题目内容

Shanghai is _______ than _______ other city in China.

A. bigger; many B. bigger; any

C. biggest; many D. biggest; any

B 【解析】句意:在中国上海比其他的城市都大。根据than可知用比较级,所以排除C/D;比较级+than any other+名词单数,比其他的---更怎样;故选B
练习册系列答案
相关题目

I had a strange dream last night. This dream helped me think more about Bobby. And now I understand Bobby much better.

In the dream, Bobby looked quite unhappy. He had a face-to-face talk with me. He said, “Sam, I have something to tell you. I don’t like my life. I am not as happy as you think.”

Bobby became my friend more than five years ago. He lives with me. I buy him fish and milk and lots of toy mice every week. I even bought a small house for him, because he sometimes likes to stay at some place only by himself. I love him with all my heart, and give him what I love.

But what is going wrong? In the dream Bobby said angrily, “My life can’t be worse! I don’t like fish. I don’t like milk. And toy mice? Are you crazy? I’m not a cat, and I don’t want to be a cat, either!”

After the dream, I know better about him: Dogs don’t like fish or milk. And surely they do not like toy mice. Most important of all, they will let you know when they are really unhappy!

1.What can we learn about Bobby in the passage?

A. He likes cats.

B. He is Sam’s pet.

C. He is four years old.

D. He enjoys talking with Sam.

2.In Sam’s dream, Bobby and Sam _______.

A. fought with each other

B. went shopping together

C. had a face-to-face talk

D. went out for a walk

3.From the Paragraph 4, we can know that Bobby wants to say _______.

A. he enjoys his life a lot

B. Sam loves him the wrong way

C. he hopes to have a cat

D. Sam isn’t a generous person

4.Sam bought a house for Bobby because _______.

A. Bobby did not sleep well in his room

B. Bobby needed more space for his toys

C. Bobby was too big to share a bed with him

D. Bobby did not always like to be with others

5.The writer buys many things for Bobby EXCEPT (除……之外) _______.

A. some clothes B. toy mice

C. fish D. milk

1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 【解析】文章介绍了作者通过梦感觉更了解自己的宠物狗了。 1.根据文章介绍了作者通过梦感觉更了解自己的宠物狗了。故选B 2.根据In the dream, Bobby looked quite unhappy. He had a face-to-face talk with me故选C 3.根据第四段的内容作者给...

For centuries, the body’s blood has been connected closely with the feelings. People who show no human emotions or feelings are said to be cold-blooded.

Cold can affect other parts of the body. But the expression ―get cold feet‖ has nothing to do with cold or your feet. The expression means being afraid to do something you have decided to do. For example, you agree to be CEO of a company. But then you learn that all the other officers have resigned (辞职), and all the work of the company will be your responsibility (责任). You are likely to get cold feet about being CEO when you understand the situation.

The expression “give someone the cold shoulder” probably comes from the physical act of turning your back toward someone, instead of speaking to him face to face. You may give the cold shoulder to a friend who has not kept a promise (遵守诺言) he made to you, or to someone who has lied about you to others.

“A cold fish”is not a fish. It is a person. But it is a person who is unfriendly, unemotional and shows no love or warmth. A cold fish does not offer much of himself to anyone. Someone who is a cold fish could be cold-hearted. He or she will never feel sorry for those in bad situation.

“Out in the cold” means not getting something that everybody else got. A person might say that everybody but him got a pay raise—he was left out in the cold. And it is not a pleasant place to be.

1.How many expressions about ―cold‖ are mentioned in the passage?

A. Two. B. Three. C. Four. D. Seven.

2.If you ―get cold feet‖, it means “ ______”

A. your feet are very cold

B. you offer much of yourself to anyone

C. you miss something that everybody else got

D. you are afraid to do something you have decided to do

3.You may think of an unfriendly person as “ ______”

A. a cold fish B. the cold feet

C. the cold shoulder D. being out in the cold

4.What’s the passage mainly about?

A. Ways of making friends.

B. Advice on keeping warm.

C. Expressions connected with ―cold‖.

D. Opinions about cold-hearted people.

1.C 2.D 3.A 4.C 【解析】试题分析:文章介绍了cold这一词的用法,它在各个词组中有着不同含义,但大都表现了一些十分消极的情绪。 1. 2. 3. 4.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网