个为多余选项。
A. Well done! B. For what? C. That’s great. D. What kind of festival is it? E. I have never tasted them. F. How will you celebrate it? G. Would you like to go with me? |
Li Lei: hey, Bruce. I’m going home this weekend.
Bruce: 【1】
Li Lei: To celebrate the Mid-Autumn Festival.
Bruce: 【2】
Li Lei: It is an important time for family.
Bruce: 【3】
Li Lei: We’ll have dinner together, watch the moon and eat mooncakes.
Bruce: Mooncakes? Are they delicious?
Li Lei: Yes. 【4】 We can celebrate it together.
Bruce: 【5】 Thank you!
Li Lei: You are welcome.