题目内容

【题目】A: What are you doing, Mary?

B:1 just sharing memories of junior high school.

A: Do you have any special memories, Mary?

B: Oh yeah, lots…I remember losing my English book in Grade 8.

A: I remember that! We all helped you to search 2 it, remember?

B: Yes, and finally Peter found it. Thanks so much for saving my life that day!

C: No 3.

B: 4 been good friends ever since.

C: Yeah! We should enjoy every year of our junior high school.

B: I can’t agree with you 5.

【答案】

1I'm

2for

3problem

4We've

5more

【解析】

对话讲述的是两个人分享过去的初中生活的一些美好的回忆。

1句意:我只是在分享初中的记忆。

根据上句的提问What are you doing, Mary? 你在干什么,玛丽?可知这里应该是回答“我在做……”,所以这里缺少的是句子主语,而提问用的是现在进行时,所以这里也要用现在进行时,而问句人称是you,所以回答应该用第一人称I,对应的be动词是am,可以缩写成I’m,故答案为I’m

2句意:我们都帮你找过,记得吗?

根据句意理解及前句I remember losing my English book in Grade 8. 我记得我在八年级的时候丢了我的英语书。可知这里说的是“寻找”,英语是search for,所以这里缺的是for,故答案为for

3句意:没事儿。

根据前句Thanks so much for saving my life that day! 非常感谢那天救了我的命!可知对方表示感谢之后,应该回答是“不用谢或者没事”,可以表达为No problem,故答案为problem

4句意:从那以后我们一直是好朋友。

根据句意理解及句子been good friends ever since.和后句We should enjoy every year of our junior high school.可知,这里说的是“我们是好朋友”,句子缺的是主语,而句中有ever since,所以句子应该用现在完成时,所以这里应该是we have,可以缩写成we’ve,句首字母要大写,故答案为We’ve

5句意:我完全同意你的看法。

根据句意理解及前句We should enjoy every year of our junior high school.可知,这里表达的是同意对方的提议,表示“完全同意”,英语是can’t agree more,所以这里应该填more,故答案为more

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Henry was an office worker in a big city. He worked very hard and really looked forward to his holiday. He usually went to the seaside, but one year he saw "an advertisement in a newspaper. Spend a few weeks at West Hill Farm. Good food. Fresh air. Horse riding. Walking. Fishing. Cheap and interesting."

"This sounds a good idea," he thought. "I'll spend a month at West Hill Farm. I think I can enjoy horse riding, walking and fishing. They'll make a change from sitting by the seaside."

He wrote to the farmer. In the letter he said that he would like to spend all of July there. Then on the first day of July, he left for West Hill Farm. But four days later, he returned home.

"What's wrong with West Hill Farm?" his best friend, Ed, asked him. "Didn't you enjoy?"

"Country life was very good." Henry said. "But there was another problem."

"Oh, what?"

"Well," he said, "the first day I was there a sheep died, and we had roast mutton for dinner."

"What's wrong with that?" Ed asked. "Fresh meat is the best."

"I know, but on the second day a cow died, and we had roast beef for dinner."

"Lucky you!"

"You don't understand." Henry said. "On the third day a pig died and we had roast pork for dinner."

"A different roast every day," Ed said loudly, "and you are complaining!"

"Let me finish." Henry said." On the fourth day the farmer died, and I didn't dare stay for dinner!"

1How did Henry find out about the farm?

A.He saw it in a newspaper advertisement.

B.His best friend told him.

C.He wrote to the farmer.

2Henry came back home several days later because ________.

A.he didn't like the country life at all

B.the farmer wasn't friendly to him

C.he thought he might have to eat the farmer

3The underlined word "complaining" means ________.

A.抱怨B.夸奖C.训斥

4Which of the following is true?

A.Henry thought he could enjoy a change.

B.Ed could eat a different kind of meat every day.

C.Henry couldn't think of anything else to do, so he went to the farm.

5Which is the best title for the passage?

A.What a beautiful farm!

B.A short holiday.

C.Henry and the farmer.

