题目内容

【题目】 Tom是一个刚刚进入九年级的学生,下面是他进入九年级以后的一些变化。过去的他很轻松,但是现在作业和考试繁多,不得不放弃自己的爱好,并且每天还要学习到很晚。但是他发现这些对他来说都是很有帮助的。请你帮他完成这篇短文。每空一词。

I'm Tom. These days my life has changed a lot since I became a student of Grade 9. I used to have an easy life, but now it is different. I have too many 1I used to take part in some activities that I liked after school. But now l have almost2up my hobbies. I can't go to bed 3 midnight because of my study. On weekends, I used to spend a lot of time4 my family or friends .I had a great time. Though I'm busy every day. I find it5to take classes or review the knowledge that I have learned.

【答案】

1difficulties

2given

3until

4on

5easy

【解析】

本文讲述了汤姆。自从他成为一个九年级的学生,这些天他的生活改变了很多。以前可以参加活动,现在几乎放弃爱好,现在到午夜才能睡觉,之前都很开心,现在很忙碌,但是现在有时间去复习。

1句意:我有太多的困难。

根据后文讲述了很多和之前不一样的地方,这些对于“我”而言,都是困难,因为difficulty是可数名词,故答案为difficulties

2句意:但现在我几乎放弃了我的爱好。

根据give up表示放弃;结合句子“But now l have almost___2__up my hobbies” 但现在我几乎 我的爱好,所以此处是放弃,根据前文“have”可知此处是现在完成时,此处缺过去分词,故答案为given

3句意:因为我的学习,直到午夜我才能睡。

根据not …until表示“直到……才”,分析句子“I can't go to bed early____3____ midnight because of my study 因为我的学习, 午夜我才能早睡,故答案为until

4句意:在周末,我常常花很多时间陪我的家人或朋友。

根据“spend…on”表示花什么在什么上面,分析句子“I used to spend a lot of time___4___ my family or friends 我常常花很多时间陪我的家人或朋友,所以用on,故答案为on

5句意:尽管我每天都很忙,我发现上课或复习我学过的知识很容易。

根据find+ it+形容词+to do sth表示发现什么怎么样。分析句子“Though I'm busy every day. I find it____5____to take classes or review the knowledge that I have learned. 尽管我每天都很忙,我发现上课或复习我学过的知识很 。所以此处应该是容易的,故答案为easy

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Kobe Bryant was born in August 23, 1978.1, He began his career at the age of 18 when he became the youngest player in history to be drafted out of high school.

As the most successful Shooting Guard after Michael Jordan, in 2006 he once scored 81 points at a single game .In 2008, he got the MVP award, and led Lakers back to the top. It was the 20th year for Bryant to play for the Lakers.2But in recent years, he missed a lot of games because of injuries.3So it was a largely ceremonial(仪式的)season for Bryant to say goodbye to all his fans.Every game he played had a large crowd.Many people wanted to see him play once more.

On Wednesday, April 14th, Kobe Bryant played his final game.4, A lot of famous players and people came to the Staples Center in Los Angeles to watch his performance .Fans even signed a big goodbye message for him at the sports center .Also, lots of people watched the game on TV and the Internet.

This season.the Lakers were not a good team.They only won 17 of 82 games.5

He scored 60 points to help Los Angeles defeat Utah, 101 to 96.He finished his playing career with over 33,000 points. That makes him third on the all time scoring list.

阅读短文,用方框中所给的选项填入文中空白处。

A.But Bryant saved a truly amazing performance for last.

B.He is an American All-star Shooting guard in the NBA who plays for the Los Angeles Lakers.

C.Earlier this season, Bryant said this year would be his last.

D.During the 20 years, the team won five NBA championship.

E.The game made him the top focus that day.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网