题目内容

Dear children, this is unusual exam. exam is very important to you. Please take it easy. Wish you good results.

A. an, The B. a, The C. an, An D. a, An

A 【解析】句意:亲爱的孩子们,这是一个不寻常的考试。这个考试对你来说很重要,请不要担心,祝你考个好的结果。考查不定冠词。根据题干 Dear children,this is ______ unusual exam.______ exam is very important to you.可知第一空这里表示泛指,unusual 首字母是元音音素开头,所以用an;第二空考试是特指,这里的exa...
练习册系列答案
相关题目

Science museum

(The Science of Survival, IMAX&SIMEX)

The Science Museum has something for everyone. Entry to the museum is free. Offer applies to IMAX 3D Cinema, SIMEX and The Science of Survival exhibition only.

IMAX £7.50

SIMEX £4.00

The Science of Survival £6.00

Opening Times: Daily 10: 00-18: 00 Visit Time: 2 hours

National Gallery

Opening Times:

Daily 10am-7pm Wednesday until 9 pm

Admission:

£8 adults. £4 students, under 12s free

Tickets:

Available daily from 10 am

Telephone: 020 7747 2885

Visituswww.nationalgallery.com

ZSL London Z

There are over 12, 000 amazing animals for you to see. These are just a few things which make a visit to ZSL London Zoo a great day.

Ticket Price: £ 17.00

Opening Times: Daily 10: 00-17: 30

Visit Time: 4 hours

1.How much does the ticket to ZSL London Zoo cost?

A. £8.00.

B. £17.50.

C. £17.00.

D. £7.50.

2.Where is the Science of Survival exhibition held?

A. At the National gallery

B. At the Science Museum

C. At ZSL London zoo

D. At IMAX 3D Cinema

3.How long is the National Gallery open on Wednesday?

A. 4 hours

B. 8 hours

C. 7 hours

D. 11 hours

1.C 2.B 3.D 【解析】试题本文公示了“生存科学展”“国家美术馆”和“ZSL伦敦动物园”的广告信息。 1.题意:ZSL伦敦动物园的门票要多少钱?考查细节理解题。根据第三个广告信息Ticket Price: £ 17.00,可知选C。 2.题意:生存科学展在哪里举行?考查细节理解题。根据第一则广告的标题Science museum,可知选B。 3.题意:国...

In the 13th century. Marco Polo the world known Italian travelled saw many wonderful things in China. One of the things he discovered was money made of paper. People in the West did not have such kind of money until the I5th century. However the Chinese began to use it in the 7th century

Paper was invented by a Chinese man called Cai Lun almost 2,000 years ago. But it was not made in Europe until the year I 100. Four hundred years later, a German discovered that he could make the best paper from trees. After that countries rich in forests, such as Canada Sweden. America. Finland became the most important ones in paper making

Paper can be used in many ways. The common uses include newspapers magazines and books. But do you know that paper can be used for keeping warm? In Finland. the farmers wear paper boots to keep their feet warm in the snow. And even houses can be insulated(使绝缘)from heat or cold with paper.

However. we have to understand that paper still comes from trees now. If we keep on wasting so much paper, there will not be any trees left on the earth some day in the near future. Every day people throw away about 2, 800 tons of paper in our city. It takes 17 trees to make one ton of paper. This means that we are cutting down nearly 48.000 trees every day. The fact is that it takes more than 10 years for a tree to grow.

So we must start saving paper right now. We can use both sides of every piece of paper. We can make useful things out of used paper. We can use china cups instead of paper ones. When shopping, we can use fewer paper bags and reuse them if we have some

In short, we should keep a balance (平衡)between using paper and protecting trees, and do it now before it is too late.

1.When did the Chinese begin to use paper money?

A. In the 5th centum B. In the 6th century

C. In the 7th centum D. In the 15th century

2.Why did Canada become an important country in paper making?

A. Because it was a large country B. Because it had lots of forests

C. Because it was a very rich country D. Because the inventor was from Canada

3.In Finland. paper is used for______.

A. making beds B. reducing waste

C. making umbrellas D. keeping warm

4.According to the passage. how many trees are needed to make one ton of paper?

A. 10 B. 17. C. 2,800 D. 48,000

5.Paragraph 5 mainly talks about______

A. how paper boots are made B. how paper was invented

C. how we can save paper D. how we can make useful things

1.C 2.B 3.D 4.B 5.C 【解析】本文主要说明纸的历史,用途、制作等。 1.细节理解题。根据第一段最后一句However the Chinese began to use it in the 7t century然而中国在七世纪开始使用它(纸)故选C。 2.推断题。根据Four hundred years later, a German di...

It is increasingly popular for Chinese young people to share their experiences on Social

media(媒体), such as the "moments"'(朋友圈)on popular instant messaging service WeChat

“I have been reading ‘Jane Eyre’ for 40 days with 48, 000 words finished," Li Anqi said. Li has been sharing her reading experience on WeChat moments every day since January

Working in Yinchuan, capital of Northwest China’s Ningxia, Li wants to learn English very much, but cannot bare (摆脱) the daily grind(日常工作) of school lessons.

“I found many of my WeChat friends had been reading books or learning English on mobile reading apps, and I did not want to fall behind,” Li said.

In January, she spent more than 100 yuan purchasing( 购买) an online reading class at the Bohe Reading app, which tells customers they can: “Finish reading your first English book here.”

At the reading class, teachers assign reading homework and give instructions to 430 class

members every day.

A survey report released(发布) on Thursday said 70.9 percent of primary and middle students in China use the Wechat instant messaging App.

At the same time, 75.9 percent of Chinese children have their own mobile phones, according to China National Children’s Center.

The figures were based on a survey of nearly 9000 children across China.

However, 28.8 percent of them never read news online and 43.2 percent have never touched newspapers.

The center called for efforts to address the digital divide between urban and rural education and protect children’s privacy(隐私) as Internet users.

1.In the second paragraph, Jane Eyre is _______.

A. a book B. an advertisement C. a piece of news

2.What’s Li Anqi?

A. A worker B. A doctor C. A teacher

3.Why is Li Anqi taken as an example?

A. To suggest that experience-sharing on social media is getting more and more popular in China.

B. To advise us to take an online English reading course like her.

C. To call for us to be a good reader like her.

4.What percentage of Chinese children have their own mobile phones?

A. 70.9 percent B. 75.9 percent C. 43.2 percent

1.A 2.C 3.A 4.B 【解析】短文介绍了中国的年轻人越来越喜欢在社交媒体上分享他们的经历。特别是现在经常使用的微信朋友圈。最近的一份调查报告显示,中国70.9%的中小学生使用了微信即时通讯应用程序。 1.推理判断题。I have been reading‘Jane Eyre’for 40 days with 48, 000 words finished。需要...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网