【题目】 Thanks to the worldfamous writer Garcia Marquez, many people think of Latin America as a land of magic.

Where does the magic in his books come from? It may come from the mix of different cultures and ethnicities (种族) in Latin America. Although some of their differences have caused troubles, they have also been a source(源头) of beauty, as well as encouraged people in Latin America to be more openminded.

Latin America includes more than 30 countries and areas located on the south of the United States. It starts from Mexico in North America, going down into the south of South America.

Latin America’s environments are quite different. People can enjoy sunshine on the islands, ride horses in the green grasslands(牧场), and climb mountains covered with snow. It even has the world’s biggest rainforest(雨林)—the Amazon. Many of the world’s most unusual plants and animals live there.

There is also a mix of people in Latin America, including the local people, Africans and Europeans. However, most of them speak the same languages—Spanish or Portuguese(葡萄牙语).

Latin America is quite wellknown for its music and dance. Latin Americans have created many dance styles. Latin dance styles are cheerful and can bring strangers together. These dance styles require dancers to hold each other closely and move in a passionate(热情的) way. People often dance in bars(酒吧) or at parties.

Latin America is open and lively. Its impressively natural environment, history and cultural traditions have made it special.

1What gives the magic to Latin America?

A.The famous writer Garcia Marquez’s books.B.The plants and animals.

C.The mix of cultures and ethnicities.D.Different traditions in different nations.

2Where is Latin America?

A.On the south of the United States.B.Next to Mexico.

C.In the west part of Europe.D.On the north of Spain.

3Because of the differences in Latin America’s environments, ________.

A.people waste much water resourceB.many unusual animals and plants have places to live in

C.it’s easy for Latin Americans to get lostD.Latin Americans speak different languages

4Where can we find people who dance in different styles in Latin America?

A.In sports meetings.B.In dance classes.

C.On the streets.D.In bars or at parties.

5What is the best title for the passage?

A.My Trip to Latin AmericaB.Environments of Latin America

C.Latin America—Full of MagicD.People in Latin America

【题目】 If you are in Shanghai and want to throw away a cup of milk tea, be careful. You need to follow these steps: first, pour out any milk tea left into a wet waste bin; second, put the paper wrapper (包装材料) into a recyclable waste bin; third, throw the single-use cup and straw (吸管) into a dry waste bin.

Sounds complex ? You’ll have to get used to it. From July 1 on, people in Shanghai are required to separate their garbage according to strict rules. Many other cities in China are planning to create similar garbage -separating rules.

Why should we separate our garbage? The answer lies in the increasing of waste we are producing. Chinese cities produce over 200 million tons of waste each year, according to Chinese Economic. Most of this waste is buried (填埋), which may pollute water and soil! In addition, we are running out of space.

In fact, more than half of our waste can be recycled. Recyclable garbage can be made into new materials, while wet garbage can be used to make gas, heat and fertilizer (肥料). So in order to recycle better, we need to separate our garbage.

Can’t garbage-processing companies do the separating job for us? They can. But that requires a lot of work and costs lots of money. Things will become much easier if each of us can separate our own garbage. Besides, the hard task of separating might encourage people to produce less waste. Do you still want to buy that milk tea?

根据短文内容选择最佳答案。

1The underlined phrase “complex” in the passage means “_______” in Chinese.

A.复杂的B.容易的C.高级的

2From July 1 on, people in Shanghai are required to separate their garbage according to _______.

A.similar garbage-separating rulesB.strict garbage- separating rules

C.old garbage- separating rules

3According to the passage we know that recyclable garbage ______.

A.can be used to make gas, heat and fertilizer

B.can be buried

C.can be made into new materials

4Which of the following is TRUE according to the passage?

A.The hard task of separating might encourage people to produce more waste.

B.Chinese cities produce over 200 million tons of waste each year.

C.The garbage-processing companies can’t do the separating job for us.

5Which is the main idea of the passage?

A.We should separate trash.

B.We should not drink milk tea.

C.It’s not easy to separate trash.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网