题目内容

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
I'm Lee. I'm 13 and I'm in Class One. . they are Gina, Lily and Ben. Lily and Gina are in Class Two. Ben is in Class One, too. We are all in Grade Seven.
. My favorite sport is ping-pong. I have three ping –pong balls and four ping-pong bats. Lily and Gina are sisters. . They think it is boring. Their favorite sport is tennis. They play tennis with their parents and two brothers. Ben's favorite sport is soccer. .
A. He plays soccer very well
B. I have three good friends.
C. I like playing sports with my mother.
D. Because it is interesting.
E. We like sports
F. I don't like playing basketball
G. They don't like ping-pong.

【答案】B;E;D;G;A
【解析】本文介绍作者自己的一些情况。
(1)B根据they are Gina, Lily and Ben.提到三人个人,所以上句是我有三个好朋友,故选B。
(2)E根据My favorite sport is ping-pong.这里提到的是体育运动,故选E。
(3)D根据I have three ping –pong balls and four ping-pong bats.可知,这里指喜欢体育运动,故选D。
(4)G根据They think it is boring. 可知,他们不喜欢乒乓球,故选G。
(5)A根据Ben's favorite sport is soccer. 本最喜欢的运动是足球,故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,根据其内容完成后面各项任务。
My name is Jerry Zhang, and I am a father of two young daughters -- one is about four years old and the other is only about one.我来自中国,现在住在美国
One day, my older daughter, Madison, told me she didn't want to be Chinese. Those days she was quite interested in the book characters (角色) Madeline and Eloise. She asked me all the time why she was Chinese and they weren't, and how she could have yellow or red hair like them.
This made me look for books with Asian (亚洲的) characters for Madison to read. However, I only found a few, and they were heavily cultural (文化的) and Madison didn't connect herself with any of the characters in them. And she wash' t interested in them at all Then she told me again that she didn't want to be Chinese, and it made me sad.
In most of the books for children in the US, the characters look like Americans. There are over 17 million Asians and Asians and Americans in this count, but few of them have Asian faces. I think it's important for Asian children to see themselves in books as interesting and clever kids.
So I created (创作) a book for Madison. Pepper Zhang in the book is an Asian girl. Her imagination (想象) takes her on a trip to creativity and art I want my children to know that being Chinese or being Asian is a great thing too.
(1)将文中划线的汉语句子译成英语。

(2)从文中找出与下面所给句子意思相同的句子。
Because of this,I looked for books with Asian characters to let Madison read.

(3)回答问题:What made Jerry sad?

(4)回答问题:What does the underlined word “themselves” in the fourth paragraph refer to(指的是)?

(5)将文中划线的英语句子译成汉语。

【题目】We have to agree that brushing teeth day after day can be a bit of pain. What’s even worse is trying to get much water to rinse(冲洗) out the toothpaste. Not only is it difficult, but also a waste of water. Of course, you could use a rinsing cup, but that has to be cleaned all the time. Now, a design company has finally invented an interesting invention called Rinser to help you do it.

A company in New York recently invented a toothbrush. It looks very much like a common one expect one thing. That is when you pour water on the handle, it magically sprouts(涌向) straight into your mouth. It makes rinsing an easy thing and a lot of fun.

The brush is designed such that its handle(把手) has a hollowed(空的) out part. This part collects tap water and directs it to a tiny spout(喷口). All the users have to do, is aim the tap onto the spout and the toothbrush will offer you water as much as possible.

This kind of cool toothbrush won’t be used until November, 2012. Although it is convenient, it is a little expensive. Each one can cost $22 if you order it from the design company____it is sold in stores, the price will rise up to $34.99. If you are interested in this cool toothbrush, ask your mum or dad to get one for you!

1What can Rinser do according to the passage?

A. It can save time when you brush your teeth.

B. It can help you rinse the toothpaste.

C. It can help wash your face.

2What does Rinser look like ?

A. It looks like a common toothbrush.

B. It looks like a tap.

C. It is too heavy.

3What does Paragraph 3 mainly tell us?

A. It mainly tells us what Rinser looks like.

B. It mainly tells us when we can use Rinser.

C. It mainly tells us how Rinser offers you water.

4When will people start to use Rinser according to the passage?

A. In December 2012.

B. In November 2012.

C. In November 2013.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网