题目内容
【题目】根据图片提示完成下列句子
![]()
Lily has 【1】 eyes.
She also has 【2】 hair.
![]()
Jack has a 【3】 mouth.
But his ears are 【4】.
![]()
Nick has 【5】 hair.
He has a 【6】 face and 【7】 eyes.
![]()
Simon has a 【8】 face.
He has a 【9】 nose.
【答案】
【1】small
【2】black/straight
【3】big
【4】small
【5】curly/short
【6】round
【7】big
【8】long
【9】big
【解析】
【1】根据图片信息可知,女孩儿有着小小的眼睛,故第一个空填small。
【2】根据图片信息可知,而且她还有着黑色的头发,或者直发,故填black/straight。
【3】根据图片信息可知,他有着大嘴巴,故填big。
【4】根据图片信息可知,他有着两个小耳朵,故填 small。
【5】根据图片信息可知,Nick有着短的卷发,故第一个空填curly/short。
【6】根据图片信息可知,Nick有着圆圆的脸蛋,即a round face,故填round。
【7】根据图片信息可知,Nick有着两只大眼睛,即big eyes,故填big。
【8】根据图片信息可知,Simon有一张长脸,故此空填long。
【9】根据图片信息可知,Simon有一个大鼻子,故此空填big。
【题目】
阅读下面短文,根据短文内容,从所给的六个选项中选出可以填入空白处的最佳选项,使短文意思完整、连贯。(有两项为多余选项)
Car pool(拼车)
“Beep, Beep,” goes the car horn(喇叭). You’ve got dressed, but you’ve not had time to eat breakfast. You run out of the front door with your schoolbag, and jump into the waiting car. Inside, your friends say “hey” as one of their parents drives you to school. Car pools are a common way of transport for many students in the US. You, along with many of your friends, can sit in one car. And your parents many take turns to drive you all to school.
If you're late, you can eat that breakfast you don't have time for at home. If you're behind on your homework, this is your last chance to finish it before class. Some simply add to their sleep time before classes begin.
Besides walking or cycling to class, car pools are green if you can’t take the school bus. Instead of four cars taking four students to school each day, they can all squeeze into one.
More importantly, car pooling teaches students valuable life lessons not taught in class. It can teach students about being on time. It can also teach them the bad influence of being late. If you’re late, then all of your friends will be late too.
A. What do friends do in the car? |
【题目】 Jenny is a nice girl. She is twenty-eight. She has a clothes store. Its name is Jenny's Clothes Store. The store is for young(年轻的) boys and girls. It has clothes in many(很多的) colors.
clothes |
|
|
|
|
|
Colors | black ,white, green, blue | orange, red, black | blue, purple | brown, yellow | white, green, blue |
Sizes (尺码) | S/M/XL | S/M/L | S/M/L/XL | S/L/XL | S/M/L/XL |
Prices | ¥45 | ¥67 | ¥72 | ¥129 | ¥99 |
【1】You can't buy ____in Jenny's Clothes Store.
A.a green T shirtB.a white skirt
C.a blue jacketD.purple shorts
【2】Jenny's Clothes Store has ____in orange.
A.skirtsB.shortsC.sweatersD.jackets
【3】You can't buy a sweater in size ____in Jenny's Clothes Store.
A.SB.MC.LD.XL
【4】Jack buys a white T-shirt and a pair of blue shorts. He needs to pay(支付) ____.
A.¥138B.¥127C.¥184D.¥117
【5】Which of the following is NOT true?
A.The store sells T-shirts in four colors.
B.Two pairs of shorts are 134 yuan in the store.
C.Tom can't buy clothes for his grandparents in Jenny's Clothes Store.
D.The sweater in the store is the most expensive(最贵的).