题目内容

阅读理解

根据短文判断正(T)误(F)

A boy named Jack lived in a small village. One morning, his mother sent him to his uncle's in town. He had a very good time there. Before Jack left in the evening, his uncle gave him a jar and said, “There is some candy in it, you may put your hand into it and take some when you want to eat something.” Jack looked at the jar when he was in the train. It had a long and small neck. He put his hand into the jar and took five pieces. But he could not get his hand out. He turned his hand this way and that way, still he could not get his hand out. He turned his hand again. Finally he let go of four pieces. Then he could pull his hand out of the jar.

1.One day Jack's mother sent him to his mother's brother's house.

2.The jar with some candy in it had a large neck.

3.Jack only stayed in town for a whole day.

4.At last Jack only took one piece of candy at a time.

5.From this lesson, Jack knew that he himself was too foolish.

1.T 2.F 3.T 4.T 5.T 【解析】 1.由本段第二句“his mother sent him to his uncle's in town”可知。 2.由本段 “It had a long and small neck”可知。 3.由本段第二句One morning和第三句Before Jack left in the evening可...
练习册系列答案
相关题目

书面表达

71.最近,你们学校开展了以“中国梦,我的梦”为主题的活动,作为一名中学生应该有自己的梦想,你的梦想是什么呢?请根据所给题目My dream用英语写一篇短文,表达自己的梦想以及如何实现这个梦想。

提示:1)What do you want to be?

2)Why do you want to be a(n)……?

3)How are you going to be a(n)……?

要求:1)语言流畅,书写规范,卷面整洁,词数不少于60个,可适当发挥。

2)文中不得使用真实姓名。

My dream

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Everyone has his dream. My dream is to be a doctor. When I was in Grade Seven. I was sick and often went to see doctors. The doctors were very friendly to me and they often cheered me up. With the hel...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网