题目内容

【题目】通读下面的对话,根据上下文补全对话内容。

A: Hey, Tom! How are you doing?

B:1 . I had tons of homework this weekend.

A: I'm sorry to hear that! You need to relax.

B: You're right! I am going to the park for a walk.

A:2?

B: I'm going to go on a bike. The shared bikes are over there.

A: Sounds cool!3?

B: Certainly. Let's go. By the way,4?

A: Um... I run every day in the playground. And playing badminton is also a good choice.

B: You do have a point. I want to try badminton too.5?

A: At 7 p.m. on Thursday night at the gym of our school.

B: OK. I will meet you there.

【答案】

1Not very well.

2How are you going there?

3Can I go with you?

4What sports do you play every day?

5When and where shall we meet?

【解析】

此对话主要内容是对话二人关于运动的讨论。

1根据下文“I had tons of homework this weekend.”可知,汤姆因为有很多作业要做,所以感觉并不怎么好。故答案为Not very well.

2根据回答“I'm going to go on a bike”可知,是打算骑自行车去的,所以是问对方准备怎么去那儿的。故答案为How are you going there?

3根据回答“Certainly. Let's go.”他们两人一起去,所以问的是能不能和对方一起去。故答案为Can I go with you?

4根据回答“I run every day in the playground”可知,答者每天在操场上跑步,问的是对方每天做什么运动。故答案为What sports do you play every day?

5根据回答“At 7 p.m. on Thursday night at the gym of our school.”可知,两人约定周四晚7点在学校体育馆见面,所以问的是何时何地见面。故答案为When and where shall we meet?

练习册系列答案
相关题目

【题目】Answer the questions(根据短文内容回答下列问题)

Now it was Jerry's turn. And Jerry would ride Wild Lady! I watched Jerry in the cute.

Jerry dropped down on the horse's back. He was ready to go. "Outside!" He called.

The gate of the cute opened. And then nothing. Wild Lady didn't move. What was the matter?

Suddenly Wild Lady jumped out like a tiger. She jumped—with all four feet off the ground. She was quick, still I could see Jerry's spurs(马刺). He had them in the right place.

Again Wild Lady jumped, kicking and turning. Then she began a quick turn. Now I knew why all the riders were afraid of her. Around and around she went. Again and again she dug her front legs into the ground and kicked up behind. Jerry's neck moved back each time the horse jumped.

Now Wild Lady was turning fast—so fast that Jerry looked like part of her. Once I saw Jerry bounce(弹起)up high, off to one side. "That's it!" I thought. But no! She was still riding.

I was trying to count off the seconds with my fingers. But I was lost in the watching. I dug my nails(指甲)into my hand until it hurt. Wild Lady jumped higher and higher.

Again the horse threw Jerry into the air. The people around me stood up. I couldn't see what was happening. But I heard, "Come on!" That was Jerry landing on the horse's back. Everybody was shouting. And they were still shouting when the bell rang. It was all over, Jerry had stayed on that horse for eight long seconds.

Now I had seen Jerry ride. I don' know how he felt while he was on that horse. But I know how I felt watching him. That eight seconds was a long time for Jerry. It was a long time for me too!

1Whose turn was it?

_________________________________________________________________________

2What did the writer come for?

_________________________________________________________________________

3Why were all the riders afraid of Wild Lady?

_________________________________________________________________________

4It wasn't hard to ride Wild Lady, was it?

________________________________________________________________________

5How did Wild Lady make all the riders feel?

______________________________________________________________________

6How many times did Jerry nearly fall off the horse when riding?

_______________________________________________________________________

【题目】 A long time ago, there lived a wise man named Zun-Nun in Egypt. A young man came to visit him and asked,” Teacher, why do you dress in such a way? Nowadays it's____ to dress neatly ( 整洁地 ), isn't it? Or how will people know you're____a special and wise man?”

Zun-Nun smiled, took a____from his finger and said, “Young friend, I'll answer your question, but first do one thing for me. Take this ring to the market. Can you___it for one chip() of gold?”

When the young man looked at this____ring, he____himself, “How will I sell it at that price?"

He showed the ring to the vegetable, meat and fish traders and others in the market.But____ was willing to pay a chip of gold.

He came back and told this to Zun-Nun. Zun-Nun said, “Now go to the gold shop and show the ring to the owner. Don't give a____. Just see how much he will pay.”

One hour later, the young man came back. “Teacher, people in the market really didn't know the value of this ring. But the gold shop owner____ me 1 ,000 chips of gold."

Zun-Nun smiled, “That's the answer to your question, my friend. Someone can't be____only from his dress. The ring was a gift from the king," he said.

1A.strangeB.uneasy C. necessary

2A.hardlyB.reallyC.finally

3A.ringB.leafC.gold

4A.sellB.buyC.find

5A.usefulB.dirtyC.valuable

6A.thought toB.thought aboutC.thought of

7A.everybodyB.somebodyC.nobody

8A.coinB.priceC.word

9A.tookB.offeredC.shared

10A.requiredB.remindedC.valued

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网