题目内容

—_________ do you go to the bookstore? —Once a month.

A. How often B. How many times C. How many D. How long

A 【解析】句意:——你多久去一次书店?——一月一次。A. How often 多久(通常指频率); B. How many times 多少次; C. How many 多少(通常修饰名词复数); D. How long多长(通常指做某事用了多长时间);根据Once a month.可知是指频率;故选A
练习册系列答案
相关题目

As space science develops,man has learned more and more about space.Space is not only amazing but also dangerous.While working in space,spacemen are facing danger.

Scientists have found out that radiation(辐射) is the greatest danger to spacemen in space.When spacemen are working in space,they are in danger of radiation from the sun and other stars,which is bad for their health.The damage done by radiation won’t be discovered until their children or even grandchildren are born.Some special medicine may work a little,but no really helpful medicine has been.

Space junk is also thought a great danger to spacemen.It’s reported that there are 9,000 man-made things flying in space.About 30% of these are man-made satellites(卫星),10% are spaceships,and the rest are space junk.An explosion(爆炸) in 1996 made a cloud of 300,000 fragments(碎片),each at least 4 mm in size,and even a small piece of these knocked against a spaceship window and did some damage.Scientists are watching and reporting any possible danger all the time.They are working on helpful ways to do with space junk.

Although space is really dangerous,it interests everyone on the earth.In the near future,it may become usual for people to spend a few days in a space hotel.We may even choose to leave the earth and live in space for a few years.So we should care for space and do something to help improve the space environment.

1. of man-made things in space are space junk.

A. 10% B. 30%

C. 60% D. 80%

2.Whom are space junk and radiation dangerous to?

A. Spacemen working in space.

B. All policemen on the earth.

C. All the people except children.

D. The old people on the earth.

3.What is the meaning of the underlined word “damage”?

A. 坠落 B. 消失 C. 损坏 D. 发射

4.What can people do in space in the near future?

A. They can spend a few days or live for a few years in space.

B. They can only live and travel in space.

C. They can find out ways to solve all the problems in space.

D. They can grow some fruit and vegetables.

5.What is the best title(标题) of the passage?

A. Space Travel B. Space Danger

C. Space Junk D. Space Life

1.C 2.A 3.C 4.A 5.B 【解析】【主旨大意】 文章介绍了宇航员们在太空当中也会面临着许多危险,其中主要是辐射和太空垃圾的威胁;辐射对宇航员们的伤害可能会在他们的第二代甚至第三代身上表现出来;太空垃圾中有一些是人造垃圾。太空垃圾对人们探测宇宙危害很大。 1.根据第三段的第二三行About 30% of these are man-made s...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网